28.02.06
18:42
Каква е залата в която тренирате?По кое време на деня тренирате?Доволни ли сте от обстановката ,от посещаемостта на залата,от уредите?Аз примерно в последно време ,явно защото идва и пролетта а скоро ще доиде и лятото е пълно с хора и все по-дълга става тренировката ми ,все повече време се губи.Как се справяте вие?дразнят ли ви много отворените “типове”,който се надуват и се разхождат из залата все едно са нещо повече от другите или не им обръщате внимание?
аз отвчера съм в зала,нова но за сметка на това единствена в квартала.сасега няма много хора няма и надувки,а днес се появи и първата позьорка,дълбокото деколте с големия балкон,върти педалите и само се оглежда за мъжки погледи.уредите засега са малко но казаха че ще допълват почти ежедневно
Не съм стъпвал от 3 седмици : ( Нямах време, но сега почвам. Ще тренирам след даскало, т.е. към 13:30…залата не е нищо особено, даже е доста ограничена откъм крака, а пък взимат 2лв на тренировка...повечето хора, дето ходят и ги познавам са печени, има някои позьори дето незнайно защо удрят уредите като боксови круши и то със сила, ама то човешката простотия граници няма, така че не ми правят много впечатление. Обаче като някой почне да пуска тежестите отвисоко ми идва да му скоча и да му ковна една тупалка...много ме изнервя. Също така ме изнервя ако някой пусне чалга...незнам как може да вдигат на тая отврат, но както казах човешката простотия...
Да и в наща зала има разни отворковци които само се надуват
и обсъждат хората
но признаите момчете че има и пълни мухлювци :?
едни такива новообранци които все се пречкат
например правиш максове на лега и тои минава на 2мм от щангата
или пък тъкмо си се навил да вдигаш и тъкмо хващаш лоста
за една ужасяваща серия идва мухлюто и те пита
вдигането зад врат за бицепс ли било :evil:
И го пиша това защото винаги се обсъждат напредналите
а за новообранците нищо те са невинни създания
Както има мухлювци сред напредналите ,то и при
новообранците са доста :idea:
Много се дразня,когато някви футболистчета се правят на здрави. :evil: Имат нямат 15-20 см ръка...Дразня се когато почнат да си викат един на друго от двата края на залата или пък като земат да пъшкат все едно ги колят.Аз разбирам тежко,ама то такива ревове.Дъмбелите същата работа-зимат и остават където заварат,вместо да си го върне откъдето го е взел. :!:
Май имаше такава тема :D
Еее пичове много негативност у вас бе, това на някакви неуспехи ли се дължи или на какво :?: тоя го дразнел, оня го дразнел......ми като ви дразнят отидете и се разберете с тях а не ги обсъждайте по форуми :shock:
Иначе аз съм доволен от залата и от хората, само вечер става прекалено претъпкано и задушно, но все пак е точно в центъра на града. :D Има само двама, които викат и пъшкат, но те са 35-40 годишни “old dogs” и слагат доволни килограми. :D Няма дразнещи индивиди като изключим разните “педалчета” с рошави боядисани коси покрити с гелове и пяни :evil: но в днешно време те се срещат навсякъде. :evil: :evil: :evil: :evil:
залата в която тренирам е малка и има още какво да се желае откъм оборудване.напоследък забелязвам, че мераклиите да са силни и красиви през лятото се увеличават с часове.обаче най-смешно ми става като почнат да тренират по дънки, блузи по тялото и обувки.да не говорим, че огледалата се напукват от “мускули”! :lol:
Еми да и ние сме били мизерни,ама поне като стъпих за пръв път в зала не се хвърлях по потник и не вървях все едно залата е моя... :lol: Кво да хоа се разбирам,аз ако говора на панелата по-ще ме разбере отколкото тия...Нямам против начинаещите като цяло,нека тренират никой не ги спира,ама да имат малко обноски..Кво ми се прават на 100 кила.
