въглехидрати

MI

20.02.06
16:25

Здравейте,искам да попитам какво точно трябва да бъде съотношението между приема на въглехидрати при НДВ и телесното тегло.Защото знам,че трябва да е толкова,колкото тежиш..Аз примерно съм около 57 кг. това значи ли,че трябва всеки ден трябва да смятам всичко,което ям колко гр. въглехидрати има и фатално ли е примерно ако надвиша с около 20 гр.??Моля обяснете ми

20.02.06
16:39

Ами ако си на НВД ТРЯБВА да ядеш НЕ повече от гр. въглехидрат на кг. тегло. По-малко = по-добре!

MI

20.02.06
21:21

Axa oк,ми значи трябва да махна тия овесени ядки от яденето или поне не всеки ден,че с тях става доста :(..Мерси за отговора

21.02.06
14:14

Защо не си постнеш менютата тук и ще ги обсъдим. При НВД, махай всички въглехидрати - незаменими няма!

Мисли за себе си - или ще си на ИСТИНСКО НВД, или лъжи сама себе си.

21.02.06
16:22

[quote author=“super_fit”]Защо не си постнеш менютата тук и ще ги обсъдим. При НВД, махай всички въглехидрати - незаменими няма!

Мисли за себе си - или ще си на ИСТИНСКО НВД, или лъжи сама себе си.

как без въглехидрати ле сутрин поне малко но трябва!

SL

22.02.06
00:57

хммм без въглехидрати пффф:))))
значи аз правя така сутрин си хапвам 40-50 гр овес + половин кисело мляко..тежа 75 и
ми е предостатъчно зарежда ме с енергия както никоя друга храна:))

MI

22.02.06
11:38

Да ,обаче после като си сметна всичко,което съм яла през деня,като сложа яйцата,кис. мляко и т.н. и те стават повече въглехидратите от 57 ,затова може би не всяка сутрин да ям овесени ядки,ами поне през ден

LO

22.02.06
15:22

[quote author=“Mimeto”]Да ,обаче после като си сметна всичко,което съм яла през деня,като сложа яйцата,кис. мляко и т.н. и те стават повече въглехидратите от 57 ,затова може би не всяка сутрин да ям овесени ядки,ами поне през ден

От кога пък в яйцата има въглехидрати?? :shock:  ... яж някаде към 60гр. на ден, но както и да ги ядеш гледай да е преди 16:00-18:00 ...

MI

22.02.06
22:57

Еми изкарала съм си едни таблици и по тях пресмятам и за яйцата,сиренето,млечните продукти все пак има някакви въглехидрати..Ок де ,както и да е..Ще си ги пресмятам точно и се надявам,че всичко ще е  ок..Мерси за отговорите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1