Какви списания си купувате?

26.02.06
19:55

В залата има някой друго списание и се зарибявам да чета... Какви списания си купувате на тема бодибилдинг и какво ще ми препоръчате?

26.02.06
20:00

Олимп е най-качественото българско, не харесвам МиФ, но не издържам без да чета и него си го купувам! И двете преписват от Флекс и Мъсъл енд фитнес!

Вече само М&Ф, но по навик.

26.02.06
21:13

Зарязах всички, много плоски ми се струват,а и нищо особено не мога да науча.Да не говорим че се дъвче едно и също

ivaivalito

26.02.06
22:10

преди и аз копувах всичко а сега само ОЛИМП и М&Ф  ама май и аз по навик.

26.02.06
22:27

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Зарязах всички, много плоски ми се струват,а и нищо особено не мога да науча.Да не говорим че се дъвче едно и също

Тебе едвали могат да те изненадат с нещо наистина ;)
мерси за отговорите ще пробвам Олимп, ако имам излишни пари някой път ама по-добре да си взема 1 пиле на тази цена.
по-здрави.

energymax

26.02.06
23:08

Какво ли не,Олимп -имам всичките му бройки,Пради в-к.Мускули и фитнес,в-к.Културизъм,с.Фитнес Олимпия,с.Мускули,имам няколко бройки на с.Мускули и фитнес-от 1997 издание от САЩ!
Сега купувам само Олимп!

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Зарязах всички, много плоски ми се струват,а и нищо особено не мога да науча.Да не говорим че се дъвче едно и също

Даже публикуват едни и същи статии-поне да ги променят малко!

RE

26.02.06
23:43

Преди си зимах често,особенно м/у 1995/1998 ,книги също,даже бях изчел книгата на Еню Рангелов поне 10 пъти :D но вече  в нета има достатъчно информация за нещата които ме интересуват и вече не си купувам.Предпочитам да дам пари за нещо по полезно.

27.02.06
10:58

И Олимп и МиФ са добри, но много малко полезни статии има публикувани в 1 брой... Все слагатя ня’кви снимки на ня’кви културисти...  :wink:  :twisted:  :twisted:

27.02.06
22:04

Олимп купувам и аз. мисля че е най-стоиностно за сега, не че е нещо усобено, но има някоя статия чат-пат, плакат и някоя новинка и това е..  :D

[quote author=“AMAZER”]Олимп купувам и аз. мисля че е най-стоиностно за сега, не че е нещо усобено, но има някоя статия чат-пат, плакат и някоя новинка и това е..  :D

Най му се дразня на типографията и графичното оформление(професионален дефект)! Като ми сложат черно-бял фон и черен текст или жълт фон и жълт текст ще ми изкочат очите докато разбера какво пише! М&Ф поне се чете лесно.

28.02.06
10:18

[quote author=“manson”][quote author=“AMAZER”]Олимп купувам и аз. мисля че е най-стоиностно за сега, не че е нещо усобено, но има някоя статия чат-пат, плакат и някоя новинка и това е..  :D

Най му се дразня на типографията и графичното оформление(професионален дефект)! Като ми сложат черно-бял фон и черен текст или жълт фон и жълт текст ще ми изкочат очите докато разбера какво пише! М&Ф поне се чете лесно.

Спор няма, че МиФ е с много по-добър дизайн... Но това си зависи от хората които правят предпечата :wink:

DA

05.04.06
09:25

Аз чета почти само с.Мускули и фитнес

emergency_bg

05.04.06
12:40

Те си имат някаква вражда помежду си, Олимп е собственост на Биогейм, а Мускули и Фитнес е на д-р Хубенов и активно рекламират Нутрим /дори имат рекламна притурка по средата/.
Доколкото съм чел враждата е свързана с федерацията по Културизъм БФК, където собствениците на Биогейм са в управата, а д-р Хубенов наскоро са го изключили.
По мое мнение М&Ф е много по-класно и се пише със стил. Когато го чета е все едно чета западно списание, говоря за статиите свързани с родните ни спортисти. Иначе и двете имат навика да копират едно към едно статии от западните Флекс и M&F едно към едно, разликата им е само в превода :)

RE

05.04.06
14:05

[quote author=“DaRe_deViL”]Аз чета почти само с.Мускули и фитнес

аз и олимп, макар, че двете се препокриват като цяло

08.04.06
19:13

Купувам всички списания по реповете, заради ...... професията си :)

08.04.06
19:23

[quote author=”Питона”]Купувам всички списания по реповете, заради ...... професията си :)

Ти ся къде бачкаш?Нали беше нешо със животнте свързано по едно време?
Аз списанията не ги копувам.След трен чета в залата,на авана минавам.

Br1ng3r

12.04.06
19:39

Аз си вземам всеки брой на Олимп,Iron Man, и Мускули и фитнес.Интересни са ми и ме кефят.Ся за месец май ще е интересно ако се видя директно ще изкупя на някоя бутка всичките списания:) 8)  8)  8)

16.04.06
00:38

аз пък Олимп понякога пише нешто интересно ватре пък има и много полезни програми и савети  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1