За кардиото и страничните ефекти от него.

Темата е заключена.
diecast

20.02.06
22:30

Така, размерът има значение, няма какво да се лъжеме. Аз преди да стъпя във фитнес зала си бях доволен от размера, почнах да гладувам и да тичам редовно, осъзнах че леко го изтъних. Успокоявам се, че сега се оправи в основния ми период, ама се чудя дали си го самовнушавам или не, ама както и да е - станалото станало, няма какво да се прави. Кардиото унищожава големите женски гърди, то за това всички моделки със плоски кореми имат малки гърди. Та въпросът ми е действа ли кардиото на размера, тоест на дължина едва ли, но поне някви мазнини според мене трябва да има и в пениса и кардиото да влияе на обиколката и дебелината. Някой нещо по въпроса чувал ли е, защото сега - важно си е да се знае, ако кардиото има и минимално въздействие върху размера какъв начин за чистене има да се избегне това нещо и т.н.

20.02.06
22:37

[quote author=“diecast”]ако кардиото има и минимално въздействие върху размера какъв начин за чистене има да се избегне това нещо и т.н.

ами като и при другите мускулни групи... трябва да се тренира  :lol:  :wink:

20.02.06
22:58

Хаахахах,може ли така да ме разсмивате в 11 часа?Споко бе пич.Ако редовно го ползваш няма страшно.Но ако не влиза в употреба вярно може да западне. :lol:

diecast

21.02.06
00:38

Влиза в употреба достатачно често, то дори да не е еб@не са чекии, в момента и 2те не ми липсват, аз попитах има ли отрицателно въздействие кардиото върху размера. Пък и кой е казал че като го ползваш не запада, много ми е чудно на кой акъл го каза това Size.

`Silvester` и ти как го тренираш? :)

21.02.06
08:37

пак убихте рибата с “тема” :lol:
1.оная ти работа не е мускул.
2.на жените им спадат гърдите защото мазнините натрупани там изчезват.ако си натрупал мазно на х.я си, при кардио ще се смали.обаче досега не съм чул някой да се е омазнил точно там.
3.ако “еърбега” ти е голям, при кардио може да се постигне обратния ефект (визуален) - изчезвайки еърбега, оная ти работа ще изглежда по-голяма.
:lol:  :lol:  :lol:

21.02.06
12:29

[quote author=“diecast”]Така, размерът има значение, няма какво да се лъжеме. Аз преди да стъпя във фитнес зала си бях доволен от размера, почнах да гладувам и да тичам редовно, осъзнах че леко го изтъних. Успокоявам се, че сега се оправи в основния ми период, ама се чудя дали си го самовнушавам или не, ама както и да е - станалото станало, няма какво да се прави. Кардиото унищожава големите женски гърди, то за това всички моделки със плоски кореми имат малки гърди. Та въпросът ми е действа ли кардиото на размера, тоест на дължина едва ли, но поне някви мазнини според мене трябва да има и в пениса и кардиото да влияе на обиколката и дебелината. Някой нещо по въпроса чувал ли е, защото сега - важно си е да се знае, ако кардиото има и минимално въздействие върху размера какъв начин за чистене има да се избегне това нещо и т.н.

когато видиш някой да позира и да си показва релефа на оная си работа,тогава пускай тия глупости.....Направо уникални “билдери” имаме тука

21.02.06
12:36

Бисери, бисери... :wink:  :wink:  :wink:

shadow_

21.02.06
20:48

тцтц бива ли такова нещо е мой човек.Той ако беше мускул билдерите щяха си ги мерят на Олимпията заедно с ръцете.Стига глупости сте питали. :?

diecast

21.02.06
21:37

еб@ти, никаде не съм казал че е мускул х-у-я, много ясно че не е, то по биология още в осми клас го учихме тва, ама както и да е, питам дали пада от кардио, щото аз на мене си прецених че от кардиото май стана по-тънък, пък и съм чувал че кардиото сваля отсякъде което ме плаши естествено, и само за справка ще кажа че на мене преди вените не ми се виждаха толко много по хуя, а сега си личат, дебел бях преди е не чак толко много ама достатъчно, даже в един порно филм видях един дето хуя му беше само една голяма глава и останалото супер тънко, вените си личаха изглеждаше супер смешно, само си се представих с такъв хуй и ми стана лошо, билдърите сигурно и от това се лишават в името на огромни мускули и релеф

21.02.06
21:51

Пак прекалихте
diecast тия думи ги използвай на друго място !!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1