Качване на килограми

Темата е заключена.

26.02.06
15:13

Здравейте, понеже съм много слаб и ми казаха да ям много хляб. Искам да знам ако го ям в съчетание със супи (за да преглъщам по лесно и да изяждам повече хляб), ще му усвоявам ли въглехидратите както и като го ям намазан на филии примерно! Мерси предварително!

Моля пишете на кирилица! Спазвайте правилата на форума! Внимавайте какви заглавия пускате! Мнението ви беше преведено механично!
Йода

26.02.06
15:42

[quote author=“Vasko_4”]zdraveite,poneje sam mn slab i mi kazaha da qm mn hlqb.Iskam da znam ako go qm v sy4etanie s supi(za da pregly6tam po lesno i da izqjdam pove4e hlqb),6te mu usvoqvam li vaglehidratite kakto kato go qm namazan na filii primerno.Mersi predvaritelno

разгледаи форума по подробно ако искаш да разбереш нещо поBече за покачBането на мускулна маса...а колкото за хляба и супите забраBи.Успех :D

26.02.06
15:51

[quote author=“Vasko_4”]zdraveite,poneje sam mn slab i mi kazaha da qm mn hlqb.Iskam da znam ako go qm v sy4etanie s supi(za da pregly6tam po lesno i da izqjdam pove4e hlqb),6te mu usvoqvam li vaglehidratite kakto kato go qm namazan na filii primerno.Mersi predvaritelno

Пълна глупост! Тренираш ли? Ако не само с хляб ще станеш дебел, нищо друго! Просто дебел! То и да тренираш само с хляб не става, трябва много белтъчини, подходящи мазнини и въглехидрати! Виж на www.bb-team.org в хранене диети за покачване на мускулна маса и после задай по-свестен въпрос!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1