27.02.06
00:18
Възможно ли е за 3 месеца са исчистя корема и да ми се очертаят плочките?
Диета няма да има ,но определено ще спазвам някакъв режим.
Та възможно ли е това ? :?
Имам перфектни (т.е харесвам си ги) крака - прасец ,бедро.Ръцете са си ми добре ,но всичката мазнина ,която ми се е натрупала е в стомаха.Вчера както си седя на стола пред компютъра и леко съм се прегънал като си дигнах блузата - ебати колко сланина има.Отпусната...и въобще ,абе мани.Грозна работа - преличам на жена.
Та ще може ли за 3 месеца да го стегна ? Както казах само питам възможно ли е ,оттук нататък ще му мислим как. :)
П.П - Ако темата не е за този раздел - сори.Преместете я. :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
кажи си мерките - ръст, тегло ?
без диета трудно ще направиш релеф, само ще постегнеш малко корема, но мазнините няма да изчезнат. А с диета за 3 месеца определено ще го постигнеш, така че сам преценявай.
27.02.06
14:50
15 (почти 16) години.
ръст - 185 см.
тегло - 79 кг.
Едва ли ще мога да пазя стрикна диета.Немога всеки ден да купувам едни и същи определени продукти.Затова по-скоро някъв режим по-добре би ми паснал.
не е нужно да се ограничаваш до определени продукти, просто на ден приемай не повече от 1 г. въглехидрати на килограм лично тегло, а на всеки пети ден си яж нормално. Увеличи приемът на белтъчна храна. Така за 3 месеца не виждам проблем да свалиш голяма част от проблемните мазнини от корема.
Напълно възможно, за 3 месеца чудеса стават, освен ако не си много много мазен
28.02.06
00:35
Моя съвет е след вечеря да забравиш за храната.само преди лягане вземи някви белтъчини колкото да предотвратиш разграждането на мускулите.Прмерно след 19;00 като се навечеряш и полсе оттам насетне само вода.За 3 месеца няма да е проблем да свалиш мазнини и то само от корема.Успех.
04.03.06
00:25
[quote author=“thespyboy”].... като си дигнах блузата - ебати колко сланина има.Отпусната...и въобще ,абе мани.Грозна работа - преличам на жена.
Хе-Хе-хе . преличаш на жена ? Абе ти с кви жени излизаш ? :lol:
Има 100 вида упражнения за корема. Всичко се постига. Друг е въпроса дали има воля ??? :wink:
04.03.06
22:55
белтъчини? Примерно ? В кои плодове или разни храни се съдържат повече белтъчини и са лесно снабдими за да взимам преди лягане ?
05.03.06
00:35
белтъчини? Примерно ? В кои плодове или разни храни се съдържат повече белтъчини и са лесно снабдими за да взимам преди лягане ?
В никви плодове !!! Белтъчините се съдържат главно в месо(пилешко,телешко), риба, яйца, мляко, извара. На това наблегни :wink:
За 3 месеца можеш да направиш перфектен корем
Просто трябва да се ограничаваш да не ядеш много мазно и да правиш степерче по 15-20 мин задължително
Аз за един месец направих перфектен корем, а за 3 месеца не ми се
мисли....
——————————
Преведох ви поста! Моля, спазвайте правилата! Пишете на кирилица!
П.
05.03.06
17:50
[quote author=“MaRuLaTa”]....правиш степерче по 15-20 мин задължително
Аз за един месец направих перфектен корем, а за 3 месеца не ми се
мисли....
степерче ? - Кардио ? ???? :roll:
15-20 минути на ден ?? :roll:
Иначе вече съм ограничил храните след 18;30 - в смисъл спрях да ям след този час.
Интересното е ,че всяка вечер в 22;00 правя над 100 коремни и над 100 лицеви опори ,щото през деня нямам време.
И аз незнам дали ще има ефект ,но ако няма...ще измисля някъв друг час.(Знам ,че сутрин на гладно или следобяд между 5-7 часа е най-доброто време за тренировки ,просто нямам достатъчно време - затова сега правя всяка вечер лицеви и коремни и се надявам от тях да има малко резултат докато се освободя малко..)
След 10 дена почвам и да тичам ,че сега съм много зает.
До началото на юни се надявам да издържа и да проява малко търпеливост - едно от качествата ,които ми липсват..
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече