Глутамин при НВД , задържа ли вода ?

26.02.06
15:13

С един приятел спорим , поради факта ,че Недик вчера каза ,че от креатин и глутамин се задържа вода , дали от Глутамина се задържа вода ?Той седи зад тезата ,че щом заедно задържат по отделно също , а аз ,че само от креатина се задържа. Вашите мнения ?

26.02.06
15:41

[quote author=“ShitHappen”]С един приятел спорим , поради факта ,че Недик вчера каза ,че от креатин и глутамин се задържа вода , дали от Глутамина се задържа вода ?Той седи зад тезата ,че щом заедно задържат по отделно също , а аз ,че само от креатина се задържа. Вашите мнения ?

Глупости на тракалета! Креатин монохидрата задържа вода, Глутамина е аминокиселина, отива си директно в мускулите! Не задържа вода! Затова и състезателите я ползват в предсъстезателния период!

Само креатинът задържа. Като вземаш креа и глута едновременно си усилват ефекта взаимно, затова се е заблудил. Л-глутаминът сам по себе си не задържа вода.

RE

26.02.06
16:51

тези които са ползвали креатина поне месец в нормални дози 5-10гр.на ден нека кажат, задаржа ли се яко вода интерсува ме за лицето най вече променя ли се подпухва ли или е незабележимо.

[quote author=“realityman”]тези които са ползвали креатина поне месец в нормални дози 5-10гр.на ден нека кажат, задаржа ли се яко вода интерсува ме за лицето най вече променя ли се подпухва ли или е незабележимо.

Не. Леко ти се подуват ръцете, просто малко се оводняваш.

RE

26.02.06
17:11

Защото Недик беше казал че държи на лицето си и не взима креатин.Сутрин който вземал креатин изглездал подпухнал и тва влияело на външния вид и за тва питам хора който имат опит  с креатина.

27.02.06
01:55

Да - лицето подпухва в повечето случай. Друг е въпроса дали това е плюс или минус.

01.03.06
11:23

[quote author=“realityman”]Защото Недик беше казал че държи на лицето си и не взима креатин.Сутрин който вземал креатин изглездал подпухнал и тва влияело на външния вид и за тва питам хора който имат опит  с креатина.

Доколкото се сещам беше заявил, че не е желателно да се приема Креатин вечер, понеже на следващия ден си подпухнал... :wink:

RE

01.03.06
11:50

[quote author=“M16”][quote author=“realityman”]Защото Недик беше казал че държи на лицето си и не взима креатин.Сутрин който вземал креатин изглездал подпухнал и тва влияело на външния вид и за тва питам хора който имат опит  с креатина.

Доколкото се сещам беше заявил, че не е желателно да се приема Креатин вечер, понеже на следващия ден си подпухнал... :wink:

ок.М16 сигурно така е казал.Абе,в по ниски дози мисля че няма да има проблем.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1