китките

06.03.06
14:26

китките мн ми отслабнаха и самия захват като стисна и ме болят някой път :shock: някви мазила да ми предложите или почивка ли да си дам малко .. вече не правя предмишница, за да не си ебавам китките и гледам за бицепс не по-малко от 7 повторения да правя ама пак ме наболяват и мн кофти  :?

RE

15.03.06
16:35

Първо поне седмица почивка.После прави само с крив лост за бицепс.Френското също с крив лост/широк хват/.

17.03.06
13:35

отдавна правя само с кривия лост братле ама .. :roll:

17.03.06
22:31

[quote author=“valaraukarky”]китките мн ми отслабнаха и самия захват като стисна и ме болят някой път :shock: някви мазила да ми предложите или почивка ли да си дам малко .. вече не правя предмишница, за да не си ебавам китките и гледам за бицепс не по-малко от 7 повторения да правя ама пак ме наболяват и мн кофти  :?

Първо ти трябва почивка, според мен, после ползваш ли ластични бинтове, опитай може да помогнат.

П.П. За мене упражненията за предмишница са си живо трошене на връзки, без реален резултат.

17.03.06
23:01

Почивка.Накитници

22.03.06
19:40

накитниците постоянно ли се носят щото съм чувал, че отслабват китките или нещо такова  :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1