Калорекс

01.03.06
15:07

Някой да го е пробвал.Работи ли ? Един приятел иска да си го вземе и се чуди дали е добро :)

28.03.06
17:20

Като гледам тъпата реклама, малко се съмнявам.

29.03.06
21:42

[quote author=“eLeL”]Като гледам тъпата реклама, малко се съмнявам.

Е сега рекламата не е прецедент за това дали продукта е качествен.Имам познати които са го пили и ми казаха,че помагал с изхвърлянето на мазнините  :) Някой да има подобни впечатления.Мисля да го пробам след 1 седмица като почна диетата и релфа да правя  :)

30.03.06
11:48

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“eLeL”]Като гледам тъпата реклама, малко се съмнявам.

Е сега рекламата не е прецедент за това дали продукта е качествен.Имам познати които са го пили и ми казаха,че помагал с изхвърлянето на мазнините  :) Някой да има подобни впечатления.Мисля да го пробам след 1 седмица като почна диетата и релфа да правя  :)

И аз се замислих да го пробвам, то какво ли не съм пила  :wink: .
Но предполагам и ти като си на диета и спорт пиеш примерно фег бърнери и л -карнитин. Ако се пие и калорекс, няма ла да се натовари тялото  много с добавки?

08.04.06
20:40

Хм ще посъветвам твоя приятел да си направи една добра диета, второ да си промени тренировката...ако вече го е направил добре. А относно калорекса...не съм гопробвал нямам никаква информация по този продукт, но познавам шефката на фирмата която го произвежда. Жената е доста пълничка - 120+.....не че искам да обиждам но може и да има ефект....така че ако някой е ползвал да изкаже впечатления. Вземи си карнитин
на толкова хора е помогнал.....

08.04.06
20:50

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“eLeL”]Като гледам тъпата реклама, малко се съмнявам.

като го пробваш и има/няма ефект може да драснеш някой ред

08.04.06
21:03

Аз до колкото съм чувал калорекса разпада мазнините и се изхвърлят от тялото а не трябва да ги изгориш ,но колко действа нз .

09.04.06
15:06

на тоя калорекст рекламата не беше ли ....не гълтай корема..гълтай калорекс...дето било направено уж да разгражда мазнините в корема...

SO

20.04.06
09:09

[quote author=“DOUBLE_B”]на тоя калорекст рекламата не беше ли ....не гълтай корема..гълтай калорекс...дето било направено уж да разгражда мазнините в корема...

Това звучи точно като точкова редукция на мазнини. Доста май е обсъждана за да се подхваща пак нали ;). Не съм гледал състав на Калорекс но ми се струва, че ще е нещо като хитозан да кажем - да не дава да се усвояват мазнините. На такожа нещо приложението му според мен е за някой който не може да се откаже от пиците и пържените картофи и т.н. и пак ефекта би бил спорен ;)

20.04.06
10:12

[quote author=“sone1”][quote author=“DOUBLE_B”]на тоя калорекст рекламата не беше ли ....не гълтай корема..гълтай калорекс...дето било направено уж да разгражда мазнините в корема...

Това звучи точно като точкова редукция на мазнини. Доста май е обсъждана за да се подхваща пак нали ;). Не съм гледал състав на Калорекс но ми се струва, че ще е нещо като хитозан да кажем - да не дава да се усвояват мазнините. На такожа нещо приложението му според мен е за някой който не може да се откаже от пиците и пържените картофи и т.н. и пак ефекта би бил спорен ;)

Интересно ми е как Калорекс топи мазнини избирателно, само на корема?

20.04.06
10:53

Ако трябва да се коментира този продукт, ще добавя и рекламата за новият РЕВОЛЮЦИОНЕН продукт, чиито рекламно лице е не кои да е, а АЗИС..та какво повече да се коментира..то е показно..опитват се да забогатяват хората..

20.04.06
11:13

[quote author=“SoulShaker”]Ако трябва да се коментира този продукт, ще добавя и рекламата за новият РЕВОЛЮЦИОНЕН продукт, чиито рекламно лице е не кои да е, а АЗИС..та какво повече да се коментира..то е показно..опитват се да забогатяват хората..

