30.03.06
22:54
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш
абе целия труд хвърлен на вятъра
целта на занаята е да изглеждаме по-красиви,по-яки
а не нацепени отвсякаде с стрии
правиш мускули,е кво като имаш мускули нали си нацепен отвсякаде
31.03.06
01:43
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш
Тогава ще качваш максимално бавно и чисто - по 5 кг максимум на година. Гарантирано няма да имаш стрии. :D
31.03.06
12:31
[quote author=“vladimir.nikolov”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш
Тогава ще качваш максимално бавно и чисто - по 5 кг максимум на година. Гарантирано няма да имаш стрии. :D
дам тва ще правя
макар че от месеци си стоя само едни кг 90
Абе то и аз така с тея стрии вече от година и нещо не тренирам подщи бицепс/само трицепс лежанка и рамена + рядко крака. Като като мина 38см и веднага се цепа на бицепс и поне като спрях и зарастнаха та не си личат толкова стриите обаче пък си нацепих на делтовидния мускул/тъй нареченото предно рамо/Просто тренирам вече 4 години и никога не съм взимал нищо за тренировки а тренирах и много активно по 5 пъти седмично се е случвало.Не е от тегло да са се получили щото от 62-65 кила варирам , а съм висок 1.75 ма съм само мусколи.То аз сега съм 37 ръка само от трицепс и рамо подяволите и сега като тоя шит стриите не се лекува баси явно просто заебаваме бицепса завинаги.Вече правя на ден по 300 кофички тва става като тренирам само трицепс и това е за сега максимума ми, ама все пак нали друго си и и добре оформен бицепс също.Сега пак се нацепих по рамената и съм пауза да зарастна от един месец вече и мисля да го заеба този фитнес.
Да добавя това е също до ген предполагм защото аз и преди да се захвана да тренирам веднъж като бях на 17 като си правех 120тата лицева и така ми се появи пъвата стрия и то точно на згъвката от вътрешната страна на лакътя обаче тя сама изчезна докато тез от по късен период от фитнеса не се махат.Тази първата изчезна сама за година в смисл трябва с лупа да се гледа за да се забележи че е имало нещо.
realityman качих ги за по малко от година ...
Иначе крема не съм гледал кой е на външен вид изглежда като тоя дето manson е показал ... Предполагам ,че от всеки по мазничак крем има полза ...
същото ползвам и аз....мм не виждам кой знай какъв ефект...просто е за омазняване на кожата
8) хора взех си преди 3 дена контратубекс от близката аптека и реших да го пробвам и това действа на дясната ми ръка стриите по рамото ми почнаха да избледняват само за 3 дена мажех се по 2пъти дневно.(обаче за такива които са червени или лилави не ползвайте щото се възпаляват само-в смисъл почервеняват повече казвам го защото на лявата ръка имам 2 такива та станаха по червени явно щото са пресни това ги раздразни ,но за стари работи :wink:
Не помня кой от тука ми каза за тоя контратубекс обаче благодаря 1000X. :lol:
Аз получих стрии, защото пораснах прекалено бързо на височина . Имам стрии на гърба, корема, рамената и на бицепсите. Занемавам се с фитнес от 4 месеца и досега не съм взимал абсолютно нищо - даже и добавки не съм пил ! Абсолютно натурален съм :lol: И тва са глупости дето ги пишат тия, че стрии се получават само ако зобиш...
искам да разбера нещо - стрии , които са червено-лилави избеляват ли след време(и ако да след колко)? Щото някой ми каза че лилавите стрии се получавали ако си много мазен..., а белите от фитнес, зоб и такива груби тренировки? моля за сигурни отговори
16.04.06
00:04
Всичките са еднакви. Дали от зоб, дали от храна .. тялото не може да знае :) Всичките избеляват.
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И заради едни стрии си готов да се откажеш
Има си кремове за целта.Ами като одъртееш и надебелееш какво ще правиш,а,не винаго ще си на 16-19.
за колко време избледняват....щото те ми избледняват.....след като нещо съм се напрегнал....примерно тренировка...носил съм тежко стават пак розови....а има случаи когато след като се изкъпя да са лилави....?!
Както каза един... пич от фитнеса - “Стрий има тоя дето тренира...”
Аз също имам - прекалено бързо отслабнах... мажеш и тва е.
Като не искаш да имаш стрий си седиш у вас и лежиш (съжалявам за сарказма)
18.04.06
14:27
6+ месеца :roll:
лятото ако ходя на плаж....? като се пека...може ли по бързо да избледнеят...?
18.04.06
19:24
Ми ако имаш тен, според мен, по-малко ще си личат :wink:
обаче...аз имам на левия бицепс....една стрия дето е по широка и само в края е лилава....в другата част е избеляла....и неще да се оправя...ай да идва лятото ,че...ми писна с тез лай*а :evil:
18.04.06
23:53
Айде и аз да се изкажа по темата:Значи с тия кремчета няма да постигнете голям ефект..те дори не предотвратяват появата на стрии напълно.Стриите могат да изчезнат напълно по оперативен път.Един приятел живее в Германия и ми каза че след няква малка операция(мисля че лазерна) са изчезнали на 100%...е се пак говорим за Германия де,но карай.Абе не знам кви са тия глупости дето някои пишат че стриите са били грозни и т.н.DirtyandNasty братле недей така :wink: .Аз нямам никакви стрии(освен една м/у предното рамо и бицепса ама тя много ме кефи :lol: ) въпреки че много дръпнах за 3 месеца,просто сигурно ми е еластична кожата.А ако става дума за пичките...мойта приятелка като ми видя стрията много се накефи и ми вика:”Ей къв си ми мъжкар” :lol: .Така че стрията си е чар,а и за един мъж е готино да има малко белези по кожата,не да е някво загладено лайненце с мека и нежна,бебешки гладка кожа. :wink:
19.04.06
21:09
Мани ,че от както започнах да тренирам като хората по програма за 1 месец ми излезе на предното рамо на лявата ръка една малка розова . :(
20.04.06
11:29
еми аз имам и на рамото и по гърба :(
значи ,говорих с жена ми за нейният крем.
когато беше бременна го използваше.
на фирма VISHY-за стрии.перфектен ~23лв тогава
но каквото и да взимате,със сигурност е до кожа.