колко въгл. и белт. максимум на едно хранене?

05.03.06
20:31

колко най-мн. въгл.ти и белт. мога да приемам на едно хранене. Чух нещо за 100г. въгл. но тва е мн. малко ми се стори. Аз имам едно хранене към следобяд в което изяждам 300грама ориз, а пише че в 100г ориз има около 80г въгл....

IV

05.03.06
20:37

А бе мой я си помисли пак колко изяждаш а 300 грама ама май не суров а варен нали което си около 100 грама суров а 80 грама се съдържат в 100гр.суров.А 300 грама суров са около кило сварен .Я помисли пак ???

05.03.06
21:00

а бе мой, кво ми се караш че не знам...

RU

05.03.06
21:49

Значи аз мисля, че това не е място за да се карате, а точно обратното - да си помагате.

Liofle чувъл съм, че по принцип съотношението Белтъчини/Въглехидрати трябва да е приблизително равно на 1/2. Всичко зависи от отделния оргънизъм. Примерно аз съм си новак и моята закуска 75,7 белтъчини и 148,3 въглехидрати. Всеки различно казва и за яденето преди тренировка, но на мен ми се отразяват добре 1 банан и 1-2 лъжици мед примерно. При мен е така, незнам дали и при теб ще е същото :)
Начинаещ съм и не искам да те объркам, затова нека някой който е може да ти отговори точно на въпроса го направи :)
Успех!

06.03.06
10:54

кажи си закуската. Тези 75г протеин как ги докарваш на едно хранене?

SP

06.03.06
15:57

Белтъчини повече от 40гр на едно хранене не могат да се усвоят. А колко въглехидрати - ограничението ти е калорийния режим който спазваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1