Кажете нещо за тази хр. програма :)

RU

05.03.06
14:42

Значи аз използвам тази хранителна програма, кажете дали е добра за качване на килограми:

6.00 100гр. овесени ядки в 200гр. кисело мляко 2% + 2 лъжици мед + 4 белтъка от сварени яица + банан и портокал.
9.00 Кисело мляко 2% (400гр.)
12.00 По принцип трябва да е сандвич с телешко, ама съм на училище => гаден хамбургер  :cry:
15.00 -Преди тренировка банан, ябълка, портокал +2 лъжици мед
Тук следва тренировката ми -> 16.00 часа :)
17.30 -След тренировка- Плодове или плодов сок - 100% (Или протеин -> кое е по-добро според вас ?)
18:00 Пиле с ориз или с картофи, може риба, може свинско, +салата
21.002 филии хляб, плодове.

Ето това е. Какво мислите ? Ще мога ли да качвам по 5 кг./месец с нея ? Ако има нещо поправете ме. Първа смяна съм на училище и в 12.00 е малко кофти ама ... нямам друг избор :(

05.03.06
15:03

Даи някаква информация за теб,килограми тва онова,тренираш ли...Иначе не е много добра,особено на плодовете и хляба не им е мястото преди лягане и преди тртенировка.Като цяло ами се вижда малко тая храна,ама все пак зависи колко кг си и колко можеш да ядеш.

05.03.06
15:18

в 9 и в 12ч предполагам че си в училище, но ти трябават белтъци (според мен) така че.... Аз иамх същият проблем, защото в моето училище само буклуци продават и аз и още 3човека си носим храна от вкъщи. Първата седмица ни сочеха с пръст, но сега (около 5месеца) вече не им прави впечатление. Така че ако искаш всичко може зависи колко го искаш :) След трен доколкото знам трябват прости захари, т.е. плодовете са екстра. Пък за края на деня не мога да кажа нищо нека някой по-опитен се включи.  За качването нз мисля че никой нз :).
ПО ЗДРАВИ

RU

05.03.06
15:21

Ами значи висок съм 178 см и тежа 60 кг. Тренирал съм лека атлетика 4 години и половина и сега я спрях, за да кача килограми и ако съм доволен от резултата е възможно да не започна на ново за да не сваля килограми. А относно яденето мога да ям 6-7 пъти дневно, като се има в предвид че съм първа смяна на училище от 7:20 до към 13:30.
Каквото зависи от мен ще го правя :)
Поздрави :P

05.03.06
15:39

с тази програма маса сигурно ще качиш , но надали ще е мускулна :lol:  Когато си на училище си купуваи пържоли от магазина или си зимай от вас пилешко .Вместо хляба и плодовете в 21:00 изяж 150-200 грама пилешко. След тренировка суроватъчния протеин е задължителен заедно с амино киселините ако искаш добави и плод един банан примерно.Един съвет не си поставяй за цел да качваш килограми , да не говорим ,че 5 кг на месец са супер много за натурален бодибилдър.Просто се наблюдавай в огледалото защото има разлика между килограми,сантиметри и културистична визия. В повечето случаи са свързани ,но едното не трябва да става за сметка на другото

twista

15.03.06
11:49

Ако искаш ще ти напиша мойта програма с която постигнах успех

RU

17.03.06
22:47

[quote author=“twista”]Ако искаш ще ти напиша мойта програма с която постигнах успех

Да, ще съм ти много благодарен :)

ArenaBG.com

17.03.06
23:16

сподели я пред всички.
Ако трябва ще и коригираме нещо и хората ще научат по нещо.
:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1