Мнение за DJ GEORGIO-ASTOR

filatov

28.02.06
15:24

DJ GEORGIO-ASTOR е една от най-интересните личности в този форум. Лятото наближава и той трябва да даде пример как да се подготвим.

Animal

28.02.06
15:45

само да кажя, че се пише DJ GORGIO-ASTOR , поне той така го пише.

RE

28.02.06
15:51

Относно знанията на djgorgio-ASTOR не се и съмнявам ,че има достатъчно.Цялата работа е в това дали наистина иска да го направи или така си му е добре.

28.02.06
16:10

Да искам естествено и да се пуска на републиканското за младежи направо :P да ги разбие.

Animal

28.02.06
16:17

[quote author=“Go6ko”]Да искам естествено и да се пуска на републиканското за младежи направо :P да ги разбие.

кви младежи кви 5 лв???

JI

28.02.06
16:23

моля някой да ми обясни с каква нахалност обсъждате някой ако искате пускайте анкети искате ли да се изчистя аз ! ама не да обсъждате и другите !

28.02.06
16:25

Ами кой е този Астор?Аз откъде да знам как изглежда,че да кажа дали трябва да чисти или не. :shock:

filatov

28.02.06
16:45

[quote author=“JiVk0”]моля някой да ми обясни с каква нахалност обсъждате някой ако искате пускайте анкети искате ли да се изчистя аз ! ама не да обсъждате и другите !

Това си е малко майтап и не виждам нищо лошо и убидно. Пък и в темата “Коментари към вашите снимки” също хората дават мнение за участниците в този форум.

Animal

28.02.06
16:54

[quote author=“a8n”]Ами кой е този Астор?Аз откъде да знам как изглежда,че да кажа дали трябва да чисти или не. :shock:

виж в секцията за снимки в раздел Общи теми

28.02.06
17:38

има два варианта ... да заключи тази тема или да каже, че така си му харесва (с голяма маса) и пак да не изчисти :)

28.02.06
17:40

Не знам той дали ще чисти, ама темата може и да я изчисти набързо ;)

28.02.06
19:00

Първо - не всеки може да бъде толкова голям постоянен и на неговото ниво макар и “мазничък”
2.Едва ли сме ние тези, които можем да му казваме какво да прави със себе си!
3.Това да си релефен не мисля, че в неговия случай опира до знания! :wink:

Nenor

28.02.06
19:12

Е това си е негова работа, може пък да си се харесва така.
Интересно би било все пак, да го видим “изчистен”

28.02.06
19:31

На мен лично, всеки човек ми изглежда по-добре, когато е с малък процент мазнини, отколкото като е мазен! И в лице и в тяло! Ама всеки си има цели и разбирания, които трябва да уважаваме :wink: !

28.02.06
19:51

Да, всеки може да е голям и мазничък, ама да си голям и релефен си е голям пиниз - избрах този отговор. Всъщност първото което - това си е негова работа дали да чисти, но все пак би ми било интересно да го видя релефен. Мисля ще изглежда по-добре. При всички ситуации един човек изглежда по-добре когато е релефен. 42 см ръка релефна изглежда пъти по добре от 45см омазнена...

28.02.06
21:18

[quote author=“kao”]Да, всеки може да е голям и мазничък, ама да си голям и релефен си е голям пиниз - избрах този отговор. Всъщност първото което - това си е негова работа дали да чисти, но все пак би ми било интересно да го видя релефен. Мисля ще изглежда по-добре. При всички ситуации един човек изглежда по-добре когато е релефен. 42 см ръка релефна изглежда пъти по добре от 45см омазнена...

Точно в момента установявам този факт! Тъкмо чистя!

zweio

28.02.06
21:40

Абе вие сега защо не си гледате вашите тренировки, докато станете като него бая труд трябва.

28.02.06
21:46

Гласувах с първата опция . Но откога мислите ,че трябва да се месим в живота на другите даже някои както виждам и са започнали да го правят ?Мисля,че всеки си решава сам за себе си . Един му харесва да разправя тук и там ,че ръката му е 55 см като пропуска да спомене колко кг тежи ,на друг му харесва да има 30 см ръка и да се мисли за як , трети пък искат идеално и хармонично тяло като не мислят колко ще им е ръката ,а мислят за това как ще им седи тя наред с големите гърди,гръб и крака.Разни хора , разни идеали :P Със здраве!

Стига толкова коментари! Това е лично! Ако той сам реши ще отключи темата и ще отговори! Благодаря за вниманието!
Йода

28.02.06
23:58

ОТКЛЮЧВАМ ТЕМАТА - Пишете каквото искате , без простотии само.

