23.02.06
13:46
Искам да попитам добра ли е тази комбинация?!И най-вече как се взимат тези добавки и по колко капсули в тренировачни дни и в не тренировачни.
Аминокиселините ще те предпазят от загуба на маса.Пий ги преди и след тренировка.Зависи какви си взел и от там ще определиш дозата.L карнитина го пий преди тренировка 30мин. не е лошо да го пиеш и вечер.Преди тренировка 1-2 капсули от 500мг. и вечер една.Fat Burner-а го приемай по време на хранене,според дозировката.Това е от мен,дано съм ти бил полезен :wink:
27.02.06
17:01
по принцип ако пия аминокиселини+лкарнитин има ли грижи в смисъл с аминото няма да свалям мускулна маса нали ??????????????ако моге да се пият двете пишете как
може и трите да ги пиеш.по-горе ти е написано как, а и на кутииките би трябвало да пише.
Виж сега,аминото само по себе си няма да направи нищо ако не се храниш достатъчно.На теб ще ти трябват и други белтъчини за да не губиш мускули.Загуба е нормално да има,но не е непостижимо и да качиш мускул и да се избавиш от мазнините.Въглихидратите трябва да слязат доста и калориите ги допълваш с белтъчини.Малко е сложно това и се надявам,че поне малко ще разбереш,но няма лошо да опиташ.Съвсем друго е да го рзбереш.В началото и на мен ми беше “мътно”,но сега мога да кажа,че доста неща ми се изясниха.А Л-карнетина само ще ти помогне по-бързо да оползотвориш мазните като енергия.