Имам стрии , страхувам се да почна пак....

Прескочи до:

30.03.06
22:54

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш

абе целия труд хвърлен на вятъра
целта на занаята е да изглеждаме по-красиви,по-яки
а не нацепени отвсякаде с стрии
правиш мускули,е кво като имаш мускули нали си нацепен отвсякаде

31.03.06
01:43

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш

Тогава ще качваш максимално бавно и чисто - по 5 кг максимум на година. Гарантирано няма да имаш стрии.  :D

31.03.06
12:31

[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш

Тогава ще качваш максимално бавно и чисто - по 5 кг максимум на година. Гарантирано няма да имаш стрии.  :D

дам тва ще правя
макар че от месеци си стоя само едни кг 90

01.04.06
03:22

Абе то и аз така с тея стрии вече от година и нещо не тренирам подщи бицепс/само трицепс  лежанка и рамена + рядко крака. Като като мина 38см и веднага се цепа на бицепс и поне като спрях и зарастнаха та не си личат толкова стриите обаче пък си нацепих на делтовидния мускул/тъй нареченото предно рамо/Просто тренирам вече 4 години и никога не съм взимал нищо за тренировки а тренирах и много активно по 5 пъти седмично се е случвало.Не е от тегло да са се получили щото от 62-65 кила варирам , а съм висок 1.75 ма съм само мусколи.То аз сега съм 37 ръка само от трицепс и рамо подяволите и сега като тоя шит стриите не се лекува баси явно просто заебаваме бицепса завинаги.Вече правя на ден по 300 кофички тва става като тренирам само трицепс и това е за сега максимума ми, ама все пак нали друго си и и добре оформен бицепс също.Сега пак се нацепих по рамената и съм пауза да зарастна от един месец вече и мисля да го заеба този фитнес.
Да добавя това е също до ген предполагм защото аз и преди да се захвана да тренирам веднъж като бях на 17 като си правех 120тата лицева и така ми се появи пъвата стрия и то точно на згъвката от вътрешната страна на лакътя обаче тя сама изчезна докато тез от по късен период от фитнеса не се махат.Тази първата изчезна сама за година в смисл трябва с лупа да се гледа за да се забележи че е имало нещо.

01.04.06
06:34

realityman качих ги за по малко от година ...
Иначе крема не съм гледал кой е на външен вид изглежда като тоя дето manson е показал ... Предполагам ,че от всеки по мазничак крем има полза ...

01.04.06
11:37

[quote author=“alfredo”]Аз използвам един продукт,казва се МАСАЖНО МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ “СИЛВИ”,предназначено  за  бременни,спортисти и т.н.Цената му е 5,50.Ползвам го от скоро за това не мога да коментирам дали деиства.

същото ползвам и аз....мм не виждам кой знай какъв ефект...просто е за омазняване на кожата

04.04.06
19:37

8) хора взех си преди 3 дена контратубекс от близката аптека и реших да го пробвам и това действа на дясната ми ръка стриите по рамото ми почнаха да избледняват само за 3 дена мажех се по 2пъти дневно.(обаче за такива които са червени или лилави не ползвайте щото се възпаляват само-в смисъл почервеняват повече казвам го защото на лявата ръка имам 2 такива та станаха по червени явно щото са пресни това ги раздразни ,но за стари работи :wink:
Не помня кой от тука ми каза за тоя контратубекс обаче благодаря 1000X. :lol:

12.04.06
19:10

Аз получих стрии, защото пораснах прекалено бързо на височина . Имам стрии на гърба, корема, рамената и на бицепсите. Занемавам се с фитнес от 4 месеца и досега не съм взимал абсолютно нищо - даже и добавки не съм пил ! Абсолютно натурален съм  :lol:  И тва са глупости дето ги пишат тия, че стрии се получават само ако зобиш...

15.04.06
23:58

искам да разбера нещо - стрии , които са червено-лилави избеляват ли след време(и ако да след колко)? Щото някой ми каза че лилавите стрии се получавали ако си много мазен..., а белите от фитнес, зоб и такива груби тренировки? моля за сигурни отговори

[quote author=“sa6et0”]искам да разбера нещо - стрии , които са червено-лилави избеляват ли след време(и ако да след колко)? Щото някой ми каза че лилавите стрии се получавали ако си много мазен..., а белите от фитнес, зоб и такива груби тренировки? моля за сигурни отговори

Всичките са еднакви. Дали от зоб, дали от храна .. тялото не може да знае :) Всичките избеляват.

16.04.06
00:45

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш

Има си кремове за целта.Ами като одъртееш и надебелееш какво ще правиш,а,не винаго ще си на 16-19.

17.04.06
21:08

за колко време избледняват....щото те ми избледняват.....след като нещо съм се напрегнал....примерно тренировка...носил съм тежко стават пак розови....а има случаи когато след като се изкъпя да са лилави....?!

17.04.06
21:57

Както каза един... пич от фитнеса - “Стрий има тоя дето тренира...”

Аз също имам - прекалено бързо отслабнах... мажеш и тва е.

Като не искаш да имаш стрий си седиш у вас и лежиш (съжалявам за сарказма)

17.04.06
22:11

СПАМ
ASTOR

18.04.06
10:33

никой ли не може да ми каже след колко време избеляват?

6+ месеца  :roll:

18.04.06
19:14

лятото ако ходя на плаж....? като се пека...може ли по бързо да избледнеят...?

Ми ако имаш тен, според мен, по-малко ще си личат  :wink:

18.04.06
23:24

обаче...аз имам на левия бицепс....една стрия дето е по широка и само в края е лилава....в другата част е избеляла....и неще да се оправя...ай да идва лятото ,че...ми писна с тез лай*а :evil:

IN

18.04.06
23:53

Айде и аз да се изкажа по темата:Значи с тия кремчета няма да постигнете голям ефект..те дори не предотвратяват появата на стрии напълно.Стриите могат да изчезнат напълно по оперативен път.Един приятел живее в Германия и ми каза че след няква малка операция(мисля че лазерна) са изчезнали на 100%...е се пак говорим за Германия де,но карай.Абе не знам кви са тия глупости дето някои пишат че стриите са били грозни и т.н.DirtyandNasty братле недей така :wink: .Аз нямам никакви стрии(освен една м/у предното рамо и бицепса ама тя много ме кефи :lol: ) въпреки че много дръпнах за 3 месеца,просто сигурно ми е еластична кожата.А ако става дума за пичките...мойта приятелка като ми видя стрията много се накефи и ми вика:”Ей къв си ми мъжкар” :lol: .Така че стрията си е чар,а и за един мъж е готино да има малко белези по кожата,не да е някво загладено лайненце с мека и нежна,бебешки гладка кожа. :wink:

19.04.06
21:09

Мани ,че от както започнах да тренирам като хората по програма за 1 месец ми излезе на предното рамо на лявата ръка една малка розова . :(

20.04.06
11:29

еми аз имам и на рамото и по гърба :(

20.04.06
14:40

значи ,говорих с жена ми за нейният крем.
когато беше бременна го използваше.
на фирма VISHY-за стрии.перфектен ~23лв тогава
но каквото и да взимате,със сигурност е до кожа.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1