Здравейте на всички! И аз съм си много доволен от заличката всякакви уреди и не мога да се оплача за упражненията който трябва да си има уредчета. Просторна заличка, хубава музика само че мисля да си взема едно mp3 че със рок по-добре се надъхвам от хаос. Иначе относно хората тука не мога да кажа понеже аз тренирам сутрин 10 до 12 по простата причина че хич не обичам фрашкани зали - хабене на време и никаква работа.Друг въпрос е че сам още студент и имам доста време :) Но от малкото пъти в който съм бил във фрашкана зала като цяло се сдухвам леко от по-силните момчета.
Аз тренирам вкъщи от каккто се помня.Странични фактори не ми пречат, чувствам се идеално.Само понякога когато ми трябва партньор съжалявам че не съм в зала
02.03.06
12:05
Аз лично съм доволен от залата и от ‘колегите’. Помагаме си, изчакваме се и досега не съм виждал кой знае какви надувки. Има и ученици, и ветерани. Само от музиката не съм много доволен!
Няма надувки и начинаещи всички сме там с една единствена цел, нали? :lol:
Че има “тежкари” спор няма, ама т’ва е друга тема. Когато тренирам не обръщам внимание на никого (в смисъл че всеки си тренира без да му преча, или да го зяпна как прави еди-кое си упражнение), освен когато трябва да пазиш някой колега, това си е задължително!!!
А да начинаещите...е според мен това не е оправдание. Има статия на сайта “Етикет в залата”, полезна е, а й аз например като отидох за 1ви път бях наясно общо взеот как трябва да се държа без някой да ми е обяснявал. Най-мразя като почивам между сериите на скрипец например и някой мине и ми откачи лоста. Или пък почивам, тръгвам да правя сл. серия и някой отиде на уреда и си свали кг и почне да си блъска :evil:
07.03.06
15:42
Напълно съм съгласен с djgorgio-ASTOR, понеже и аз съм “в къщи”, но не съм мноо сигурен в истинноста на изказването на “колегата” М16 :lol:
Винаги е добре “да хвърлиш” по едно око на съседа, кога си в зала....ще научиш полезни неща( как ДА тренираш и какво да НЕ тренираш) С едно единствено условие: НЕ ДОСАЖДАЙ! Ако си по “старши” винаги може да дадеш съвет на колегата “новобранка” а и да “откраднеш” некои мурафет от по добрите :twisted:
залата, която посещавам аз много често е ангажирана от разни дебелани и лелички, които не са мръднали от тяхното положение от няколко месеца откакто тръгнах там... и съответно трябва да си губиш времето да ги чакаш, докато те си губят времето по уредите...
Аз от наща заличка може да се каже че сам доволен , кофтито е че понякога идва хора , които са ми сипер интересни.Наредил е целия лост с 5-тички 1-2 кг. и се опитваш му обясниш че една двайска ше му свърши работа и той Не та Не.Онова което ми харесва най-много е че същинските ‘динозври’ които идват не са некви дадути и ти дават съвети и прочие ..
Кофтито е като отива кам 6-7 в залата е сипер Пълно и вътре става задишко и смрадливо и както времето не стидено не можеш и прозорците да отвориш и става малко тегаво вътре.
Има и Женско в залата което е хубаво понеже ти омръзва да гледаш само кочове! :lol: :lol:
От около месец посещавам зала и съм много доволен.Не само от атмосферата-друго си е като си сред хора със същите интереси и цели,но и от страна на сила и разнообразие на тренировките(елементът на привикване и демотивация епо-малък).Тренирам между 12 и 15 часа и нама много хора.За около 1 час и 15 минути привършвам.От уредите съм доволен.Не са маркови,дори някои са правени от собственика,но сатова пък са изпипани и удобни.не е от лъскавите зали с килимчета,където се ходи с пантовки.Влизаш си направо с обувките.Подът е целият в гуми.Не е скъпо-левче с карта и ми е на път.Отворковци не съм срещал досега и дано така си остане.Тв стана малко като роман.С две думи:доволен съм.
Защо не няправиш темата със снимки и всеки да покаже “местенцето си”?