Добър ли е този режим за чистене?

26.02.06
23:51

Здравейте :)
Зимата лека полека си измина и е време да пооформя макар и малкото като обем мускули, обвити в доволно количество мазнини :D
Мазнинита са предимно в корема и краката. Искам да ви питам дали това което ще изредя долу ще спомогне за горенето на излишните мазнини без да засяга много мускулната тъкан.

Хранителни добавки BioTech L-Carnitine (казаха ми че това била една от най-добрите фирми за карнитин) ; FatBurner (някакъв на Universal или какъвто предложите аз нямам наблюдения) ; Nutrim Pro Gold 90 (бавно протеинче че да се хранат по-продължително мускулите) и Universal Amino 2700.
Пробвах да ги подбера така че да горя мазно и едновременно с това да потдържам мускулите заредени за да не се разграждат. Казвайте препоръки и ако греша някъде. Хранителния режим ми е ясен а и съм си намерил темички да се дообразовам :)

Тренировки Ще тренирам предимно 4 пъти в седмицата като от време на време ми се налага по 3. Сутрин съм чел че тялото е най-предразположено да използва мазнините като източник на енергия. Дали примерно ако правя коремни или бягам по стълбите (чувал съм че е много добро за отслабване) ще е добра идея (това в нетренировъчен ден и след обяд тичане примерно). А в тренировъчен ден след тренировка (всяко по 3х12 серии или 4х12 вие ще кажете :)) бягане и велоаргуметър.
Висок съм горе долу 195см и тежа 100кг.
Приемам сякакви предложения :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1