Nutridin Pro90 Gold

11.07.04
16:34

Здравейте всички .. значи тренирам от 1месец и имаше ефект без никакви Протейни, Креатини и т.н. но ето доиде и момента в който спре да ми расте силата .. батко ми препоръча някъв Протейн Nutridin Pro90 Gold на NUTRIM ... също така ми взе 2кутии ЖенШен и Бирена Мая .. и въпроса ми е дали ще има някакъв ефект от тези неща дали изобщо да ги пия и кога да ги пия .. Тежа : 56-57кг. Висок: 170см. 16години. еми тва е .. неможех да намеря POST с такъв въпрос и за тва пратих нов :)
Благодаря Предварително...

DavidJones a.k.a. Rizo

HE

11.07.04
17:03

От Nutridin Pro90 Gold съм доволен пил съм го доста време. Това е едно от нещата които си заслужават на Българския пазар! За бирената мая съм чувал, че е много полезна и във форума май имаше тема за бирената мая - прочети я! А за жен-шен не мога да ти кажа нищо! Успех!!!

11.07.04
17:14

И аз съм с тоя протеин ама сега почвам да го пия видя ми се добър

MA

11.07.04
17:15

Абе за един месец едва ли си се изчерпал толкова лесно. Бирената мая можеш да си я пиеш, но не прибързвай с протеина. По-добре си преразгледай диетата въобще ако има такава, което силно ме съмнява. Жен шена също не бързай да го пиеш. В момента ти си в пубертета и хормоните ти играят като луди, затова не ти трябват такива стимулатори.

DO

11.07.04
17:19

а само да питам нещо повече инфо за жен-шена може ли ми дадете за кво служи ала бала ?как се приема ? вреден ли е ?странични ефекти? доволни ли са тези които са го ползвали?

MA

11.07.04
17:25

Преди всичко жен-шенът е адаптоген - средство усилващо способността на организма да се приспособява към неблагоприятните условия на средата. Жен-шенът повишава съпротивляемостта на организма към студ, горещина, радиация, инфекции. Увеличава физическата издръжливост Той е мощен имуностимулатор и антиоксидант предотвратяващ развитието на ракови клетки.

Жен-шенът намалява “лошия” холестерол, стимулира сърдечно-съдовата система, регулира кръвното налягане, подобрява кръвотворенето. Той нормализира обмяната на веществата. Ускорява процеса на зарастване на язвите на стомаха. Подобрява храносмилането. Понижава кръвната захар.

Доказано е, че жен-шенът е най-мощният стимулатор на централната нервна система повишаващ рязко умствената работоспособност. Освен това той повишава мъжката потентност и женското либидо.

11.07.04
17:36

Благодаря на всеки за мнението , ако има още някои който може да каже още нещо по темата да заповяда Foruma е за всеки 8)

Пак Благодаря

DavidJones a.k.a. Rizo

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1