10.07.04
22:13
А затова какво мислите. От днес му станах голям фен. Варен с малко солчица е супер като гарнитурка.
Абе като хранителна стойност не го докарва много - 2% белтъчини и 5% въглехидрати, почти никакви мазнини и над 90% вода, ама сигурно има някакви полезни вещества в зелената му част, а пък и щом ти харесва... На мен не ми действа добре на храносмилителната система, но то си е индивидуално. Иначе много добре се вързва с кисело мляко.
10.07.04
22:47
#2
По принцип не харесвам “зеленотии”. Единствено харесвам домати с босилек :).
Причината да не ги харесвам се крие в амбициозните ми баби, които ме тъпчеха със спанак, коприва и тем подобни “хард гейнъри” пълни с разни неща, които всъщност по последни изследвания съвсем ги нямало там - хахахах :)