Pure WHEY Pro - изследване

Прескочи до:

01.03.06
16:04

Моля нека само хората които са съгласни да участват в изследването с 5 лв да пишат по темата.

01.03.06
16:26

Ок аз съм за! Адреса същия ли е от предното излседване?

01.03.06
17:01

Сега ако и Pure Whey се окаже 50% то вече само месе от протеини от чужбина.
Утре или други ден ще ти пратя 5лв.

Интересно дали не можем да поръчаме на едро от F.H. Diedrichs & Ludwig Post.

01.03.06
17:20

То ако и тези протейни се окажат, че са менте по-евтино и сигурно излиза да си купваш храна от колкото да даваш пари за скъпи притейни, на които пак не е 100% сигурно съдържанието.

01.03.06
17:54

Включвам се и тук. Станахме мисля 5. Хайде поне още трима. Ред, само палячовците от Нутрим да не се усетят нещо и да вкарат набързо връзки в ХЕИ-то.

01.03.06
18:36

момчета, няма нужда да давате пари на ХЕИ. Преди година или две във форума едно момче беше пуснало изследвания на Pure Whey Pro,май майка му работела в някаква лаборатория, и резултатите бяха трагични. Съдържанието на протеин беше м/у 55 и 60 гр !!!
Ще се опитам да намеря темата и да я вдигна, моля другите потребители или модераторите, ако си спомнят, да потърсят и те.

И още нещо да ви кажа за новия им суроваръчен изолат Ultra WPI. На сайта на Нутрим пише, че е произведен от F.H. DIEDRICHS & LUDWIG POST GMBH. Само че тази компания не произвежда суроватъчен изолат, лично проверих в продуктовата им листа. Произвежда само 80% суроватъчен концентрат. Правете си сметка за какви лъжи става въпрос !!!

01.03.06
18:52

[quote author=“SGK”]момчета, няма нужда да давате пари на ХЕИ. Преди година или две във форума едно момче беше пуснало изследвания на Pure Whey Pro,май майка му работела в някаква лаборатория, и резултатите бяха трагични. Съдържанието на протеин беше м/у 55 и 60 гр !!!
Ще се опитам да намеря темата и да я вдигна, моля другите потребители или модераторите, ако си спомнят, да потърсят и те.
!

Мисля,че за това ставаше дума :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=13754&highlight=#13754

——
Сложих линка в другата тема да е по-достъпно и подредено. ;)
П.

01.03.06
18:58

да, за това говоря, но съм се объркал, че темата беше за Pure Whey.  :oops:

02.03.06
12:26

Според мен е по добре да изследваме другите марки !!! Вече се е видяло че Нутрим повече няма да се купуват !!!  :?

ivaivalito

02.03.06
12:57

и аз саъм навит за друг продукт  аз давам 100гр. Оптимум Протеин който все пак струва около 6 лева тия 100 грама :) да иследваме него :) кофти че има една малка подробност че е купуван от САЩ

ON поне за мен е ясно, че е наред. Не е ли по-добре да изледваме нещо “по-народно”. Например 100% уей на сайтек който е 42 лв/кг - от сносните е на най-сносна цена, ако и съдържанието му се окаже добро ще може всички да пием качествено нещо. Разликата с оптимум си е 20 лв/кг което не е малко.

ето за ОН от линка на Петко К - http://zonapravdy.narod.ru/images/analiz/WeiONu.jpg

ivaivalito

02.03.06
13:46

няма проблеми навит съм за Скайтек веднага давам 5 лева.

02.03.06
14:09

[quote author=“ivaivalito”]няма проблеми навит съм за Скайтек веднага давам 5 лева.

Ами направете си тогава тема, а не спамете моята :wink:  :!: .

02.03.06
14:55

red тоя дни ще ти изпратя 5 лв ,защото съм си купил 5 кг от Пюре уей и се чуда какво да правя ако се окаже лайно като Про Голда.Само ще те помоля пак да напишеш точния адрес на който да пратиме 5 лв .

02.03.06
15:30

[quote author=“BB_SenTineL”]red тоя дни ще ти изпратя 5 лв ,защото съм си купил 5 кг от Пюре уей и се чуда какво да правя ако се окаже лайно като Про Голда.Само ще те помоля пак да напишеш точния адрес на който да пратиме 5 лв .

Ок , май се събрахме към 6-7 човека, така че може да пращате по 5лв ( сложени в бял лист да не прозира , че имаше случаи на наполучени пари.....)

Варна Централна поща 9000 п.к.530

madwolf

02.03.06
18:10

И аз съм в кюпа, така и така тук имам една кутия от 1кг...Очаквам процента да е около 60-65

Впрочем, red получи ли парите дето ти бях пратил за PRO GOLD-а

[quote author=“SGK”]момчета, няма нужда да давате пари на ХЕИ. Преди година или две във форума едно момче беше пуснало изследвания на Pure Whey Pro,май майка му работела в някаква лаборатория, и резултатите бяха трагични. Съдържанието на протеин беше м/у 55 и 60 гр !!!

И още нещо да ви кажа за новия им суроваръчен изолат Ultra WPI. На сайта на Нутрим пише, че е произведен от F.H. DIEDRICHS & LUDWIG POST GMBH. Само че тази компания не произвежда суроватъчен изолат, лично проверих в продуктовата им листа. Произвежда само 80% суроватъчен концентрат. Правете си сметка за какви лъжи става въпрос !!!

Виж този линк:
http://www.diedrichs-post.de/english/products/index.php?p=0|6|#6
при Whey Proteins 3тата подточка не става ли въпрос за 50 и 90 процентов суроватъчен протеин,което съвпада с Ultra Wpi instant

DM

04.03.06
20:44

Аz като ви раzправиах преди две години никои не ми виарва6е, тестваите и ниакои американски да видите 4е и там е иzмама, аz биах пуснал лист сас продукти които сме  тествали в предното ми ба4кане и отговариат на садаржанието , а като влеzе бг в европеискиа саиуz на много хора 6те им умре далаверата сас стандартите които 6те влиаzат, как се кефиа само ахахаха
стан

05.03.06
02:06

[quote author=“DJ MADMAN”]Аz като ви раzправиах преди две години никои не ми виарва6е, тестваите и ниакои американски да видите 4е и там е иzмама, аz биах пуснал лист сас продукти които сме  тествали в предното ми ба4кане и отговариат на садаржанието , а като влеzе бг в европеискиа саиуz на много хора 6те им умре далаверата сас стандартите които 6те влиаzат, как се кефиа само ахахаха
стан

Можеш ли пак да пуснеш тоя списък? Мерси. ;)

DM

05.03.06
05:18

Не сам ве4е там но при парва ваzможност 6те гледам да постна

05.03.06
21:40

Хммм няма нищо за излседване ве  значи работата е ясна че НУТРИМ са пълен боклук тои бия мошенници ама чак па толкоз сега трябва да си търся друг  протеин за през ноща  досега пих Про Голд 90 ! начи изпил съм към 8-9кутиики от по 400гр. и никакаф ефект , защо  ли имах намерение да продължавам с него :roll:  !!!

06.03.06
00:11

[quote author=“DJ MADMAN”]Аz като ви раzправиах преди две години никои не ми виарва6е, тестваите и ниакои американски да видите 4е и там е иzмама, аz биах пуснал лист сас продукти които сме  тествали в предното ми ба4кане и отговариат на садаржанието , а като влеzе бг в европеискиа саиуz на много хора 6те им умре далаверата сас стандартите които 6те влиаzат, как се кефиа само ахахаха
стан

