03.03.06
09:30
Преди около 4 - 5 дена започна да ме боли главата :!: :?: но когато ходя в залата спира ... днес баба ми измери кръвното и се оказа че е доста ниско :cry: ... та се чудя дали това не е от креатина който започнах да пия преди 1 седмица ... но от него мисля че се качваше кръвното .. помогнете :idea:
Не е братле от креатина , по принцип подрастващите имат ниско кръвно , и аз така когато бях тинейджър,имах ниско кръвно ,но да мислиш че е от креатина е немислимо
Не знам защото преди като бях смесил креатин с алкохол се беше получило много кофти само дето тогава ме болеше като дигах ... ама е мн неприятно сега седа си такув и изведнъж като импулс такова заболи ме зверски и спре
Аз имах едно време имаш лек проблем с кръвно, защото не ядях напълно достатъчно. Помисли.
>Ако не ядеш като хората тоя креатин нищо няма да ти изгради.
ям като луд
Мале болката продължава даже и по силна стана полудявам .... мисля че е от креатина ще го спра
——————-
Спазвайте правилата. Не пишете по две последователни мнения, използвайте бутона ‘промени’!
П.
Тази болка еднократна ли е - за секунда - две? С болката причернява ли ти ?
Опитай се да забележиш дали правилно дишаш докато изпълняваш повторенията, защото ме съмнява да не е от недостатъчно кислород. Не се преуморявай!
10.04.06
20:44
[quote author=“lunohoda”]Тази болка еднократна ли е - за секунда - две? С болката причернява ли ти ?
Опитай се да забележиш дали правилно дишаш докато изпълняваш повторенията, защото ме съмнява да не е от недостатъчно кислород. Не се преуморявай!
Абе може и да е от креатина .Имах подобна болка и беше отзад на главата се едно някой ме е ударил с нещо и ме цепи в продължение на 10 мин мн силно като спирах да дигам се оправяше
най-често я усещах като правя на пек-дек,но после изведнъж изчезна
[quote author=“graveland”]ям като луд
Мале болката продължава даже и по силна стана полудявам .... мисля че е от креатина ще го спра
——————-
Спазвайте правилата. Не пишете по две последователни мнения, използвайте бутона ‘промени’!
П.
Еми напълно вероятно е и креатина да оказва влияние, химия си е, да не е голя вода.
А това ям като луд, не означава, ям правилно количество и качество. :wink:
И мене ме боли главата от време на време особено като съм на работа и след това 1 болка в областа на очите или пък съм дълго време на вънка ...
Пи ли аспирин ,аналгин нещо при мене помага успех ;)
Когато тренираш големите мускулни групи е нормално да ти пада кръвното .Мисля, че те боли отзад глава именно поради тази причина, а и времето напоследък е такова, че предразполага. Явно си чувствителен към измененията . Започвай с тичкане и малките мускулни групи - в кинезитерапията е често използван метод за лекуване на хипотония.