Относно Genesis "Genedrine Thermo Stak (120g)

08.03.06
12:51

Един инструктор в Пловдив ми каза че това е най-доброто за сваляне на мазнини за около 50 лева.
Препоръча ми също Universal- “Super Cuts” и “Carni Tech”

Какво мислите вие?

Аз намерих това:

Дженидрайн  Термо  Стак
Нова термогенна формула за енергия и изгаряне на мазнините - без ефедрин. Това е мощна комбинация от силни термогенни съставки, клинично доказали, че ускоряват телесния метаболизъм и изразходването на енергия, което спомага за бързото и ефективно намаляване на теглото и телесните мазнини. Genidrine Termo Stack – мощен термогенен ефект без страничните ефекти на ефедрина. Добавената комбинация от невротрансмитери подобрява самочувствието и контрола на апетита.

Дозировка:
  2 капсули
Дози в опаковката:
  60
Съдържание на опаковката:
  120 капсули
Съдържание в доза:
  Pantothenic Acid 40 мг., Bitter Orange Extract 250 мг., Guarana Extract 910 мг., White Willow Extract 105 мг., Ginger Root 50 мг., Citrilene 50 мг., Proprietary Blend 250 мг., Proprietary Blend is L-Tyrosine, Acetyl-L-Carnitine (ALC), Fisetin, Magnesium Phosphate, 2-Dimethylaminoethanol (DMAE) and Isoflavonol 50 мг.
Употреба:
  Препоръчван прием: Като диетична добавка взимайте две капсули преди закуска или сутрешната тренировка и две капсули следобед с чаша вода. Не взимате вечер. Да не се вземат повече от четири капсули дневно. Хора с лично тегло под 70 кг, могат по желание да започнат приема като намалят наполовина препоръчваната доза през първата седмица( една капсула два пъти на ден). По-добри резултати могат да се постигнат, ако се комбинира с нискокалорична диета и тренировъчна програма.

08.03.06
23:07

Ползвал съм термо стак на Genesis и останах доста доволен,препоръката ми е да го пиеш 5 дена по 1тбл ,5 дена по 2 и след това 2 сутрин и 2 преди тренировка,ефект очаквай 10дена след като започнеш по 4тбл дневно.

09.03.06
11:33

А защо да не го пия както е написано на опътването

две капсули преди закуска или сутрешната тренировка и две капсули следобед с чаша вода

10.03.06
22:42

Защото аз зимам повече добавки и съответно подходих снизходително към дженедрина ,когато го пих за първи път направо изпих 4 в 19 часа ,тренирах до 20.30 ,вечерта направих 2 водки и 3 редбула ,след което от 1 през ноша та до 9 сутринта сърцебиене и ококорени очи в тавана,тоест започни с малка доза и постепенно я увеличи до 2+2

11.03.06
14:19

Човек ти с 3 ред була и без добавки няма да мигнеш  :lol: Иначе ок ще пробвам!

12.03.06
07:56

Това е в случай на хора чуствителни към кофеина или негови производни или алтернативи като гуараната.Просто се застраховат да не се превъзбудиш.Аз лично го пия вечер преди лягане и нямам грижи,Но те имат и нощна формула и мже перфектно да се комбинират
казва се Супер слийп трим пак на Дженезис

13.03.06
17:36

Значи взех си го днес тоя продукт.Един фитнес инструктор ми каза да го пия 4 пъти дневно.15 мин по едно преди трiите основни яденета и 15min по 1 преди тренировка.Обаче аз имам няколко въпроса.

Първо храня се около 4-5 пъти дневно.Преди кои яденета да го взимам.Второ Пон Сряда и Петък съм на фитнес а вторни четвъртък и събота бягам.Дните когато не съм на фитнес и бягам трябва ли пак 15 мин преди бягането да го пия?И как да стане тва като аз бягам към 8 вечер , а инструктора ми каза да вечерям най късно в 19 и няма ли да е малка разликата между двата приема?В същото време тоя месец тренировките в залата са ми към 15:30 а четвъртото(или третото ядене зависи дали ям сутрин рано) ми е към 16, 17 часа.И пак се получава малък интервал :cry:

Искам да попитам колко най-малко трябва да го пия?Примерно месец ли?

От днес го пия вече.За днес три таблетки съм взел и забелязвам че ми се вдига кръвното като го взема.Варира около 140 на 80.Тва нормално ли е при този продукт? :?

————-
Моля, не пишете последователни мнения. Ползвайте бутона ‘промени’.
Спазвайте правилата на форума.
vladimir.nikolov

03.04.06
14:43

за модераторите:

Знам че не трябва да пиша последователни мнения, но ако напиша едит на старото, никой няма да види какво съм запитал, тъй като темата е стара.

по темата:

Вече го пия тоя Genidrine Thermo Stack 21 дена и честно казано не виждам някаква промяна, като вмъкна и факта че съм на диета и се храня ниско калорично.Незнам според вас тоя ефект кога трябва да се покаже, че аз нещо хич не го усещам ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1