бонбони

MI

28.02.06
18:39

Здравейте,от 3 седмици съм на НВД,но тука от 2-3 дни нещо се разболявам и гласа ми съвсем изчезна днес..Проблем ли ще е за НВД-то,ако примерно смуча по 2-3 бонбона на ден за кашлица,които са и много ли ще навреди това??Примерно от тия Олипс или Голия Актив или пък от ония лукчета,дето им викат,кои са най-подходящи?И още едно питане-става въпрос за ядките-колко според вас като грамаж са 15-20 бадема и те ли са най-добрия избор от ядките при НВД ?

28.02.06
18:49

За бонбоите няма никакъв проблем.А за ядките може да си позволяваш по 40-50 гр. дневно НО ТРЯБВА ДА СА ПРЕДИ 16:00ч.

MI

28.02.06
19:01

Аха добре-мерси..А още един въпрос,тъй като за първи път правя НВД ,доста неща четох в саита,обаче може ли някой,който вече е правил да ми каже по колко време е на НВд-месец или 2 или повече??И след това като не сте на нВД нали трябва да се запазят килограмите,които са свалени,как се храните тогава..пак с по-малко въглехидрати и без пържени неща и сладко и т.н. Така ли??

не стои на НВД повече от месец ще започеш много мускулна маса да губиш няма смисъл да неговорим за силата ти просто ще се изпари към края на месеца ти гарантирам че доста малко сили ще са ти останали вече. Другото което е НВД-то трябваше да си го направиш някаде след 2-3 месеца когато е по топло и отделно нямаш толко апетит в момент а все още е засилен апетита на човек отделно не трябва да минаваш прекалено рязко на НВД примерно до сега си бил на 400г въгленидрат и сега изведнъж от рас го свалиш на 50г въгл. на ден.

28.02.06
20:22

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!
Аз съм на НВД когато започнах да тренирам, просто зависи от сезона дали ще увелича калориите с повече белтък и мазнини или ще ги намаля да да направя дълбок релеф и мога да кажа че се чуствам по-добре от всякога! стоял съм само 1 месец на ВВД и се чуствах ужасно в сравнение с НВД-то

Според мен е няма граница за НВД диетата и няма да свали Мускулна маса ако си държи калориите в границите апък ако иска да поддържа -> равномерно балансиран

MI

28.02.06
21:37

Ами незнам засега се чувствам добре и не съм ги намалила отведнъж въглехидратите, преди да почна НВД пак се ограничавах ..А мисълта ми беше как да се храня след НВД-то..Пак по-малко въглехидрати,да си спазвам калориите,които изчислявах по едни формули от саита,които за деня трябва да приемам..-без сладко,хляб ,газирано и пържени храни??За да не стане така,че сега съм свалила няколко кг и като свърша с НВД и пак да ги кача ..А относно това,че трябвало да почна след няколко месеца искам за лятото да съм във форма..И нали може примерно май месец пак да направя НВД-то на колко време се прави?Моля обеснете ми,тъй като има някои неща,които още не са ми много ясни  :(

28.02.06
21:56

След НВДто спазвай РБР - равномерено балансиран режим.Една докторица беше казала в едно предаване преди време по телевзията, че на организма са му необходими около 3 месеца, за да свикне с промененото тегло и общо взето съм съгласен с това твърдение.

MI

28.02.06
22:05

Емзо би ли ми казал откъде мога да намеря повече информация за този РБР - равномерено балансиран режим да прочета за него??

LQ

28.02.06
23:15

http://bb-team.org/nutrition/000182.php

01.03.06
10:19

не стои на НВД повече от месец ще започеш много мускулна маса да губиш няма смисъл да неговорим за силата ти просто ще се изпари към края на месеца ти гарантирам че доста малко сили ще са ти останали вече. Другото което е НВД-то трябваше да си го направиш някаде след 2-3 месеца когато е по топло и отделно нямаш толко апетит в момент а все още е засилен апетита на човек отделно не трябва да минаваш прекалено рязко на НВД примерно до сега си бил на 400г въгленидрат и сега изведнъж от рас го свалиш на 50г въгл. на ден.

Първо за въпроса за НВД-то.Правил съм НВД много пъти и трябва да отбележа че няма значение колко време ще се прелагата дадената диета,може да трае 2-3-4-5 месеца.Всичко зависи дали ще се харесате и вие сами си определяте колко време да прелагате НВД.
Не знам дали си забелязал RejiMillar но този ник Mimeto е женски.На нея за какво и е сила и ММ.Предполагам че момичето иска просто да си стегне малко тялото!!! :wink:

MI

01.03.06
11:49

Да точно така,искам да се стегна,ами ще реша още колко време да съм на НВД, поне още 2-3 седмици ,а за после ще изуча другия режим ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1