Въпрос от начинаещ

AN

06.03.06
17:08

Много се чудих каде точно да пусна тая тема.Обръщам се главно към по-напредналите.Ако може някои да ми обясни какво всъщност представлява така нареченият тромб, който е причината за смъртта на доста билдъри, запушваики артериите на сърцето.Какви са причините за образуването му, как да намалим риска от образуването му?Протеините(като добавка) могат ли да предизвикат образуването му?Начинаещ съм и този въпрос може да звучи тъпо, но много ме притеснява...ще съм благодарен ако ми отговорите

08.03.06
09:22

[quote author=“anketamaster”]Много се чудих каде точно да пусна тая тема.Обръщам се главно към по-напредналите.Ако може някои да ми обясни какво всъщност представлява така нареченият тромб, който е причината за смъртта на доста билдъри, запушваики артериите на сърцето.Какви са причините за образуването му, как да намалим риска от образуването му?Протеините(като добавка) могат ли да предизвикат образуването му?Начинаещ съм и този въпрос може да звучи тъпо, но много ме притеснява...ще съм благодарен ако ми отговорите

Това се получава вследствие на взимане на диуретици, кръвта се сгъстява и става податлива на образуване на съсиреци.... смятам , че това теб не те касае.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1