01.03.06
16:17
Здравейте...
Значи искам да ви попитам какво мислите за тази смес... протеин+креатин Mega Body (Athletic) в разфасовка от 450гр. е.
В 100гр. съдържа:
Фруктоза 20гр.
лактоза 7.5гр.
Малтоза и Малтотриоза 2.3гр.
Декстрини 17.5гр.
Модифицирани полизахариди 5гр.
Сурватъчен белтък 6гр.
Растителен белтък 36гр.
Мазнини 1.5гр.
Креатинмонохидрат 2.0гр.
Витамините, минералите и Аминокиселинния профил няма да ви го давам.. :)
Та... какво мислите?
Става ли...
01.03.06
16:28
Мен не ми харесва,има много малко количество креатин,ти да си набавиш дневната доза тряа да пиеш по 300гр от тва чудо.Пък и по голямата част от протеина е соев.
01.03.06
16:34
Пък и по голямата част от протеина е соев.
Тоест?
Атлетик е Пазарджишка фирма и съм чувал, че продуктите им се правят в гараж, колко е вярно не знам, но аз от доста време пия техния Pure Whey (70%) и ефект върху възстановяването има, което лично мен ме задоволява за цена от 15 лв./кг. :wink: Далеч съм от мисълта, че всичко, което го пише на етикета наистина е сложено в пликчето, но в днешно време как да имаш доверие на БГ фирма? :lol: :lol: :lol:
01.03.06
16:43
Ясно.. прее*ал съм се... имам 900гр. от това. Мисля да го пия по 60гр. (тежа 63кг.)
30 преди и 30 след тренировка пък дано има ефект.
по-зрави!
01.03.06
16:59
Еми соевия протеин е наи-нискокачествен,усвоява се много бавно,трудно и непълно.Ше ги прекараш тия 900гр,ама е добре да питаш преди да си взимаш нещо,за което не знаеш.
[quote author=“AbSs”]Атлетик е Пазарджишка фирма и съм чувал, че продуктите им се правят в гараж, колко е вярно не знам, но аз от доста време пия техния Pure Whey (70%) и ефект върху възстановяването има, което лично мен ме задоволява за цена от 15 лв./кг. :wink: Далеч съм от мисълта, че всичко, което го пише на етикета наистина е сложено в пликчето, но в днешно време как да имаш доверие на БГ фирма? :lol: :lol: :lol:
Суроватъчен 15лв/кг е тука вече не знам какво са слагали , сигурно брашно и захар :lol: .
01.03.06
17:18
Мхм... на опаковката пише преди и след треноровка.. така ли да го взимам тоя shit?
Значи пих го 1 час преди и веднага след тренировката, едва го изпих. :(
Първо с вода и мед и после с мляко... Се е гаден.
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor