11.07.04
23:44
Фатално ли е ако докато релефя приемам малко животински мазнини от сорта на 20 гр. на ден?И с какво може да ми попречи?
п/п става дума за мазнини от млечни продукти
12.07.04
00:02
хехе душа то само в зехтина ли има здравословни мазнини!?
Колко грама мазнини нездравословни вкарваш?
колкото ми трябват ;)
здравослони, нездравословни това са пълни глупости.
пак си чел много списания
12.07.04
00:05
Абе аз да ти кажа че по скоро ти си чел една глупава статия ама аиде :wink:
Аз ако я бях взел за чиста монета, доса да съм ескимос на северния полюс. Човек трябва да се научи да отсява...
12.07.04
00:13
Некаде си говорим аз авторитети и наука батка.........там нема ко да отсяваш!
12.07.04
00:29
Е па ти си слушаи тялото аз ще слушам Крис Аисето:)
ХАЕАЕХАЕХХАЕХАЕХАЕХЕХ
ако си джей кътлър, давай.
чел сам много неща от него, не си мисли, че падам от луната.
Ти с месото като ядеш не приемаш ли животински мазнини достатъчно.? в слмисъл тия 20 грама не ги ли стигаш с месото и киселото мляко
12.07.04
07:53
Те в период за релеф трябва да се намалят.....направо да се изключат ако не си на баш НВД.Пък аз месо не ям.
12.07.04
16:50
Абе моят мозък тои за използване не става.........Твоят след като става успех и го изцеждаи до края.Не виждам какво общо има мозъка на човек след като тои няма знанията със които да върви напред :shock: Чувал съм за много малко хора които са постигнали това което аз постигнах за 7 месеца без стероиди,със много слабо телосложение и без голям първоначален ентусиазъм.
Аз съм прочел може би над 80 списания до момента и без да обиждам никои,от форума съм взел инфо колкото 3 списания могат да покрият.
Пък вече почвам да се дразня от тази “световна конспирация”..............бутали във добавките бионабол,по списанията културистите лъжели защото така им се казвало,ония световен авторитет си измислял щото от еди каде си го помилили :oops: :oops: :oops: Аиде да се стегнем.........живеем в 21 век и никои не е тръгнал да ви отказва от културизмът.