176 см, 56 кг, 16 години /почти 17/

21.02.06
22:41

Хора помощ!!!

Значи миналата седмица бях 59 кг ма ги свалих с едното му раболяване -  :(

Искам да кача маса, поне до 65 kg. Начинаещ съм във фитнеса - ходя от около 2 месеца /без малко/. Не съм пил нищо, освен първия месец когато вземах протеин на MUSASHI. Храня се по 4-5 пъти на ден с храно от тода на ориз, картофи, боб и много хлебни изделия. За един месец с тези храни качих 3 кг.

Искам да Ви попитам как да кача повече маса?
Едни мой приятели които са напреднали във фитнеса ми казаха да взимам креатин и гултамин, а също така и протеин. Препоръчаха ми на Universal, MLO, Biotech или Optimum - некви американски били ного хобави.
Метаболизмът ми е доста ускорен, така че ако можете да помогнете - ПОМАГАЙТЕ ще съм ВИ благодарен!

П.С. Ако някой знае и как се пият тея креатини и гултамини няма да е лошо. За протеина разбрах - след тренировка задължително, а иначе през целия ден няма лошо. /поне това рабрах аз/

Дадоха ми илинк към това:

8.00 часа:

100 г овесени ядки с литър мляко;

мултивитамини и минерали, вит.С

11 часа:

сандвич с пилешко/пуешко месо (100 г)

и 50г сирене или кашкавал, всичко в две

филийки пълнозърнест хляб

2 часа:

телешка/пилешка пържола; сварени картофи;

зеленчуци

4 часа:

100-150г макарони или друга паста; 100г сирене

или извара; няколко яйчни жълтъка

7 часа:

150 г месо и 100г варен ориз

9 часа:

плодове и 40г суроватъчен протеин

Дали е добро за мен?

П.С.2. Във финансов план не съм ограничен, така че давайте предложения за най-доброто!

01.03.06
13:32

Аз мисля че е добре,само в 4 часа дет са писани тия жълтъци,сигурно са объркани и трябва да са белтъци.Тея плодове вечерта по добре ги изяж сутринта на гладно.За добавките погледни във форума има бая теми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1