18.02.04
15:10
Daite kritika ili predlojeniq za tazi programa:1den-gurdi i grub/superserii/2den-ramena,triceps,biceps3den-po4ivka 4den-gurdi i grub 5den-ramo.triceps,biceps/smeseni serii/7-8 den-po4ivka.Koremni presi wseki trenirova4en den3upr.4x25-30,a ponqkoga v trset.Da nqma kraka no negi treniram zaradi kolene v dosta losho sastoqnie :shock:
18.02.04
15:15
Ми не знам, кво да ти кажа гърди и гръб са 2 от 3-те “големи” муслулни групи, почти всички казват, че е глупаво да се тренират 2 големи мускула в 1 ден...
Абе и аэ го энам това.......докато не опитах.3а два месеца силата нараства доста и в двете групи :shock:
Това си е класика от времето на Бате Арни. Не съм пробвал такава тренировка защото ми звучи много изтощително. Иначе знам, че когато тренираш 2 мускула-антагонисти в суперсет, силата на втория се подобрява.
18.02.04
16:19
Ми бате щом ти действа добре давай кво ти пречи, блъскай важното е да напредваме нали?
18.02.04
23:01
Абе ако не се уморяваш и не претренираш няма проблеми,само че сменяй често програмата,защото мускулите ти ще свикнат бързо
Успех