26.02.06
10:36
Значи имам такъв проблем...Ходя на тренировки по борба.Там тренираме усилено но не ми е достатъчно за да кача мускулна маса! Тренирам от 5,6 месеца борба, но от скоро започнах с тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php Кажете ми какво да правя??? Тази програма добра ли е? Мога ли да се претоваря? Искам някаква хранителна диета с която да кача повечко маса... НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПРОТЕИНИ и т.н.!!! ПОМОГНЕТЕ! ТРЯБВА МИ МНЕНИЕТО НА ПО ОПИТНИ...
26.02.06
10:52
Както всеки би ти казал, ядене през 2 часа!
26.02.06
11:33
Програмата е добра за теб.Значи гледаи да не ти се застъпват борбата и фитнеса в един ден,незнам как тренирате ама ако е през ден праиш 1ден борба и 1 фитнес ги редуваш.Храни се много,на по често на 2.5 , 3 часа и яж качествена храна-меса,риба,яица,извара,сирене,млека,картофи,ориз,хляб,овесени ядки....Почивката трябва да ти е на ниво,спи повечко и така.
26.02.06
11:45
Има ли значение дали лежиш и неправиш нищо (гледаш телевизия), или спиш?
В смисъл за почивката на мускулите...
[quote author=“schudler”]Има ли значение дали лежиш и неправиш нищо (гледаш телевизия), или спиш?
Естествено, че има.
[quote author=“schudler”]Има ли значение дали лежиш и неправиш нищо (гледаш телевизия), или спиш?
Огромна е разликата - ти как ще се чустваш ако през нощта спиш и как ако през нощта само лежиш и гледаш ТВ?
[quote author=“obelka”]Програмата е добра за теб.Значи гледаи да не ти се застъпват борбата и фитнеса в един ден,незнам как тренирате ама ако е през ден праиш 1ден борба и 1 фитнес ги редуваш.Храни се много,на по често на 2.5 , 3 часа и яж качествена храна-меса,риба,яица,извара,сирене,млека,картофи,ориз,хляб,овесени ядки....Почивката трябва да ти е на ниво,спи повечко и така.
Щом одобрявате програмката продължавам на нея...Това с храната и почивката го спазвам редовно (от 1 месец) и качих 3 кг. Обаче пич, много се натоварвам от тия упражнения...един ден борба, друг в залата...Често получавам мускулна треска! Какво да направя за да я избегна? Да намаля тренировките? Аспирин след тренировка? Повече сън?
[quote author=“X_TREAM”]Значи имам такъв проблем...Ходя на тренировки по борба.Там тренираме усилено но не ми е достатъчно за да кача мускулна маса! Тренирам от 5,6 месеца борба, но от скоро започнах с тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php Кажете ми какво да правя??? Тази програма добра ли е? Мога ли да се претоваря? Искам някаква хранителна диета с която да кача повечко маса... НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПРОТЕИНИ и т.н.!!! ПОМОГНЕТЕ! ТРЯБВА МИ МНЕНИЕТО НА ПО ОПИТНИ...
А само да ти кажа ако тренираш активно борба ,в ББ няма да имаш напредак , понеже в борбата те дърйат ж по лека категория и така нататък и се пак си запознат с тия неща и си прави изводите ......
Да ти кажа при мен е наложително да кача килограми и маса(не че съм слаб или нещо подобно), но в момента при “тренировка” ме слагат сас 70-75, понякога 80 килограмови :) Някои са колкото мен, но има и по големи. Смисал, от мен не се иска да поддържам тегло ами за момента да кача!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече