Да споделя ...

26.02.06
22:44

Здрасти на всички.Искам да споделя нещо,което ми прави впечатление и нека всеки си направи изводи,защото аз вече си заформих такива.Значи тая година започнах доста късно с покачването на маса заради ангажименти и тренирах само за потдържане на формата.С новата програма започнах преди десетина дни,предварително се бях запасил с добавки на П&Б (креатин,глутамин,БЦАА,Суроватка),взех си витамини и рибено масло.Да си кажа имам видими резултати за 10 дни.Проблемът произтича от друго - а именно от факта ,че не мога да се спра да пикая.Тоя факт не мога да си го обясня много.Незнам ама си мисля,че е от добавките.Резултати казах,че имам ,но те според мене се дължат не толкова на добавките а по скоро на факта,че ям по 600-700 гр  месо на ден,обилно ориз,картофи и хляб (въглехидратите не ги смятам :oops: )и блягодарение на здравите тренировки.Та си мислех, момчета за качеството на добавките (не,че очаквахме супер качесто за тия пари ама все пак...)
Мисля си,че пак искат да вземат за балъми.Струва ми се че бате Момчил добре взима пример от Карабибера.Незнам ,но аз лично вече сериозно се замислям дали си заслужава да рискуваме с нашите фирми,чието производсто стимулирахме толкова дълго време.Аз за себе си вече съм решил какво ще пазаря от тук нататък.Споделям факта за да направи всеки извода за себе си,апък и ако някой се сеща на какво друго може да се дължи голямото пикане :)

П.С.Спомням си,че навремето така обилно пикаех и от вълшебните амино 2700 на Юнивърсъл,които между другото ги няма в сайта на фирмата(всеки си прави изводите) и май се продават само на нашия пазар...

Поздрави на всички...

27.02.06
09:08

по колко вода пиеш на ден ? Защото аз ако пия към 5 литра пак не мога да спра да пикая, въпреки че в момента не вземам нищо.

27.02.06
09:37

Там е въпросът,че на ден не пия много вода - 7-8 чаши макс.Просто съм така през зимата -много вода не мога да пия.Лятото като чистя си пия по 5 литра,че и отгоре.Незнам но пикая през 1-1,5 часа и то по много.През ноща ставам минимум по 3 пъти и сутрин като се събудя едва успявам да дотичам до кенефа.Верно е че добавките ги пия в повечко от посоченото(особено креатина и глутамина),но в никакъв случай не е недопустимо.

27.02.06
12:03

[quote author=“Jay_C”]Там е въпросът,че на ден не пия много вода - 7-8 чаши макс.Просто съм така през зимата -много вода не мога да пия.Лятото като чистя си пия по 5 литра,че и отгоре.Незнам но пикая през 1-1,5 часа и то по много.През ноща ставам минимум по 3 пъти и сутрин като се събудя едва успявам да дотичам до кенефа.Верно е че добавките ги пия в повечко от посоченото(особено креатина и глутамина),но в никакъв случай не е недопустимо.

Ами вместо да се чудим нека проверим и суроватъчните на Нутрим и на П&Б , в момента пия и от двата и като че ли на Нутрим на вкус е по-добър , а на П&Б е някак си като кондензирано мляко лепне в устата, но това са само субективни мнения. Пак призовавам , вместо да се чудим,  да ги изследваме и тях.

27.02.06
12:28

Незнам за протеина ама глутамина още като го купих беше на бучки и отделно си смърди ма мърша.Незнам какъв смисъл има да ги изследваме - аз съм си решил,че вече от тях няма да вземам ,както няма да купувам нищо на Нутрим и нищо от СНС (независимо от производителя,щото Юлиан незнам вече кое сменя и кое не).Просто ми омръзна да се превръщаме в опитни зайчета.Red - кво,ще ги осъдим ли ве брат като докажем че слагат лайна вътре.Силно се съмнявам.А докато трае произволщината в България ви призовавам момчета - НАБЛЯГАЙТЕ НА ХУБАВАТА ХРАНА И ЗДРАВИТЕ ТРЕНИРОВКИ.Нищо че месоядните умираме по млади.Аз имам да пия от добавките още 50 дена.Ще си спазя програмата и после пак ще пиша за резултата.Макар,че съм убеден  че той се дължи 99% на други фактори,а не толкова на добавките.

Успех и здраве.

energymax

27.02.06
13:38

Да ти кажа има нещо такова,аз от 10-15 дена пия доста неща,и вярно че пикая по често,но пия и много вода 5-7литра,ям 2-3 кисели млека в тях съцо има вода!
Но преди околу 6-7м нищо не вземах и пак си пикаех често,и реших да  отида на лекар,пусна ми лекаря някакви изследвания и се оказа че сам пипнал нещо(по скоро се е развила) някаква бактерия,изписа ми лекарства и нещата се оправиха!Помисли върху този вариянт!?

27.02.06
13:47

Абе ще помисля ,ама да ти кажа малко ми се вярва да съм пипнал нещо.Аз знам при мене това кога почна и го свързвам именно с добавките.А мляко иначе и аз пия,по около литър-литър и половина на ден.И отгоре да пия най-много още  2 литра вода.Често да ти кажа имам чувството че си изпикавам всичко,дори и отгоре,макар да звучи тъпо и да е нелогично...

27.02.06
13:48

[quote author=“Jay_C”]Незнам за протеина ама глутамина още като го купих беше на бучки и отделно си смърди ма мърша.Незнам какъв смисъл има да ги изследваме - аз съм си решил,че вече от тях няма да вземам ,както няма да купувам нищо на Нутрим и нищо от СНС (независимо от производителя,щото Юлиан незнам вече кое сменя и кое не).Просто ми омръзна да се превръщаме в опитни зайчета.Red - кво,ще ги осъдим ли ве брат като докажем че слагат лайна вътре.Силно се съмнявам.А докато трае произволщината в България ви призовавам момчета - НАБЛЯГАЙТЕ НА ХУБАВАТА ХРАНА И ЗДРАВИТЕ ТРЕНИРОВКИ.Нищо че месоядните умираме по млади.Аз имам да пия от добавките още 50 дена.Ще си спазя програмата и после пак ще пиша за резултата.Макар,че съм убеден  че той се дължи 99% на други фактори,а не толкова на добавките.

Успех и здраве.

Дали ще ги осъдим незнам, но поне ще сме наясно дали си струва да си даваме парите , а и те ще разберат, че не могат да ни лъжат до безкрай. Все пак ,както вие си прецените, щом не ви се отделят по 5лв :roll: ......

27.02.06
14:09

Red,не ми е за парите приятел.Мога и цялото изследване да платя,не ми е проблем.Въпросът е дали има смисъл.Аз знам за себе си ,че вече тия добавки както и другите които споменах (и които също съм пил навремето) няма да ги ползвам повече,дори и изследванията да покажат че от тях по добри няма.

VI

27.02.06
23:57

Момчета не энам за останалите БГ добавки но иэбягвайте да вэимате креатин на наша фирма. Хубав български креатин просто няма. С какво го мешат, откъде го влачат, въобще има много въпросителни. Купувайте си вносен, няма да олекнете кой энае колко повече. Много хора с мисълта да вземат нещо евтино купуват наш креатин например и след като той не е това което се очаква теэи хора горят не само с дадените пари но и рискуват эдравето си. Само гледайте на какви цени се продават някой от нашите митични хранителни суплементи и ще раэберете какво е качеството им. То в последно време БГ фирмите проиэводители на суплементи станаха повече от културистите ни.

RE

28.02.06
01:02

Jay_C,абе тоя твоя проблем да не е от настинка ,защото ако си настинал дори и леко така се получава.Може да продължи и седмица две.или си сигурен че е от добавките.?

28.02.06
09:55

realityman,малко съм настинал братче ама и друг път ми се е случвало,а подобен феномен не съм наблюдавал,щото  за мене си е егати чудото.Тая нощ съм ставал 3 пъти и то едвам сдържайки се.Не ме притеснява друго,а фактът че си накъсвам съня през най-важната част от нощта.Все пак ще се позамисля и ще видим кво ще е като преминат сополите.:)

П.С.Незнам,ама от креатина  все още не съм подпухнал въобще ( пия го вече повече от 10 ден ),а и липсва какъвто и да е прилив на сила и енергия.Или ако има такъв минимален,то е не е от него.

Поздрави.

11.03.06
09:20

:) аз цяла вечер се мотам из форума ... интересно ми стана и викам да ти метна едно мнение по вапроса ....
Хммз значи хапваш здраво месо, отделно казваш въглехидратите задължително и предполагам някакви плодове, като добавим че водата е най важната съставка за да могат да се обменят веществата в организма ти .... + всичките добавки който вземаш съм сигурен че просто се получава голям излишък от нещо което взимаш, което води до уриниране /организма не може да складира излишните минерали и витамини, приоритет става уринирането т.е. изчистването им/.
На мен лично ми се е случвало същото нещо, при мен помогна спирането на всички видове хапчета/креатин,амино,ЗМА, Трибестан и Ефидрин ХЦЛ/ който се разтварят след 15:00 .... така вечер като си взема протейна се наспивам спокойно и чак на сутринта квото не ми трябва си го мятам в канала.

11.03.06
09:48

[quote author=“red”][quote author=“Jay_C”]Незнам за протеина ама глутамина още като го купих беше на бучки и отделно си смърди ма мърша.Незнам какъв смисъл има да ги изследваме - аз съм си решил,че вече от тях няма да вземам ,както няма да купувам нищо на Нутрим и нищо от СНС (независимо от производителя,щото Юлиан незнам вече кое сменя и кое не).Просто ми омръзна да се превръщаме в опитни зайчета.Red - кво,ще ги осъдим ли ве брат като докажем че слагат лайна вътре.Силно се съмнявам.А докато трае произволщината в България ви призовавам момчета - НАБЛЯГАЙТЕ НА ХУБАВАТА ХРАНА И ЗДРАВИТЕ ТРЕНИРОВКИ.Нищо че месоядните умираме по млади.Аз имам да пия от добавките още 50 дена.Ще си спазя програмата и после пак ще пиша за резултата.Макар,че съм убеден  че той се дължи 99% на други фактори,а не толкова на добавките.

Успех и здраве.

Дали ще ги осъдим незнам, но поне ще сме наясно дали си струва да си даваме парите , а и те ще разберат, че не могат да ни лъжат до безкрай. Все пак ,както вие си прецените, щом не ви се отделят по 5лв :roll: ......

Няма никакъв смисъл вече с тия изследвания и с тия пет лева.  Всяко чудо за три дена. Единственото, което направихме е голяма услуга на P&B.. Може те да са ОК, нямам представа, но мен лично силно ме съмнява. Просто схемата е същата, а ние сме агнетата.
  Имай предвид, че може просто да си настинал, или нещо друго с бъбреците. Някакви диуретици приемаш ли?
  Като гледам ,вече са минали две седмици, още ли си така?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1