проблеми с корема в периода за маса

05.03.06
16:52

значи в момента сам  в период за маса и знам че е нормално да се омязня, но като гледам вече се получава коремче. Чувствам си корема някак си издут  ..... нз
Отсносно хранителния ми режим: хляд ям по 2-3 филии сутри ( вече мисля да спра всичко тестено ) и общо взето ям от всички но с мярка , избягвам пържените неща и гледам да имам поне 5 хранание на ден

п.п. - 15-6г.  приблизително 165-170 см.  и 68-70 кила .и Тренивар от 2 месеца  :oops:

05.03.06
17:57

ми аз не мога да разбера какъв ти е въпроса ? Ако искаш коремчето да намалее и в същото време да качваш ММ няма да стане. Ако правиш преси ще изграждаш коремния мускул , но боклука отгоре ще го покрива.
Ако искаш да намалиш корема ДИЕТА ДИЕТА И ПАК ДИЕТА

05.03.06
19:34

твърде възможно е да си попрекалил с “яденето от всичко по малко” . Период за маса се прави с голямо клоичество калории и въглехидрати , но не от дюнери банички и т.н а от картофи ориз и овесени ядки малко или много почти цяла година си на диета. Ако действително имаш “коремче” спирай веднага с качването , направи си НВД и почвай яко кардио , че то лятото доди вече :lol:  :lol:
Ай Успех! И умната с тез основни периоди,че големи бели стават зимата :lol:

05.03.06
20:31

ели незнам в тия седмица да вида , да не би да е нещо с храната верно !!!
XaMaLLa имах предвид и то си го пише в поста че нали сам в приод за маса и нещо много почна да ми се образува коремче !Нормално е да се омязна ама чак толкова и реших да се допитам  :)
значи трябва да наблягамна ориз , картофи ..
Дайте некви съвети , нещо да ме понасочите в превилната посока , че да се лутам е не е оферта  :twisted:

06.03.06
18:29

Корема може да не се е омзанил толкова колкот мислиш, а просто да се е разширил. От много храна, която приемаш или ако след ядене пиеш много вода, тогава много се разширява.

07.03.06
08:40

А имали някъкав вариат да направа обратното , нали се разширява аз да до стесня ,  знам че е звучи абсурдно но се пак сам почти отчая

12.03.06
15:41

[quote author=“PaTriK”]А имали някъкав вариат да направа обратното , нали се разширява аз да до стесня ,  знам че е звучи абсурдно но се пак сам почти отчая

гледаи да не приемаш повече от 900мл храна на едно хапване и не би трябвало да се разширява..

12.03.06
15:45

Малко сте в грешка като си мислите че в период на покачване трябва да ставате прасета. Просто си изчисти храненето така че да качваш основно мускул, а не мазнини. Проблема ти е в храненето...

17.03.06
15:26

[quote author=“kao”]Малко сте в грешка като си мислите че в период на покачване трябва да ставате прасета. Просто си изчисти храненето така че да качваш основно мускул, а не мазнини. Проблема ти е в храненето...

Да, и аз това усетих. Чета по сайта , по форума и се опитвам да си набавя имформация за да се по образовам на тема ‘’хранене’’  , ама нещо май не върви...
Приемам съвети

П.п. - ако някой може да ми препорича някаква книга , по славейков ги има много .Някой който е останал от някое издание да ми го препоръча . Разбирасе да е и на приемлива цена  :roll:

RE

17.03.06
15:57

Струва ми се ,че не толкова си натрупал в тази облас мазнини,колкото си го разширил.Затова се храни по често но по по-малко.Така храната ще се усвоява по бързо и ако спазваш това ще има резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1