26.02.06
15:13
С един приятел спорим , поради факта ,че Недик вчера каза ,че от креатин и глутамин се задържа вода , дали от Глутамина се задържа вода ?Той седи зад тезата ,че щом заедно задържат по отделно също , а аз ,че само от креатина се задържа. Вашите мнения ?
Глупости на тракалета! Креатин монохидрата задържа вода, Глутамина е аминокиселина, отива си директно в мускулите! Не задържа вода! Затова и състезателите я ползват в предсъстезателния период!
26.02.06
16:06
Само креатинът задържа. Като вземаш креа и глута едновременно си усилват ефекта взаимно, затова се е заблудил. Л-глутаминът сам по себе си не задържа вода.
26.02.06
16:51
тези които са ползвали креатина поне месец в нормални дози 5-10гр.на ден нека кажат, задаржа ли се яко вода интерсува ме за лицето най вече променя ли се подпухва ли или е незабележимо.
26.02.06
16:53
Не. Леко ти се подуват ръцете, просто малко се оводняваш.
26.02.06
17:11
Защото Недик беше казал че държи на лицето си и не взима креатин.Сутрин който вземал креатин изглездал подпухнал и тва влияело на външния вид и за тва питам хора който имат опит с креатина.
Да - лицето подпухва в повечето случай. Друг е въпроса дали това е плюс или минус.
Доколкото се сещам беше заявил, че не е желателно да се приема Креатин вечер, понеже на следващия ден си подпухнал... :wink:
01.03.06
11:50
Доколкото се сещам беше заявил, че не е желателно да се приема Креатин вечер, понеже на следващия ден си подпухнал... :wink:
ок.М16 сигурно така е казал.Абе,в по ниски дози мисля че няма да има проблем.