за креатина

Темата е заключена.

06.03.06
19:13

Не пускам тази тема поради мъпзел да чета др теми написани за тази добавка,напротив.До сега не сам пил този продукт и реших да си взема(не сам избрал марка ше реша в магазина :) )Та имам един въпрос:мои познат които от мн години се занимава с фитнес непрофесионално ми каза да си зема и да го пия с зареждане нали по 20 гр,в което няма нишо нередно.Работата е там че ми каза да пия по 10 гр на ден разделени в два приема(става дума за периода след края на зареждането).Та да питам това няма ли да  ми е много при положение че сам 75 кг.Ако може запознати да ми кажат дали е добре по 10 гр на ден или ще има лоши последици за организма и ако е така какви?

06.03.06
19:36

ами да , ако беше прочел малко във форума щеше да разбереш без да пускаш нова тема.. нищо няма да ти стане спокойно .. пии го 1 месец и половина макс.  по 10 гр на ден след зареждащата

пии си го по 5г след зареждащата фаза няма смисъл по 10г, единствената разлика когато го приемаш по 10г след зареждаща е че ще го похабиш по бързо вервай ми пробвал сам го тва и няма никва разлика.

06.03.06
21:30

Във форума има изписани 1100 теми за креатина, ориентирай се в правилния раздел

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1