Значи пак се връщаме на старата истина, че хапче чудо няма. Остава си добрия стар фитнес и правилно хранене  :)

20.04.06
11:40

Значи пак се връщаме на старата истина, че хапче чудо няма. Остава си добрия стар фитнес и правилно хранене  :)

Taка е, всичките тези добавки, хапчета и др. са като катализатори, но без правилен хранителен режим чудеса не стават.

SO

20.04.06
12:57

[quote author=“eLeL”]Интересно ми е как Калорекс топи мазнини избирателно, само на корема?

Точно за това ти говоря, претендира за точкова редукция което според мен е възможно само при липосукция :)

20.04.06
13:44

Аз от това чудо вдигнах 41 градуса температура направо бях като призрък.НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ!

SO

20.04.06
14:57

[quote author=”^LoGo^”]Аз от това чудо вдигнах 41 градуса температура направо бях като призрък.НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ!

Някаква отровица значи. Ще напишеш ли какво съдържа

20.04.06
15:13

Отдавна е някаде на градското сметище... мисля че съдържаше екстракти от билки и такива му измишлиотини.
Но какво да се очаква,кога в Украйна са правели нещо като хората(За тези които незнаят това калорекс не е БГ а е Украински буклук.) :x

ЕДИТ:Резултати може и да има но това е супер ВРЕДНО нещо както и повечето хапчета за изгаряне на мазнини.Повечето повишават телесната температура храносмилането е много по бързо както и усвояването на минералите изводът е следният:Опрганизмът ти се претоварва,проявяват се симптоми като къркорене в корема и липса на енергия.

21.04.06
13:39

Аз пия Калорекс от 4 месеца и съм свалил 17 килограма и запазвам теглото си в момента.При мен имаше ефект.

Е последно какъв бърнър е? Според първите мнения действа на принципа на Ксеникал. Според вторите е термогенен препарат ...
Може и ценичка да споменете.

SE

21.04.06
15:07

15 лв 20 хапа ако не се лъжа доста е скъпо има го във всяка аптека

21.04.06
15:23

[quote author=”^LoGo^”]Аз от това чудо вдигнах 41 градуса температура направо бях като призрък.НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ!

На тебе май доста ти харесва да се “изхвърляш” из форума
Ти ако беше вдигнал 41 градуса, белтъците ти в тялото щяха да започнат да се пресичат, щеше да колабираш, гърчове и смърт ...
Не се изказвай неподготвен моля те ...

aa още нещо - как мислиш - Продукт за отслабване, минал през сума ти  изследвания и т.н. тестван от сума хора, продават го в аптеките, ти взимаш нормална доза и за малко да не отидеш при св. петър - доста възможно а?!

EN

21.04.06
16:20

не гълтай корема гълтаи баници,железен ефект!

21.04.06
23:12

[quote author=“SpiRTeR”][quote author=”^LoGo^”]Аз от това чудо вдигнах 41 градуса температура направо бях като призрък.НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ!

На тебе май доста ти харесва да се “изхвърляш” из форума
Ти ако беше вдигнал 41 градуса, белтъците ти в тялото щяха да започнат да се пресичат, щеше да колабираш, гърчове и смърт ...
Не се изказвай неподготвен моля те ...

aa още нещо - как мислиш - Продукт за отслабване, минал през сума ти  изследвания и т.н. тестван от сума хора, продават го в аптеките, ти взимаш нормална доза и за малко да не отидеш при св. петър - доста възможно а?!

Ми възможно е да !
Напълно възможно е човека да е бил алергичен към някоя съставка ...Аз например като си взех “Аcne Out” и като се изприщих целия какво ?Пак го продават в аптеките и го и пак е тестван от сума хора и пак със се мазал с нормална доза !

22.04.06
14:23

да естествено ако взимате примерно карнитин и някой силен антибиотик и се изприщите веднага се обвинява карнитина

Тука говорим за продукти за отслабване, а не за мазила за акне, моля дай ми пример на натряване при взимане на нормална доза от някой бърнър

24.05.06
05:57

izvinqvam se che ne pi6a na kirilica no ne6to mi se razbi.az sam probvala kaloreks i prosto absolutno nikakav efekt.probvala sam gi tiq vsichkite slabitelni bokluci ot aptekata no samo zeleniqt chai mi e pomognal malko no istinata si e qko kardio i nvd. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1