как да махна.....

12.07.04
01:10

Интересува ме как с упражнения могат да се премахнат досадните бричове например във фитнес залата. мерси

Мисля, че има и друга такава тема във форума.
Според мен упражненията, подредени по ефективност:
1. Тичане - дълго кросче; поне три пъти седмично
2. Колело - за време(поне 10 мин на тренировка) със смяна на степента на натоварване нагоре - надолу
3. Нападки(респ. катерене по пейка) с малко килограми  и много повторения(лост на гърба, крачка напред, двата крака гледат в една посока и започваш да приклякаш върху водещия, като се стараеш да не си кривиш кръста.
4. Разни там разкрачвания - във нашата зала има няколко такива “гинекологични стола”  :mrgreen: за разтваряне встрани, събиране на краката, бутане напред - назад... Ефекта е малък - прави с малко килограми и много повторения.

P.S. Не обръщай внимание на забележките ми; аз съм малко такъв - с бърз език. Квото странно съм казал, е било на майтап.

12.07.04
12:23

Към кардиото може да добавим степерче. (Но няма по-добро от кросчетата навън).
Към силовите упражнения (ако могат да се нарекат точно силови) - всички упражнения с тежести на краката - изнасяне на крака встрани и назад (същото може и на скрипец). Аз лично, намирам клековете с щанга или тежести за много ефикасно упражнение. Погледни малко в Пилатес гимнастиката, там също има добри упражнения.
Просто трябва добре изградена разнообразна програма и търпение :)

02.09.04
01:37

Извинявай може да се изложа ама какво е това Пилатес гимнастика.Ако има някакв саит сварзан с него ще сам ти много благодарна ако ми го кажеш!!! много благодаря предварително

HO

08.09.04
10:45

bggirl, ако можеш, купи си свестен крем против целулит, например новия на Виши - Липозин. Струва около 35-40 лв., зависи къде ще го купиш. Намалява обиколката на бедрата и помага за изглаждането на бричовете. Разбира се, наред с тренировката. Лично съм го пробвала, за втори път си го купувам тая година. Ефекта му се запазва един месец след като си изразходвала крема.

[quote author=“Horse-shoe”]bggirl, ако можеш, купи си свестен крем против целулит, например новия на Виши - Липозин. Струва около 35-40 лв., зависи къде ще го купиш. Намалява обиколката на бедрата и помага за изглаждането на бричовете. Разбира се, наред с тренировката. Лично съм го пробвала, за втори път си го купувам тая година. Ефекта му се запазва един месец след като си изразходвала крема.

И това според теб премахва ли бричовете?
Или просто създава впечатление за гладка и стегната кожа?
Приятелката ми е пробвала мнооого такива кремове.
Това преди фитнеса, де... Сега вече единствения вариант да има такъв е, ако й подарите. Но не обещавам, че ще го ползва....

13.09.04
13:01

Не се доверявай на тези неща,още по-малко на Виши.Това са си мазнини които св махат с диета и кардио и то доста здраво :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1