20.02.06
20:44
Здравейте ,имам нужда от помощ.Преди три месеца спря цигарите и започнах да трупам мазнинки по талията си .Започнах да се ограничавам доста ,но ефекта беше нулев,започнах да тренирам промених си тотално режима на ядене-НВД ,но не е чисто защото ям и плодове ,но не прекалявам .Та мисалта ми е следната :Ходя на фитнес 2 пъти в седмицата и4пъти тренирам Пилатес в къщи .Това достатачно ли е ?Могали да позаслабна и стегна ?Висока съм 165см.55кг. и съм на 27 г.Само да добавя ,че имам една прекрасна дъщеря на 3 г.която допълнително ми натоварва с тежести 17кг. тренировките.Благодаря Ви предварително!
20.02.06
20:47
два пъти за жена е добре на фитнес, но прави още 2-3 пъти кардио през седмицата без кардио нищо не става
Благодаря за бързия отговор ,но в домашни условия какво кардио ще ми препоръчате ,нямам физическата възможност да ходя на фитнес поваче от2 пъти на седмица.
Можеш да си правиш клекове у вас, да подскоци, въженце, тичане на едно място ..... е цитера :)
20.02.06
21:30
Намали плодовете.
Предложение за кардио у дома :)
Какво правя аз? Пускам си тонизираща музика (на мен Rock&Roll-a страшно ми действа) и започвам тичане на място. Това много бързо ми омръзва се старая на 2-3 минутки да разнообразявам. Първо коленете високо, после с петички да си “удряш” дупето, подскоци - на два крака, на един крак. Нещо средно между танц и тичане. Много е забавно и минава времето, защото запомни: Истинското топене на мазнини започва след 20-тата минута на кардиото. Но нека това не те отчайва. Аз започнах с 5 min и постепенно покачвах с минута две. Поставяй си постижими цели и всеки път увеличавай. Това е! Може и ти да опиташ.
05.08.06
23:00
tuty1 здравей. първо мога да ти кажа че нищо няма да изгубиш с фитнеса, само ще спечелиш! Относно цигарите напълно те разбирам. Аз също ги отказах преди 1год. и 1месец и аз напълнях. общо взето мисля че с тези тренировки ще имаш успех. Само имай търпение и бъди постоянна. Всичко друго ще дойде с времето!
Успех!