Това им казвам и аз , има отклонения и в други, ама като са се хванали за Нутрим

06.03.06
00:43

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“DJ MADMAN”]Аz като ви раzправиах преди две години никои не ми виарва6е, тестваите и ниакои американски да видите 4е и там е иzмама, аz биах пуснал лист сас продукти които сме  тествали в предното ми ба4кане и отговариат на садаржанието , а като влеzе бг в европеискиа саиуz на много хора 6те им умре далаверата сас стандартите които 6те влиаzат, как се кефиа само ахахаха
стан

Това им казвам и аз , има отклонения и в други, ама като са се хванали за Нутрим

Сигурен съм, че навсякъде има отклонеия и за Нутрим не съм си мислел, че са свети води не напити даже беше логично отклонението да е повече, но резултатите направо ме шокираха . Това е разлика от порядъкана 50% :shock:.

06.03.06
09:39

[quote author=“madwolf”]И аз съм в кюпа, така и така тук имам една кутия от 1кг...Очаквам процента да е около 60-65

Впрочем, red получи ли парите дето ти бях пратил за PRO GOLD-а

Не , по пощата получих само от DRN и лично от  двама човека от Варна.

06.03.06
21:58

Red това с което си се хванал не е лоша идея но за да има тежест доказателствата не се сърди ама хем плюеш “българската работа” на Нутрим ама и ти ги правиш същите. Дал бурканче със Про Голд 90 за изследване.Не казвам че мамиш или нещо такова не ако ще правиш нещо го прави като хората.Вземаш в случая една от най-малките разфасовки на Pure Whey Pro и в ХЕИ го отваряте за да си пише на резултата после всичко марка,грамаж,партида и т.н. Едно солидно доказателство! Понеже това за Про Голда е най-малкото смешно и във страна като нашата където съмнението е станало втора природа ме съмнява да има много сила.
А пък и дори да се окаже вярно всичко това мислиш че спра да давам 30лв за кг и ще почна да давам по 130 за кг на марката X.Еми няма да стане първо съм студент,втори дори и да имах толкоз пари не бих дал тъй като няма да се занимавам професионално със спорт.
И тъй като съмнението не ме е подминало и мен каква ми е гаранцията че като си взема протейн за сумата X на марката X от някой лъскав магазин прахчето което е вътре не е било пълнено в някой гараж с кой знае какво?

Пак ти казвам не се сърди даже те поздравявам за ентусиазма и този хъс с който подхождаш ако с такъв хъс се ровеше относно всички гадости в милата ни родина доста бързо ще се оправим  :lol:

07.03.06
00:50

Това, което мога да ти препоръчам аз, Миркони, е въобще да не си купуваш добавки. По-добре малкото пари, които можеш да отделиш за добавки - отдели ги за допълнително храна. По-добре от Про Голд..

madwolf

07.03.06
14:28

Започвам да се чудя дали изобщо си заслужава да се изследва протеиновото съдържание на продуктите на Nutrim.Ако ще правим изследвания, то нека са цялостни, за съдържанието като цяло.Това което мен ме интересува най-вече е от какво са наличните протеини и дали в продукта се съдържат някакви вредни вещества(както при някои продукти на JC), това обаче не ми се вярва.

Щом ще изследваме протеиновото съдържание, то има ли начин  да се провери и за евентуалното съдържание на холестерол :?: След като PRO 90 GOLD-а съдържа само 48% протеин, то кои знае с какви боклуци още го пълнят, така че съдържанието на някакъв процент холестерол е напълно възможно.Ако излезе че в продуктите им има някакъв процент холестерол, то тогава наистина ще им създадем огромни проблеми.Ако си спомняте преди няколко години някакъв тип осъди Mc.Donalds на хиляди долари за това че не предупреждават че храните им повишават холестерола(което е повече от ясно).Това са последните пари които пращам за продукт на Nutrim.
Надявам се този път да пристигнат, преди бях забравил да ги сложа в бял плик...то се видя че в скапаната ни държава не може да се има доверие на никой :evil:  :evil:  :evil:

07.03.06
16:15

Мерси за съвета Владо(Палпатин) само не разбрах защо казваш “по добре от Про Голд” аз не съм си взел Про Голд а Pure Whey Pro-то нормално е за 18лв килото да има нещо съмнително надявам се Pure Whey Pro-то да се окаже по добре.

07.03.06
16:20

[quote author=“Mirkoni”]Мерси за съвета Владо(Палпатин) само не разбрах защо казваш “по добре от Про Голд” аз не съм си взел Про Голд а Pure Whey Pro-то нормално е за 18лв килото да има нещо съмнително надявам се Pure Whey Pro-то да се окаже по добре.

Съмнявам се, честно да ти кажа. Пак ми се струва евтино, за да отговаря на съдържанието. Незнам. Аз лично толкова съм афектиран и ядосан, че сега спирам всякакви протеини(хр.добавка)...просто ще си купувам повече храна със спестените пари. ;)

07.03.06
17:08

Аз се чудех защо на Нутрим дозите са по 60-80гр наведнъж -> за да стане 30гр протеин за приема  :twisted:

07.03.06
17:51

Не се ли събрахме дружина? :wink:

07.03.06
23:31

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“Mirkoni”]Мерси за съвета Владо(Палпатин) само не разбрах защо казваш “по добре от Про Голд” аз не съм си взел Про Голд а Pure Whey Pro-то нормално е за 18лв килото да има нещо съмнително надявам се Pure Whey Pro-то да се окаже по добре.

Съмнявам се, честно да ти кажа. Пак ми се струва евтино, за да отговаря на съдържанието. Незнам. Аз лично толкова съм афектиран и ядосан, че сега спирам всякакви протеини(хр.добавка)...просто ще си купувам повече храна със спестените пари. ;)

Аве то е ясно че в хапването е истината но аз си ги взех главно да спомагам на мускулите ако евентуално не сам хапнал чак толкоз добре да си поема известно количество протейнче. И докато сам на тази тема извинявам се ако въпроса не е много на място но четох четох тука но не можах много да включа кога се пие сурватачния протейн аз сега го пия 25-30 мин след тренировка и малко преди лягане.Като мисля като почна да тренирам за релеф да пия сутрин преди тренировка да предпази от губене на ММ и след тренировка.Иначе като ценово е кофти найстина на Нутрим 30лв/кг а на ОН гледам в страницата им излиза 35-36 ама незнам транспорта колко ще е.

head_hunter

08.03.06
09:57

Момчета като правите тази проба нека в протокола да се отбележи на коя фирма кой продукт се изследва. След това пуснете по едно ЛС аз ще ви кажа какво да направите след това.

08.03.06
10:10

[quote author=“head_hunter”]Момчета като правите тази проба нека в протокола да се отбележи на коя фирма кой продукт се изследва. След това пуснете по едно ЛС аз ще ви кажа какво да направите след това.

Така ще направим, но ще купя неотворена кутия. Преди не го направихме , защото нямахме доверие и на ХЕИ, исках да съм абсолютно сигурен за себе си за резултата. Проблема е , че не могат да направят изследване за произход на белтъчините, например в про голда съм абсолютно сигурен , че има соя........ Когато го пиеш с мляко не се усеща толкова , но с вода дразни яко на гърлото понеже соята е ситно смляна , но не се разтваря( за разлика от млечния протеин)  и дразни гърлото( спомнете си колко теми имаше за това , че след пиене на про голд  има дразнене , възпаление на гърлото.....)

08.03.06
14:18

[quote author=“red”][quote author=“head_hunter”]Момчета като правите тази проба нека в протокола да се отбележи на коя фирма кой продукт се изследва. След това пуснете по едно ЛС аз ще ви кажа какво да направите след това.

Така ще направим, но ще купя неотворена кутия. Преди не го направихме , защото нямахме доверие и на ХЕИ, исках да съм абсолютно сигурен за себе си за резултата. Проблема е , че не могат да направят изследване за произход на белтъчините, например в про голда съм абсолютно сигурен , че има соя........ Когато го пиеш с мляко не се усеща толкова , но с вода дразни яко на гърлото понеже соята е ситно смляна , но не се разтваря( за разлика от млечния протеин)  и дразни гърлото( спомнете си колко теми имаше за това , че след пиене на про голд  има дразнене , възпаление на гърлото.....)

Маико, маико  аз  след сяко пиене на про голд  и се чудя на сутринта що ме дразни гърлото  тия нутрим са, много долни мошенници  и накрая си давам парите за фервекс и колдрек и други такива за да ми мине гърлото !!!

08.03.06
17:13

Към този адрес  Варна Централна поща 9000 п.к.530 не трябва ли да има и име? Ще се опитам да намеря време да изпратя 10 лв.

Темата беше разчистена от спам!
Моля продължавайте коментари само по темата!

head_hunter

10.03.06
23:01

Какво стана.Дадохте ли го за изследване.Имам около 4 кг от тоя протейн все още  :lol:  :lol:  :lol:  и се чуда да продължавам ли да го пия.

ivaivalito

23.03.06
23:36

питах ги тва

> Towa e ot HEI isledvane na belta4noto sadarjanie na Pro Gold za 100 grama
> to e po4ti napolovina ot kolkkoto pishe na kutiqta .Kak shte obqsnite
> tova?
>

а ми отговориха

Blagodarim Vi za interesa kum NUTRIM i produktite, proizvejdani ot firmata.

Kakto moje bi Vi pravi vpechatlenie, na izdadenia sertifikat izobshto ne
sa otbeliazani iziskuemite, kakto sledva: 1. ime na produkt, 2.
proizvoditel, 3. partiden nomer, a opakovkata e ... - stukleno burkanche
(?), v kakvoto niama proizvodstvo na NUTRIM.

Izvodite mojete da napravite sam.

Pozdravi!

NUTRIM Ltd., Bulgaria

>————————————————————————————————-
без коментар

24.03.06
07:55

Ами всъщност ... абсолютно прави са за това. Може да сме занесли и пудра захар в ХЕИ. Все ще намерят к`во да кажат, това е сигурно, щото ще им се наложи да сменят шлагера, когато излязат изследванията на head_hunter. Тогава сигурно ще излезе хита “Просто една кофти партитда”. В изпълнение на Slayer4o и ансамбъла на Нутрим.

24.03.06
19:12

[quote author=“Neo”]Ами всъщност ... абсолютно прави са за това. Може да сме занесли и пудра захар в ХЕИ. Все ще намерят к`во да кажат, това е сигурно, щото ще им се наложи да сменят шлагера, когато излязат изследванията на head_hunter. Тогава сигурно ще излезе хита “Просто една кофти партитда”. В изпълнение на Slayer4o и ансамбъла на Нутрим.

Добре де за про голда хубаво,ама какво стана с Pure Whey-а ??? Тия резултати вече 1 месец ги няма никакви  :?  :?  :?

27.03.06
11:02

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“Neo”]Ами всъщност ... абсолютно прави са за това. Може да сме занесли и пудра захар в ХЕИ. Все ще намерят к`во да кажат, това е сигурно, щото ще им се наложи да сменят шлагера, когато излязат изследванията на head_hunter. Тогава сигурно ще излезе хита “Просто една кофти партитда”. В изпълнение на Slayer4o и ансамбъла на Нутрим.

Добре де за про голда хубаво,ама какво стана с Pure Whey-а ??? Тия резултати вече 1 месец ги няма никакви  :?  :?  :?

Ами как да ги има като не съм получил и 1лв, за про голда също много хора бяха съгласни , но получих пари само от 3ма човека, другите ги платихме с Нео. Само едно ДРН ми писа , че е пратил по пощата, но не съм ги получил......(за про голда само от него получих по пощата)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1