Мнение за програма

diavolo_vam

06.03.06
10:09

Аз все още съм начинаещ и нямам голям опит в залата. Вземам протеини, витамини и минерали. Сега като ми свършат протеините мисля да започна с креатин. Ето и програмата ми:

Понеделник: гърди, трицепс, рамо

Изтласкване на щанга от лег - 4 серии
Изтласкване на щанга от полулег - 3 серии
Изтласкване на дъмбели от лег - 3 серии
Разгъване на дъмбел зад глава - 3 серии
Изтласкване на щанга от лег тесен хват - 3 серии
Разтваряне на ръце в срани - 3 серии
Коремни преси

Вторник: почивка

Сряда: гръб, бицепс

Набирания
Хиперстензии - 3 серии
Гребане с дъмбели - 3 серии
Гребане с щанга - 3 серии
Бицепсово сгъване с щанга - 3 серии
Бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии

Четвъртък: почивка

Петък: гърди, трицепс, рамо

Събота: почивка

Неделя: почивка

Понеделник: гръб, бицепс

И ето така ги въртя.

06.03.06
10:18

Нямаш крака. Махни третото упражнение за гърди, и добави клек на негово място. Махни и първото за трицепс и сложи на негово място раменни преси за рамото. Хиперекстензиите ги прави накрая. Желателно е да замениш гребането с дъмбел с някакъв скрипец.

06.03.06
11:36

Таз програма е отвратителна!По хубаво си прави гърди,гръб,раце и рамо в отделни дни!Ако не поне си направи отделните части на рамото в 2та дни!Според мене таз програма е тапа обаче!
Виж нещо от сорта на:
1 - Гърди,Предно Рано
2- Гръб,задно рано
3- почивка
4- ръце,средно рамо
5- почивка
6- крака,корем,трапец
7 - почивка

тва го писах еи така от себе си даже не съм го обмислил!така че без критики плз!

06.03.06
11:45

И за мен програмат не е подходяща за начинаещ.Избери си някоя друга.А това където вместо протеин ще си вземеш креатин не е много удачно.Протеин трябва да пиеш постоянно,нали той ще ти изгради мускулите.

RE

06.03.06
12:46

Не си писал по колко повторвения правиш.ако ще качаш маса е желателно да са м/у 6-8 повторения.Включи клек с щанга на рамене,а за трицепс е добре да сложиш френско разгъване вместо изтласкаване от лег с тесен хват.

diavolo_vam

06.03.06
21:05

Аз правя 10 или 8 повторения зависи от упражнението. Не съм избрал ден за крака защото тренирах 4 години футбол и имам сравнително добри крака. До преди 2 месеца тренирах също и бокс и имам добри прасци. Не искам да разделям рамото за да не го претоваряк, защото са ми казвали, че той е най-претоварваният мускул. Избрах тази програма защото един мой приятел тренира с нея и има сравнително добри постижения - от ръка 29см. за 1г. му стана 37см. без да пие абсолиутно нищо. Мерси за коментарите, ще заменя гребането с дъмбели с скрипец.

07.03.06
00:07

[quote author=“diavolo_vam”]Аз правя 10 или 8 повторения зависи от упражнението. Не съм избрал ден за крака защото тренирах 4 години футбол и имам сравнително добри крака. До преди 2 месеца тренирах също и бокс и имам добри прасци. Не искам да разделям рамото за да не го претоваряк, защото са ми казвали, че той е най-претоварваният мускул. Избрах тази програма защото един мой приятел тренира с нея и има сравнително добри постижения - от ръка 29см. за 1г. му стана 37см. без да пие абсолиутно нищо. Мерси за коментарите, ще заменя гребането с дъмбели с скрипец.

бе твоя приятел не е сигурно дали не си е зобнал я бионаболче,я метан я дека я нещо друго забранено!За  1 година 8 см рака си е много,както и да го гледаме!А и програмата е скапана и наи вероятно яко се претренира с нея!Да не говорим че тренираш само 3 дни в седмицата а упражненията са доста натоварени!По хубаво тренираи 4 дни но си разпредели по добре упражненията и мускулните групи,за да не ти се сабира много в един ден!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1