Чувствате ли умора след тренировка

TU

24.02.06
19:21

Значи като се върна от фитнеса и се чувствам отпаднал. Вчера правих гърди и бицепс и снощи ръцете ми все едно ги нямаше, едни отпаднали. Днес ме болят гърдите. Това нормално ли е. Няма ли опасност от претрениране, ходя през ден в двудневна програма. Или като ме болят така значи има ефект.
Вие след трениравка как сте, като мен ли?
И да препоръчате нещо за по-бързо възстановяване.

24.02.06
19:44

Нормално е след тренировка да си отпаднал. Гурдите те болят от мускулната треска. И тя е нормална!! Най- кофти е след като си правил крака-аз едвам се прибирам!!
За по-бързо възстановяване гледай да хапваш и спинкаш повечко. И ако си с прекалено малък стаж поразреди тренировките. Вместо през 1, през 2 дена ходи. Почивката е също толкова вайна колкото и тренировката!!!

TU

24.02.06
19:51

5 месеца ми е стажа
Понякога след като завъртя програмата си давам 2 дена почивка, защото знам, че мускулите растат докато си почиват, нали?

24.02.06
21:06

Тренирай по тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php спи по минимум 8 часа,храни се поне 5 пъти дневно,а ако искаш някакви добавки за въстановяване пии млечно-яйчен протеин или някакъв нощен преди лягане го пии този протеин.

TU

24.02.06
21:19

Значи програмата ми е следната
1ден
2упр за гърди
1упр за рамо
1упр за бицепс

2ден
2упр за гръб
1упр за рамо
1упр за трицепс

преди всяка тренировка правя 3х15 клек
сериите са 5 по 88866 повторения
ходя през ден

25.02.06
00:09

Правете разлика между скапал , и приятно уморен. Първото може и да е претрениране, особено ако не ни се тренира на другия ден

morphey

25.02.06
11:31

И аз се чувствам бая уморен след тренировка но това е нормално защото се изцеждам до капка по време на тренировка.Но след 8-9 часа сън и здраво ядене съм като нов :wink: 
Аз бих препоръчал нещо което в момента изпробвам - 2 седмици сериозни много тежки (около 80-90% тежести)тренировки и след това една седмица на 70-75% от максималните тежести но не и повече.Така си почивам (аз в момента наблягам на силата)обаче осещам и сериозен растеж за 1 месец съм дигнал ръката с 1 см. :P и съм свалил талията с 2 а пък съм и качил 1 кг абе направо Перфектно (ако можеше всеки месец така :lol: )

25.02.06
14:24

Аз след тренировка понякога чувствам едвам се движа,но в повечето случаи съм приятно уморен както каза djgorgio-ASTOR.

26.02.06
00:14

1 час след тренировка вече трябва да си свеж
в противен случаи претренираш само да не стане хронично
Не се стреми винаги да правиш до отказ без да те познавам съм
сигурен че точно това правиш

ArenaBG.com

26.02.06
01:02

Много бъркате.

26.02.06
16:44

Аз се чувствам уморен, което е нормално за след тренировка - ръцете ми са по-слаби, краката не ме държат добре и т.н.
Да питам - всеки ли път имате мускулна треска, защото аз нямам. Примерно ако не съм тренирал един-два месеца, първия път имам силна мускулна треска, но на втория, третия и т.н. просто нямам мускулна треска въпреки че вдигам почти до отказ. Това нормално ли е или не правя нещо правилно?

26.02.06
21:42

[quote author=”Аdmin”]Много бъркате.

В какво уточни се ... не като да драснеш ред два

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1