23.02.06
00:22
Искам да попитам няколко неща за плочките, демек коремните мускули:
Как мога да направя така, че да са изпъкнали...не само подчертани? (Освен коремни преси- правя всеки ден но бих се радвал ако някой ми каже колко интензивно и по колко трябва да правя за по-бързи и добри резултати, какво друго може да се направи...)
Трябва ли да ям нещо специално, за да постигна ефекта по-горе? (без химии, хапчета и т.н//)
Последно...около пъпа имам малко натрупани мазнини.Въпреки това леко се подчертават и тези коремни мускули-долните ?Както казах са малко....ВИНАГИ ЛИ ЩЕ ГИ ИМАМ...МАКАР И МАЛКО...МОЖЕ ЛИ НАПЪЛНО ДА СЕ МАХНАТ...
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ И ЗА ПРОЧИТАНЕТО НА ВЪПРОСИТЕ!
23.02.06
01:09
Каква по-точно?
Хора ДАЙТЕ МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ. :)
Каква по-точно?
Хора ДАЙТЕ МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ. :)
НВД и 3-5 пъти в седмицата кардио по 30-40минути.
23.02.06
12:30
Каква по-точно кардио тренировка?
Колело..на открито брои ли се?
Дайте някакви съвети...
Трябва ли да ям нещо по-специално да наблягам/спирам нещо...
[quote author=“TMD”]Каква по-точно кардио тренировка?
Колело..на открито брои ли се?
Дайте някакви съвети...
Трябва ли да ям нещо по-специално да наблягам/спирам нещо...
Колелото се брой,но все пак трябва да е интензивно,а не по нанадолнището да не въртиш и да гледаш да ползваш инерция.
За яденето подходящи храни са:
- ядки
- месо и месни изделия
- яйца
- риба и морски деликатеси
- семена
- мляко (пълномаслено) и млечни изделия (сирена, извари, кашкавали и др.)
Не се притеснявай,че в някой от тези храни има много мазнини те са ненаситени така,че няма проблем избягвай наситените мазнини. :wink:
23.02.06
20:18
[quote author=“TMD”]Освен коремни преси- правя всеки ден но бих се радвал ако някой ми каже колко интензивно и по колко трябва да правя за по-бързи и добри резултати, какво друго може да се направи...)
ми според мен прави коремни преси на всеки трети ден, но го натоварвай яко....(до болка)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече