24.02.06
16:07
Преди 6дни се мерих няколко пъти - 66.9кгна всеки два дена се мерих и все имаше напредък, днес съм 69.1кг. През целия си живот не съм се ял толкова колкото сега, никога не съм вдигал повече от кило-две МАКСИМУМ на година... Тъничък съм и си мислех че съм ектоморф. Имам хранителен режим, пия около 2-3 литра на ден, 17г. 180. 3 пъти ходя на фитнес в седмицата за кач на муск. маса.Възможно ли е да съм мезоморф който просто не се е възползвал от гените си?!? Или е нещо друго...???
И ако някой се чуди - меря се сутрин във фитнес залата след закуска (ям едно и също всеки ден - 400г мляко със 120г мюсли) по едно и също облекло на един и същ кантар, въобще няма грешка.
—————
Моля, не пишете по две мнения едно след друго! Използвайте бутона “Промени”!
Спазвайте правилата.
1.16. При грешка/непълнота на съобщението използвайте бутон “промени” горе вдясно на Вашия пост, а не пускайте поредица от мнения.
П.
какво толкова се шашкаш, случват се такива колебания в теглото. 2-3 кила не са нещо необичайно - повече задържана вода, храна и т.н. Измери се след седмица и виж колко реално тежиш при сегашното си хранене. Може и кантарът да е сдал фира. И как си представяш да не си се възползвал от гените си, не си въобразявай такива работи.
По добре се мери по-често с метър, той в комбинация с кантара и огледалото дава най-точна представа как прогресираш.
ох,па кантара,па колебаниа,па 3то... Прочети пак кво съм писал, приеми че няма никви такива работи, просто съм качил ММ. Та имам въпрос kойто съм писал - Възможно ли е да съм мезоморф който просто не се е възползвал от гените си?!? Или е нещо друго...???
А като гледам хората от форума - мн хора вдигат едва 2-3 кила на година или 6 месеца!! и подобни ниски резултати... за това се “шашкам”. та по темата... дайте си мнението.
24.02.06
17:25
[quote author=“Liofle”] просто съм качил ММ.
Хехе, хубаво е да си вярва човек. :lol:
24.02.06
18:10
[quote author=“Sportex”][quote author=“Liofle”] просто съм качил ММ.
Хехе, хубаво е да си вярва човек. :lol:
:)А бе пич,и на супер як зоб,трудно ще качиш 2,2кг ММ за 6дни .Така че успех...А иначе по въпроса ти - ами виж,според мен си си ектоморф,просто в развитието си човекът достига/дори и ектоморфа/ до момент,когато метаболизмът му почва да се забавя постепенно и почва да качва,друг е въпроса точно какво;)
Ами аз ям строго определени храни на всеки 2 часа и полувина. Приемам точното кол. белт. и въгл. на ден(сметнал съм ги за теглото ми), не ям нищо друго освен пиле, яйца, мляко, мюсли, плодове но не много и риба тон. Ако това което съм качил нещо друго а не ММ, то кво е - мазнини, при положение че гореспоменатите храни имат мн малко мазнини?!?
[quote author=“Liofle”]ох,па кантара,па колебаниа,па 3то... Прочети пак кво съм писал, приеми че няма никви такива работи, просто съм качил ММ. Та имам въпрос kойто съм писал - Възможно ли е да съм мезоморф който просто не се е възползвал от гените си?!? Или е нещо друго...???
А като гледам хората от форума - мн хора вдигат едва 2-3 кила на година или 6 месеца!! и подобни ниски резултати... за това се “шашкам”. та по темата... дайте си мнението.
една такава мускулна маса си качил за шест дни та ти се чудя как ходиш още, не те ли болят ставите от толкова мускули наведнъж :)
а сега сериозно, ти имаш ли представа за колко време се качва ММ за да пишеш такива работи ? Много се е изписало тук по този въпрос, но реалностите показват, че макса е 4-5 килограма на година. Раздели една година на броя на седмиците - 60, и ще получиш към 90 грама. Толкова чиста мускулна маса може да си качил, хайде, да речем от 100 до 200 гр. Останалите 2,8 кг сам си прецени какво са.
Това за гените е смешно, разбери го. Ако си над 15-16 г. много ясно си личи каква ти е структурата.
Измери се пак след една седмица, писах ти го вече. Не се шашкай
24.02.06
20:27
Най-вероятно си задържал вода...;)
24.02.06
20:43
:) Което е напълно грешно. Пий вода...важно е. А и в храната има вода и то доста...Също вода се отделя и от разграждането на хранителните вещества в организма. ;)
Виж хората ти го казаха, нормално е такива отклонения особено в начален период или в стрес за тялото. Но генетически е невъзможно да качиш толкова мускулна маса за такъв период от време...
Не искам да ти развалям ентусиазма, но ще видиш, че след време ще спреш въобще даже да качваш....
24.02.06
20:50
Важното е да растеш. Щом качваш килограми и тренираш с по-големи тежести, всичко е наред.
брато, да ти кажа право тежах 70 кг. Наядох се кат свиня пих вода и излезнах 75….. Отидох дет се вика айде да не казвам ама се изаках като говедо, и си станах 70 кг !
25.02.06
10:52
5кг. ядеш 5 кг. изс**аш.... strange…
к’во си усвоил?
Един вид закфо ядеш... :)