Така... да се включа и аз
Първо и най важно нямам време, сега ще имам след месец,два ще видя какво ще правя сигурно ще кача още малко и после ако има кинти ще изчистя.
На всички дето питат що не чистя ще отговоря, намерете спонсор и ще изчистя братлета.. за жалост до там опира въпроса
И още едно нещо ми направи впечатление, абе Вие ме имате за някъв страшно мазен тип, на много грешно мнение сте.... А и не вземате факта под предвид че съм 191 см, като чуете 130 кила и веднага си представяте чичо Киро от съседния блок с шкембето, мног сте далеч от истината
А и вижте снимките (стр.1) те са от преди 3-4 год не мислите ли че има някаква положителна посока
Най доброто мнение е написал Madcap -
[code:1]Първо - не всеки може да бъде толкова голям постоянен и на неговото ниво макар и "мазничък"
2.Едва ли сме ние тези, които можем да му казваме какво да прави със себе си!
3.Това да си релефен не мисля, че в неговия случай опира до знания! [/code:1]


[quote author=“kao”]Да, всеки може да е голям и мазничък, ама да си голям и релефен си е голям пиниз - избрах този отговор

На грешен път си, а и незнам какво си представяш като мазен, аз лично не мисля че е лесно да подържаш 130 кила

[quote author=“ShitHappen”]Гласувах с първата опция . Но откога мислите ,че трябва да се месим в живота на другите даже някои както виждам и са започнали да го правят ?Мисля,че всеки си решава сам за себе си . Един му харесва да разправя тук и там ,че ръката му е 55 см като пропуска да спомене колко кг тежи ,на друг му харесва да има 30 см ръка и да се мисли за як , трети пък искат идеално и хармонично тяло като не мислят колко ще им е ръката ,а мислят за това как ще им седи тя наред с големите гърди,гръб и крака.Разни хора , разни идеали  Със здраве!

- ти си пък доста далеч от истината,какво си мислиш че можеш да имаш 55 ръка с 90 кила ли

И така да напиша още че е по лесно да чистиш, отколкото да качиш, не си мислете че лесно ще станете големи !

HR

01.03.06
02:40

Дали да изчисти си е негова работа, ние не можем да му кажем. Ако въпроса беше зададен “Ще изглежда ли по-добре ако позачисти?” то определено отговора е “да”, както той, така и всеки ще изгледа по-добре по-релефен

ArenaBG.com

01.03.06
03:51

Най просташкия Pool който живо същество някога е създавало.
@DJ GEORGIO-ASTOR
Дай свежи идеи ако ги имаш.
Фенк ю.

без обиди моля!!!
Йода

01.03.06
04:52

АСТОР яж пии и бъди ОГРОМЕН

01.03.06
12:53

Аз само ще добавя , че абсолютно не съм съгласен с тезата , че да се чисти е по-лесно :shock: , точно обратното е , с подходящи тренировки и храна почти всеки може да стане голям ( е не говоря за 56 ръка разбира се ...), но тънкоста в бодибилдинга е да си голям , чист и съразмерен (да не говорим за генетичната форма на мускулите , която не се променя по никакъв начин) . Иначе залите по цял свят са пълни с големи момчета :wink: .....

Май тука само аз не съм писал :) Първо, filatov, мненията ти са все стойностни и смислени и чак се чудя как я роди тая тема ...

red, никак не съм съгласен с теб за чистенето. Вярно, че иска точно определена храна и скъпи добавки, обаче едно чистене трае месец-два и за тях можеш да смъкнеш 8-9 кг .. а колко пари трябват за да качиш 8-9 кг? Доста повече нали? Да не говорим, че няма да са чисти ..

Хубаво е да си голям и релефен, но не е просто въпрос на желание. Ако беше до желание щях да изглеждам като Шон Рей или Кътлър..
Знания не му липсват, обеден съм, но за неговите размери трябват по-големи дози и от храни и от добавките за горене, които тук в БГ са си много скъпи.

Малко е тъпо да обсъжадме така ... Entschuldigung!

01.03.06
16:52

[quote author=“manson”]Май тука само аз не съм писал :) Първо, filatov, мненията ти са все стойностни и смислени и чак се чудя как я роди тая тема ...

red, никак не съм съгласен с теб за чистенето. Вярно, че иска точно определена храна и скъпи добавки, обаче едно чистене трае месец-два и за тях можеш да смъкнеш 8-9 кг .. а колко пари трябват за да качиш 8-9 кг? Доста повече нали? Да не говорим, че няма да са чисти ..

Хубаво е да си голям и релефен, но не е просто въпрос на желание. Ако беше до желание щях да изглеждам като Шон Рей или Кътлър..
Знания не му липсват, обеден съм, но за неговите размери трябват по-големи дози и от храни и от добавките за горене, които тук в БГ са си много скъпи.

Малко е тъпо да обсъжадме така ... Entschuldigung!

