09.03.06
11:13
искам да попитам колко минут преди кардиото да го пия ... ?
30 минути е добре :wink:
По-здрави!
09.03.06
19:09
знам,че сигурно ви е писнало да отговаряте на подобни въпроси,но наистина се обърках вече!ще започвам да пия л-карнитин,но искам да разбера колко време мога да го взимам без да съм превикнала :) поне така съм чела,че постепенно отслабвал ефекта му и трябвало да се почива :) само,че консулнтантката в магазина ми каза,че организма не привиквал и можел да се пие неограничено.е,в крайна смета?
мерси за отговорчетата :)
10.03.06
10:30
[quote author=“July_morning”]знам,че сигурно ви е писнало да отговаряте на подобни въпроси,но наистина се обърках вече!ще започвам да пия л-карнитин,но искам да разбера колко време мога да го взимам без да съм превикнала :) поне така съм чела,че постепенно отслабвал ефекта му и трябвало да се почива :) само,че консулнтантката в магазина ми каза,че организма не привиквал и можел да се пие неограничено.е,в крайна смета?
мерси за отговорчетата :)
Пиеш 1 месец,седмица спираш и пак :!:нямай доверие на консултантката и тя е жена :lol: :lol: :lol:
10.03.06
13:45
точно поради тази причина не й повярвах :) не,че сме тъпи жените,но някои неща ви се отдават на вас :) окс,мерси за инфото :) това исках да зная :) и...ако е лошо времето и не мога да бягам на стадиона,нали мога да комбинирам л-карнитина с велоаргометър?знам,че може,но аз да си питам :P все пак :) да съм сигурна :) мерси :)
ама да са трупат постове нали за това като знаеш питаш...
добре е няколко вида кардио за да се стресира по различен начин организма карнитина - прием/почивка = 1месец / 1месец
според мене карнитина е малко остаряло, вече модерните бърнъри са повече на термогенна основа и ефекта от тях е с пъти по-голям
10.03.06
17:28
[quote author=“SpiRTeR”]ама да са трупат постове нали за това като знаеш питаш...
добре е няколко вида кардио за да се стресира по различен начин организма карнитина - прием/почивка = 1месец / 1месец
според мене карнитина е малко остаряло, вече модерните бърнъри са повече на термогенна основа и ефекта от тях е с пъти по-голям
айде кажи хубав бърнър с който да е с пъти по силен от карнитина
10.03.06
19:03
и...ако е лошо времето и не мога да бягам на стадиона,нали мога да комбинирам л-карнитина с велоаргометър?знам,че може,но аз да си питам
Велоагометьра е най доброто кардио,не пада ММ,при добра ДИЕТА :lol:
14.03.06
05:25
По темата , бих препоръчал дори 1 ч. преди тренировка .Лично на мен най-много енергия ми дава слад около час.
14.03.06
14:06
супер сте момчета :) мерси :) вече взимам карнитина и определено ми харесва силите,които ми дава,когато съм във фитнеса :) прегръдки за всички :)