Още една БГ смърт

ivaivalito

25.02.06
12:19

Още един български културист си замина от този свят.Току що прочетох в Мускули и Фитнес че Григорий Бобков/Гришата/  е починал от тромб в сърцето.Направо започвам да се замислям дали да продължавам да тренирам или поне дали да взимам добавки.Лека му пръст .

25.02.06
12:24

Ти ако мислиш че е умрял от добавки.....

25.02.06
12:28

Културизма е здравословен спорт въобще не се замисляй да спираш да тренираш. Замисли се от какво би могъл да умре от тромб на сърцето и не го употребявай!

ivaivalito

25.02.06
12:38

знам знам от какво е просто ми е кофти да чета такива работи .Те от цигарите умират много повече хора.А и след като почина Цветко мислех че Олимп ще направят нещо като възспоменателен брои ама не.

[quote author=“ivaivalito”] след като почина Цветко мислех че Олимп ще направят нещо като възспоменателен брои ама не.

Не се надявай на разни комерсиализирани до безбожие издания.

25.02.06
15:09

жалко за такива хора... :?  правят всичко в името на по предно класиране и стигат до там .. все повече се убеждавам че няма да зобам ...

KA

25.02.06
16:44

да обаче има разлика между “зобил” и “зобил”...аз може да направя един цикъл или да направя 100000 цикъла ..... и в 2-та случая съм зобил, но разликата е от небето до земята...така че ....замислете се...

25.02.06
17:08

[quote author=“kakvo_stana…”]да обаче има разлика между “зобил” и “зобил”...аз може да направя един цикъл или да направя 100000 цикъла ..... и в 2-та случая съм зобил, но разликата е от небето до земята...така че ....замислете се...

Така е, ама най-хубаво е да си “незобил” не мислиш ли?

SH

25.02.06
17:30

Лека му пръст на човека :( жалко за такива хора найстина в името на спорта правят сичко ... но вярно си е едно е да си зобил 40пъти и друго е да си зобил 3-4 разликата е голяма .

25.02.06
18:55

Лека му прът на човека, но мисля , точно токива хора развалят много името на нашия спорт. В очите на страничните наблюдатели които не се занимават с този спорт е нещо много страшно и вредно! Именно стероидите развалиха спорта. И както каза Арнолд Шварценегер на Арнолд Класик - Нека отново да превърнем спорта в BodyBuilding, а не в превърналия се BodyDestroing!
Аз съм твърдо за вън на стероидите от нашия спорт!

25.02.06
19:46

[quote author=“nikki_g”]
Аз съм твърдо за вън на стероидите от нашия спорт!

Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други, вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс!

25.02.06
19:59

ми да ти кажа по добре слабичък отколкото умрял или жив-умрял

25.02.06
20:03

[quote author=“Static”]ми да ти кажа по добре слабичък отколкото умрял или жив-умрял

Абе така е,но ако това ти е мечта-да санеш як,искаш не искаш,ще влезнеш в омагьосания кръг.Освен това и парите играят важна роля.Все пак трябва да се яде.Лека му пръст и дано по-рядко срещаме подобни новини.

25.02.06
21:09

[quote author=“YODA”][quote author=“nikki_g”]
Аз съм твърдо за вън на стероидите от нашия спорт!

Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други, вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс!

Ами просто като нямаш ген сменяш спорта и толкава. Явно не ти е била писано да си в елита на този спорт. НО няма смисъл да съсипваш здравето си. Съвременния културизъм много ама много се е отдалечил от началната идея на спорта - здраво и красиво тяло.

25.02.06
21:16

Вярно но тогава само генетично надарени хора ще успяват както в миналото, което е кофти! Арт Артууд има супер широка талия, но е един от елитните билдери в САЩ, както и други вярно че надарените с ген са първи, но иначе другите не биха имали шанс

Ами то във всеки спорт е така и винаги ще бъде така,то от всяко дърво свирка не става.А и стероидите определено не са за да създават някакво равенство м/у състезателите

25.02.06
21:37

Понеже всички взимат химия, предимството и изчезва. Така че, ако я нямаше, просто състезателите щяха да са доста по - малки, а шампионите общо взето щяха да са същите ;)

Animal

26.02.06
02:01

[quote author=”Петко К”]Понеже всички взимат химия, предимството и изчезва. Така че, ако я нямаше, просто състезателите щяха да са доста по - малки, а шампионите общо взето щяха да са същите ;)

26.02.06
12:47

“Кучетата лаят, кервана си върви :D !”
Хора умират всеки ден - млади стари, от инфаркт, от инсулт, от рак, от грип... Билдерите са хора => и на тях им идва времето! И те умират от това, от което и много други обикновени хора! Тъй че, развийте гайките и си нанайна-найните 8) !
Който не му се тренира, да не тренира, който не ще да взима добавки, да не взима, който не му се взима химия, да не взима - никой не ви ръчка да правите каквото и да е => всеки си прави сам избора!

26.02.06
13:22

оффтопик: Мисля че Pc_genius даде най-свястното мнение по въпроса!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1