25.02.06
12:19
Още един български културист си замина от този свят.Току що прочетох в Мускули и Фитнес че Григорий Бобков/Гришата/ е починал от тромб в сърцето.Направо започвам да се замислям дали да продължавам да тренирам или поне дали да взимам добавки.Лека му пръст .
25.02.06
12:24
Ти ако мислиш че е умрял от добавки.....
Културизма е здравословен спорт въобще не се замисляй да спираш да тренираш. Замисли се от какво би могъл да умре от тромб на сърцето и не го употребявай!
25.02.06
12:38
знам знам от какво е просто ми е кофти да чета такива работи .Те от цигарите умират много повече хора.А и след като почина Цветко мислех че Олимп ще направят нещо като възспоменателен брои ама не.
25.02.06
13:48
Не се надявай на разни комерсиализирани до безбожие издания.
жалко за такива хора... :? правят всичко в името на по предно класиране и стигат до там .. все повече се убеждавам че няма да зобам ...
25.02.06
16:44
да обаче има разлика между “зобил” и “зобил”...аз може да направя един цикъл или да направя 100000 цикъла ..... и в 2-та случая съм зобил, но разликата е от небето до земята...така че ....замислете се...
[quote author=“kakvo_stana…”]да обаче има разлика между “зобил” и “зобил”...аз може да направя един цикъл или да направя 100000 цикъла ..... и в 2-та случая съм зобил, но разликата е от небето до земята...така че ....замислете се...
Така е, ама най-хубаво е да си “незобил” не мислиш ли?
25.02.06
17:30
Лека му пръст на човека :( жалко за такива хора найстина в името на спорта правят сичко ... но вярно си е едно е да си зобил 40пъти и друго е да си зобил 3-4 разликата е голяма .
Лека му прът на човека, но мисля , точно токива хора развалят много името на нашия спорт. В очите на страничните наблюдатели които не се занимават с този спорт е нещо много страшно и вредно! Именно стероидите развалиха спорта. И както каза Арнолд Шварценегер на Арнолд Класик - Нека отново да превърнем спорта в BodyBuilding, а не в превърналия се BodyDestroing!
Аз съм твърдо за вън на стероидите от нашия спорт!
[quote author=“nikki_g”]
Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други, вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс!
[quote author=“Static”]ми да ти кажа по добре слабичък отколкото умрял или жив-умрял
Абе така е,но ако това ти е мечта-да санеш як,искаш не искаш,ще влезнеш в омагьосания кръг.Освен това и парите играят важна роля.Все пак трябва да се яде.Лека му пръст и дано по-рядко срещаме подобни новини.
[quote author=“YODA”][quote author=“nikki_g”]
Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други, вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс!
Ами просто като нямаш ген сменяш спорта и толкава. Явно не ти е била писано да си в елита на този спорт. НО няма смисъл да съсипваш здравето си. Съвременния културизъм много ама много се е отдалечил от началната идея на спорта - здраво и красиво тяло.
Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс
Ами то във всеки спорт е така и винаги ще бъде така,то от всяко дърво свирка не става.А и стероидите определено не са за да създават някакво равенство м/у състезателите
Понеже всички взимат химия, предимството и изчезва. Така че, ако я нямаше, просто състезателите щяха да са доста по - малки, а шампионите общо взето щяха да са същите ;)
26.02.06
02:01
[quote author=”Петко К”]Понеже всички взимат химия, предимството и изчезва. Така че, ако я нямаше, просто състезателите щяха да са доста по - малки, а шампионите общо взето щяха да са същите ;)
“Кучетата лаят, кервана си върви :D !”
Хора умират всеки ден - млади стари, от инфаркт, от инсулт, от рак, от грип... Билдерите са хора => и на тях им идва времето! И те умират от това, от което и много други обикновени хора! Тъй че, развийте гайките и си нанайна-найните 8) !
Който не му се тренира, да не тренира, който не ще да взима добавки, да не взима, който не му се взима химия, да не взима - никой не ви ръчка да правите каквото и да е => всеки си прави сам избора!