бърз/бавен метаболизъм?

BA

02.03.06
21:13

чувал съм че хората с бавен метаболизъм са по склонни към затлъстяване.аз съм на 17 години 174см 68кг тренирам близо 5 месеца обаче проблема е че имам малко излишни мазнини.ако започна да пия някакъв суроватъчен протеин(В НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ ГЕЙНЕР)ще започна ли да качвам по чиста маса(мускулна) и с какво трябва да се храня за да изгоря тези мазнини.целта ми е до края на юни/юли месец да се оформя малко ;)
благодаря !

02.03.06
21:39

Ако искаш сега да качваш чисто, вземи си суроватъчен протеин - сам по себе си от него не можеш да замазнееш, всичко зависи от диетата

Мисля, че най-добре ще е тя да е НВД (ако си склонен да качваш лесно мазнини)
изчисли си калорийте (в сайт-а има начини за изчисление) и прибави 500 кк. отгоре им за по-сигурно... дръж въглехидратите ниско (100 гр.), бетъците много високо 200-300 гр. и мазнините умерено и ГЛЕДАЙ ОГЛЕДАЛОТО И СЛЕДИ КАНТАРА!

Ако ти е бавен метаболизма вкарай кардио от порядъка на 3 пъти по 30 мин. с умерена до висока интензивност в нетренировъчни дни препоръчвам (личен опит)

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1