20.02.06
22:59
искам да попитам вярно ли е че не е хубаво да се прави Трепец поне първите 6 месеца понеже раменете увисвали ?
Това ми го казаха в тия дни , и човека който го сподели си беше бая здравичак и си личеше по физиката че е с години стаж
20.02.06
23:02
Аз не мога да си представя увиснали рамене не знам дали е възможна такава аномалия даже.
Не съм чул такова нещо и при мен ефектът си е нормале.Прави си трапец и не се притеснявай.
По горните постове нищо не са обяснили ,колкото да драснат нещо ,та така по темата
Това е визуален ефект когато имаме много развит трапец ,и неразвит раменен пояс
Затова не се препоръчва много развит трапиц на фона на неразвити рамене
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]По горните постове нищо не са обяснили ,колкото да драснат нещо ,та така по темата
Значи в началото трепеца е хубаво да се избегне !
djgorgio-ASTOR , аз сам с малак стаж още ( 2 месеца) да махам ли трепеца от програмата,или просто да права по 1 упр. - смисал да намала упражненията за него или да го спра ?
[quote author=“PaTriK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]По горните постове нищо не са обяснили ,колкото да драснат нещо ,та така по темата
djgorgio-ASTOR , аз сам с малак стаж още ( 2 месеца) да махам ли трепеца от програмата,или просто да права по 1 упр. - смисал да намала упражненията за него или да го спра ?
ако питаш в началото не е хубаво да се прави редовно трапец ако си тесен в раменете защото заприличваш на молив.Ако си широк в раменете си рави трапец даже е задължително но ако имаш тесни рамене първо се погризи за тях като ги развиеш и едва тогава прави трапец редовно.Лично мнение :wink:
21.02.06
18:25
това е така тъй като самия трапец се развива по бързо от раменете !
[quote author=“JiVk0”]това е така тъй като самия трапец се развива по бързо от раменете !
Това пък как го прецени?При всеки може да е различно.Аз пък съм на мнение,че за добре развит трапец трябва доста да се потрудиш.
[quote author=“PaTriK”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]По горните постове нищо не са обяснили ,колкото да драснат нещо ,та така по темата
Това сам ще пецениш като се погледнеш в огледалото. :)
22.02.06
00:36
Спокойно няма да эаприличаш на молив :) Прави си по 1-2 упражнения эа трапец след рамото или гърба например. Няма нищо фатално. Ти си с малък стаж още. Все пак която и да е мускулна група эа 2-3 месеца няма да ти стане като на Скалата а другите да си останат същите. Тренирай си всичко по малко, равномерно, Постепенно с времето ще усетиш кое леко ти бяга, кое иэостава на фона на останалите и ще се погрижиш эа него. Не се притеснявай че раменете ще ти увиснат. Нали се сещаш какъв трапец трябва да имаш эа да ти иэглеждат раменете увиснали и че такъв трапец не се прави эа година или две. Така че на тоэи етап да не те терэаят подобни мисли.