Болки в корема

22.02.06
08:38

Корема ме боли - не мога да опр. точно място като чели целия - боли ме средно(не много остро, не много тъпо) за по 10-15 секунди през деня...Направо нз какво е...вече спирам да ям в училище да видя дали е от храната там, заболя ме след като натоварих корема без да съм го тренирал от  1 месец за 3 дни направих доста серии - дали може да е от това? Някой имал ли е такъв проблем ?
Сега мисля да почна малко леко хранене - повече плодове, повече вода и така.

Изчакаи за известно време да видиш дали ще отмине проблема може да идва от много неща и на мен преди време ми се беше случило същото и до сега нензма каква беше причината от отмина всичко все пак. Ако взимаш някакви добавки ги спри за известно време да видиш дали е от тях че и това е възможно

22.02.06
14:14

Не взимам добавки, но спирам всичко пържено и кафето. Дано не е нищо сериозно : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1