Съгласен съм , че темата е тъпа и уважавам Астор за постоянството и упоритоста му, затова и не го обсъждам него , а мнението по принцип , че да се чисти е по-лесно.  Нека някой, който го е правил да каже аз говоря просто по инстинкт :roll: . Познавам много хора , които качват много и при свалянето загубват толкова много мускулна маса и нямат сила за тренировки заради диетите, мускулите им са меки без тонус, всичко това се дължи на грешки в диетата , тренировките, а и недостатъчно добавки ,точно при чистенето добавките са абсолютно необходими. Всички от нас качват малко или много но я пробвайте да чистите да видите за какво става въпрос, а пък да не говорим за чистене за състезание.

Е за състезание нещата стоят по друг начин, да. Иначе едно просто НВД глутамин, бцаа, термогенетик и може би още един бърнър и протеин. Парите ти за храна са двойно по-малко.

filatov

01.03.06
19:22

[quote author=“manson”]Първо, filatov, мненията ти са все стойностни и смислени и чак се чудя как я роди тая тема ...

Аз по принцип не пускам теми, а когато коментирам, което правя радко, винаги съм давал смислени и точни отговори. Но напоследък просто няма какво да се пише и респективно чете, защото 99% от темите са нещо от сорта на: “Ако пия протеин, ще кача ли 5кг.” или “Чувал съм, че в меда имало прости въглехидрати” или нещо от сорта. Не, че човек трябва да се е родил научен, ама никой не иска да ЧЕТЕ. За съжаление само на раздел “Забранени медикаменти” се качи нивото и се пишат смислени неща.

Темата я пуснах, защото безкрайно уважавам постигнатото от DJ ASTOR и че той е доказал, че с много ВОЛЯ, ЗНАНИЯ и ТРУД може да направиш нещо значимо, а не да се оплакваш колко не ти върви и да търсиш оправдание да посегнеш към стероидите. В този форум има хора, които се правят на супер натурални, а всъщност са яко зобани (не казвам имена, за да не се получават скандали). Просто мисля, че  DJ ASTOR след един период за релеф, ще покаже идеала за тяло, към който 90% от хората тук се стремим и още повече, че това е възможно без химия. Пуснал съм анкета на шега, а не с цел да одумваме съседа, както бабите пред блока. Съжалявам ако съм засегнал някого.

01.03.06
22:08

Всичко върви по план , по постовете се ориентирам кой колко разбира , така да се каже темата излезе доста полезна за мен.
Само тоя индивид не разбрах какво иска да каже :

[quote author=“admin”]Най просташкия Pool който живо същество някога е създавало.
@DJ GEORGIO-ASTOR
Дай свежи идеи ако ги имаш.
Фенк ю.

KO

01.03.06
22:25

Мускулната маса се трупа с години а чистенето става за 2 3 месеца.... Според мене Джорджо е един голям билдър във всякакъв аспект на думата голям. Не съм кликнал нито едното защото важното е той да се харесва а не как аз или някой тук го намира, но наистина ми е много любопитно да го видя хубаво изчистен.

largozol

02.03.06
00:20

“Не, нека си има голям корем и да ходи с наведена глава по плажа :)”

Тоя отговор не ми харесва.Това обикновено са думи на 60 килограмови рапони,които са толкова релефни че чак не можеш да различиш кокал от мускул...Това че на човек не му се виждат ребрата не значи е дебел.

Аз бих казал - квото му душа иска.


П.С. А и не бих оставил подобна тема!

02.03.06
00:56

Абе да ви светна аз кое най-трудно се постига, а именно : да си голям и релефен постоянно :!: Ей тука се изискват тънкости и умения :wink: !

02.03.06
10:57

Изобщо не разбирам какъв е смисъла на тая тема.Тук всички си тренират и всеки се опитва да прави това което знае и може и да го представи във форума.Дано не греша ама на мене си ми прилича на заяждане.Извинявам се ако не е така :o

02.03.06
17:45

Аз много бих искал DJ gorgio-ASTOR да орелефи това лято ,спомням
си че преди известно време беше пуснал тема за препоръки и съвети
относно диета,но не знам какво стана,защото малко се бях откъснал от форума.Иначе gorgio-ASTOR е един от старите членове на bb-team,винаги е активен във форума,и изобщо gorgio-ASTOR RULEZ:)

02.03.06
18:39

Мерси MisHkiN
Спрях релефа че точно тогава бях засипан от работа, свалих набързо 8 кила , но усетих че и маса почва да се топи (щото не правех силови тренировки) , а само диета.Прекратих я за по- добри дни.Сега тренирам когато мога 1-2 пъти седмично (няма файда но подържам формата, запазвам размера, не спада хич , натуралното си важи :) )
След месец 2 ще се върна с ритник в залата , пък после ако е казал господ ще и изчистя да видим резлтата :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1