01.03.06
22:04
Значи аз съм доста Клечав(181 висок,61кг)Ходя на фитнес от година може би вече,но теглото ми си стои същото.Програмта ми е за покачване на маса.Ходя 3 пъти седмично.Храня се с най - обиновенните неща които яде всеки човек.Пробвал съм доста интересни рецепти но нищо не ми е помагало.Бяха ми казали че 1 литър прясно мляко преди лягане ще помогне, но НЕ 1 месец го пих и накрая нищо.Кажете ми с какво да се храня за да мога да кача килограми независимо колко.За мен и 1 кг би бил много.Само да ви предопредя, че нямам възможност да си купувам хранитени добавки,скъпи храни(разни там риби и т.н.).АКо знаете нещо по - простичко, но ефективно ще ви бъда много благодарен.АМи това е за сега от мен.аа на 16 години съм ако това има значение де.
01.03.06
22:19
За да не качваш проблемът ти явно е в храната. Другият вариант е да претренираш. кажи горе долу колко упражнения, по колко серии правиш на мускулна група. За твоя стаж може да направиш тренировките вече 5, а не 3 дена.
За тяло като твоето ти трябват въглехидрати .. дори не е нужно много да ги подбираш - ориз, картофи, овесени ядки, бобови култури, ядки(фъстъци, бадеми и т.н.), тесто, спагети, хляб и така нататък - все стабилни, качествени храни. Гледай и колкото можеш да си позволиш да хапваш месо - пилешко, може и телешко, пък ако искаш дори и свинско.
Хапвай стабилно, на 16 години нямаш никакви граници. Все пак ако ще си вземаш добавка един гейнър би ти дошъл много добре.
01.03.06
23:35
[quote author=“_badboy_”] АКо знаете нещо по - простичко, но ефективно ще ви бъда много благодарен.АМи това е за сега от мен.аа на 16 години съм ако това има значение де.
След тренировка веднага като се прибереш във вас/ако тренираш във фитнес зала/,една купа овесени ядки с 2 супени лъжици мед.Виж и раздел рецепти там има начини на приготвяне на ядките.Овесените ядки са около 1,20/1,30лв. за 0.500кг/пакет/.