Финтеса е гадно нещо

09.03.06
22:03

Значи тренирам от две и за този период с 300 зора успях да кача пернаисетина кила.Сичко беше добре до последния месец когато почнах по усилена работа, по цял ден обикалям насам натам немога да се храня много много, не доспивам и свалих 5 кила и по 2 см от ръцете и сичко...и започвам да се чудя за какво по дяволите блъскам с години, като само за 1 месец се връщам половин година назад.Не че е болка за умиране или много ви интересува, но днеска като се погледнах се депресирах и си рекох да пробвам максимата “споделена мъка, половин мъка”

09.03.06
22:24

Искрено ти съчувствам. Моето положение е подобно. Ноември миналата година имах пари и си накупих доста добавки и започнах доста по-усилени тренировки. Мисля, че хапването ми беше на ниво. Когато започнах бях 75 кг . До началото на февруари тази година бях 83 килограма. За нещастие на 22 февруари след училище ме блъсна кола. Отървах се със сравнително малко контузии. Имах късмет ,въпреки че този караше бързо. Оттогава бях 2 седмици на легло. Не можех да ходя. Вече ходя малко. Като се погледнах в огледалото ми стана много гадно. Спаднал съм доста. Не съм се теглил, защото ме е страх от истината.Близо 4 месеца тренирах като вол , и накрая заради някав шибаняк, който го мързи да завие всичко отиде на кино. И защо изобщо го правим. Какъв е смисъла? Но все пак аз няма да се откажа и чакам само да се въстановя и отново да вляза в залата, за да си възвърна предишната форма.Така че пич моя съвет към теб е просто да си вярваш. И аз се бях депресирал в началото. Сега малко ми поолекна. Все пак с труд всичко се постига.

Просто помни “Всичко което не ни убива ни прави по силни”

09.03.06
22:44

още от началото искам да кажа че нетрябва да се засягате,но е такава ситуацията като наблягате предимно на добавки и други .......... подобрители,да резултата идва по-бързо с добавките,но си отива два пъти по-бързо,заедно със силата и тонуса.през годините с които съм се занимавал с фитнес съм спирал 100-тина пъти,най-много за около 2 години(допреди 2 месеца)мерките ми бяха паднали с по 1 см,е талията се качи с 3 :twisted: фитнеса е начин на живот а не пластична хирургия,отиваш стоиш в залата и после може само да се перчиш

JI

09.03.06
22:47

формата е времнна класата вечна то и ако спреш да пушиш казват че дробовете се въстановявали но тея на плувец не пушач не могат да се сравнят на тези на бивш пушач нали ... все пак тренировката те прави в дадена степен по добър както от физическа така и морална гледан точка давати дициплина цел ...а и мускула има памет започни тренировки и виж за колко време ще върнеш предишната форма ...
Има и друга истина тоя спорт е за мезоморфи
това е може да боли ама е истина
има и успели от всяка една гръпа ендо мезо екто във бодибилдинга ама
най дълго задържат и най лесно постигат резултатите мезоморфите ....

09.03.06
22:55

Момчета не че искам нещо да ви виня, но проблема е във вашият телевизор. Ако знаете какво да правите и имате малко воля нещата хич не са толкова черни както ги описвате... ;)

09.03.06
23:07

Еми като нямаш време да ядеш точно сега е момента за идеалното приложения на протеина, ако трябва по 2 протеинови шейка ще пиеш на ден.
Много е гадно като си дал сумати пари за някакви добавки или някакъв цикъл да правиш и да се контузиш или разболееш гадно това не го пожелавам на никой.

09.03.06
23:11

А и най вероятно си ектоморфен тип, което предразполага спада на килограмите

09.03.06
23:34

[quote author=“kao”]Момчета не че искам нещо да ви виня, но проблема е във вашият телевизор. Ако знаете какво да правите и имате малко воля нещата хич не са толкова черни както ги описвате... ;)

Не знам как е прозвучало. Но просто ме беше яд за парите и усилията. Иначе се възтановявам се учудващо бързо. Надявам се скоро да съм в залата.Поздрави. И си отваряйте очите на 4 докато пресичате улиците.

10.03.06
11:07

Момчета, всеки с проблемите си.
Аз пък в продължение на няколко години с много глад и зор се боря с наднорменото тегло. За този период успях да сваля над 30 килограма и да ги задържа. Ей сега преди Нова година реших малко да наддам - да хапвам за сила и маса. Започнах да увеличавам калориите, силата ми порастна рязко, както и всички обиколки. Само дето за малко повече от месец качих 12 килограма. Не е приятно - сега пак се мъча с тях и почти ги преборих, но си е зор.
Така че нещата не са прости - зависят от доста фактори като метаболизъм, наследствена предразположеност, възраст и т. н.
Но както по-горе вече много точно отбелязаха, ползите от фитнеса не се изчерпват само с обиколки и килограми.  :wink:

10.03.06
13:14

Аз само едно ще кажа - продължавайте да тренирате и не се отказвайте. Никой труд не остава незабелязан!
Фитнеса или културизма е един прекрасен спорт или по скоро наркотик, веднъж започнал сериозни тренировки не съм чул някой да се е отказал  :D
Това е най-силния “наркотик” според мен от който няма  отказване.

[quote author=“nikki_g”]Аз само едно ще кажа - продължавайте да тренирате и не се отказвайте. Никой труд не остава незабелязан!
Фитнеса или културизма е един прекрасен спорт или по скоро наркотик, веднъж започнал сериозни тренировки не съм чул някой да се е отказал  :D
Това е най-силния “наркотик” според мен от който няма  отказване.

Абсолютно си прав! И това си е начин на живот! От фитнеса това, което ще научите в областите биология химия ще ви е полезно. Да не говорим, че знанията за храненето си остават за цял живот. Дори да не тренирате ще знате какво да ядете и да се променяте по ваш избор.

Поклон през спорта!

10.03.06
16:00

Фитнесът е много добър спорт! Влияе на цялото тяло, той ни връща към нашите природни корени, активира заспалите ни гени на сила и знания. Прави те машина, която по-добре се справя със задачите си и използва по-добре своя потенциал. Пък и откъм възстановяване ни помага доста - сам ще видиш колко бързо ще се възстановиш от катастрофата и отново ще тренираш усилено. Не приемай тази катастрофа за края на фитнеса, пожелавам ти бързо възстановяване и ползотворни тренировки! :D

68

10.03.06
16:19

[quote author=“Static”]още от началото искам да кажа че нетрябва да се засягате,но е такава ситуацията като наблягате предимно на добавки и други .......... подобрители,да резултата идва по-бързо с добавките,но си отива два пъти по-бързо,заедно със силата и тонуса.през годините с които съм се занимавал с фитнес съм спирал 100-тина пъти,най-много за около 2 години(допреди 2 месеца)мерките ми бяха паднали с по 1 см,е талията се качи с 3 :twisted: фитнеса е начин на живот а не пластична хирургия,отиваш стоиш в залата и после може само да се перчиш

Аиде пак глупости за добавките.Ако не си някои супер генетично надарен тип,и 5 години да си тренирал спреш ли за 1 месец трениране и хранене ,ако си ектоморф веднага сваляш много а ако си ендоморф веднага качваш много,такъв е животът,напълно е достатъчен един месец че да не може да се познаеш после.А и възстановяването н аформа после хич не е лесно.

10.03.06
17:02

За месец прекъсване най - много да заякна повече, нищо не може да ми стане с формата за толкова кратко време ;).
Виж, ако почна да се тъпча с боклуци, ще кача мазно, няма начин, дори да тренирам. Спирането на тренировките няма нищо общо с това, обаче. Като не тренираш, не значи, че трябва да ядеш боклуци, или да не ядеш изобщо (както са направили някои). А мускулна маса няма да загубя - за месец това е невъзможно. Дори силата ми няма да падне с повече от 2 - 5%, нещо, което ще възстановя за 2 тренировки.
Съгласен съм с као - ако знаеш какво правиш, нищо няма да ти стане за 1 - 2 - 3 месеца.
Е, зависи - ако целият ти стаж е толкова, много ясно, че ще се върнеш до първоначалното състояние ;)

10.03.06
19:13

Е как ще спаднеш с толкова много?Аз бях спрял зимата за месец покрай празниците,ядох максимум по 3-4 пъти на ден и не бях спаднал откъм мерки.Естествено психически не се чувствах толкова голям,колкото в перион с тренировки(няма го напомпването,тонуса...) и силата ми беше паднала с 5-10 кила,но това го оправих за седмица.Според мен си внушаваш.За 1 месец не може да свалиш толкова.И аз взимам добавки.

10.03.06
23:23

Братлета аз не тренирам редовно вече от близо година и половина, когато имам време правя някоя трен, мога да ви се похваля че размера си се държи единствено силата падна малко, но мисля че ако съм по редовен ще я върна
Скоро ще ми се отвори повече време и мисля да се раздивея малко както аз си знам.

А и мисля че натуралното качване си важи отсвякъде , спрямо стероидното

11.03.06
01:14

Тренирам от около 5 години. Понатрупал съм тук там мускули ;) В момента за 2 месеца да спра тренировки и просто да спазвам горе доло добро хранене ще поспадна до толкова че после отново ще върна всичко за има няма месец...
Ако спра за 6 месеца ще си възвърна формата за 2 месеца...

11.03.06
10:39

Авторе на темата, фитнеса съвсем не е гадно нещо! Както много преди мен споменаха, това е начин на живот. Няма никакво значение че си спаднал някое друго килце или някой друг сантиметър, тепърва ти предстои да заякваш ;-)
Познавам един невероятен човек, на 58 години е и без да се занимава професионално с този спорт (само любителски и за здраве) има тяло на което съм сигурен че 99% от форума ще завидят.. Първо като го видиш, ще му дадеш не повече от 40 години. В тялото пък е като 30 годишен професионален атлет (95 кг, чиста мускулна маса, 46-47 см бицепс). Няма нищо увиснало, кожата му е по-хубава и то мойта сигурно.. Та мисълта ми е, ето това е спорта за цял живот.
Защото тялото е храм на душата и ние сме длъжни да го пазим здраво и чисто, а бодибилдинга е един чудесен начин да сме винаги във форма ;-)
Много хора смятат погрешно че това е спорт в който се състезаваш с другите, но не е така. Това е спорт в който се състезаваш със самия себе си и това му е най-хубавото ;-)

11.03.06
11:11

Абре момчета, за едни 5 кила като сте седнали да хленчите, направо  :twisted: откачам! Аз няколко пъти в “кариерата” си съм отслабвал по 15-20кг и тва в по-голямата си част е чиста мускулна маса! Всеки път обаче се връщам в залата нахъсан и си връщам формата за има-няма 2-3 месеца! Тука опира до любов към спорта и до силна воля! Не че и аз не съм се отчайвал, но винаги успявам да преодолея загубата :wink: !

11.03.06
13:53

^^ Ама те зобиш много ясно, че ще свалиш 15-20 кила  :lol:

ivaivalito

11.03.06
14:40

ами така е аз съм спирал тренировки за доста дълго и губя доста сила но маса никак  1-2 санта навсякаде най -много .Това говоря ако ям по 2-3 пъти на ден :)ей за тва обичам натурални бодибилдинг:)

11.03.06
22:27

[quote author=“Voltmachine”]^^ Ама те зобиш много ясно, че ще свалиш 15-20 кила  :lol:

А пък ти си кльощав и затова не можеш да разбереш какво е да загубиш трудно спечелени кг мускулна маса :wink: ! Тренирал съм и натурално и пак губя много кг когато спирам да тренирам - това е въпрос най-вече на метаболизъм и начин на живот, когато спреш :lol: !

68

12.03.06
11:28

Добре но ако погледнем от моята гледна точка,на ендоморф които качва мазно само като погледне ядене,като спра за един месец тренировки и както е зима не се движа почити,и спра и диетата и не се тъпча но ям нормално без много ограничение,за 1 месец качвам поне към 7 кила мазно,корема става огромен,а мускулите се омазват яко,например след тая зима от 87 станах 94 и корема към 1 метър и сега като знам какво ме чака докато ги сваля направо не ми се почва,това имах впредвид че не можеш се позна за 1 месец.

12.03.06
12:11

Няма да спирате бе или поне хр режим ! :idea:

12.03.06
12:40

[quote author=“Voltmachine”]Няма да спирате бе или поне хр режим ! :idea:

Наистина това е решението, но в повечето случаи човек спира да тренира по стечение на обстоятелствата - болести и травми, нямане на време, мързел :lol: , и не на последно място човек по едно време решава да си поживее - купони, мадами, пиячка, абе безсънни нощи, общо взето...! Иначе с добър хранителен режим може да се запази доста време мускула :idea: !

12.03.06
13:19

[quote author=“688757”]Добре но ако погледнем от моята гледна точка,на ендоморф които качва мазно само като погледне ядене,като спра за един месец тренировки и както е зима не се движа почити,и спра и диетата и не се тъпча но ям нормално без много ограничение,за 1 месец качвам поне към 7 кила мазно,корема става огромен,а мускулите се омазват яко,например след тая зима от 87 станах 94 и корема към 1 метър и сега като знам какво ме чака докато ги сваля направо не ми се почва,това имах впредвид че не можеш се позна за 1 месец.

И аз клоня към ендоморф, или поне така си мисля, но 7 кила мазно за месец не знам как ще кача ;).
Трябва да се тъпча като за световно, с шоколад и торти и пак не знам дали ще успея. А като не тренирам, нямам чак такъв апетит, като сега.

Наистина, чета и се чудя как ги правите тези номера с по 10 - 20 кила в плюс или минус, и то месец - два  :roll: Да беше за година, разбирам.

68

13.03.06
10:17

[quote author=”Петко К”][quote author=“688757”]Добре но ако погледнем от моята гледна точка,на ендоморф които качва мазно само като погледне ядене,като спра за един месец тренировки и както е зима не се движа почити,и спра и диетата и не се тъпча но ям нормално без много ограничение,за 1 месец качвам поне към 7 кила мазно,корема става огромен,а мускулите се омазват яко,например след тая зима от 87 станах 94 и корема към 1 метър и сега като знам какво ме чака докато ги сваля направо не ми се почва,това имах впредвид че не можеш се позна за 1 месец.

И аз клоня към ендоморф, или поне така си мисля, но 7 кила мазно за месец не знам как ще кача ;).
Трябва да се тъпча като за световно, с шоколад и торти и пак не знам дали ще успея. А като не тренирам, нямам чак такъв апетит, като сега.

Еми ще ти кажа,преди да почна да тренирам бях 102 кг,след години тренировки и хранителен режим се установих на около 87 кг,но тази зима просто спрях за известно време да тренирам а след това продължих но по несериозно и междувременно почнах да се храня без да се ограничавам с въглехидратите и да не е било за месец ама за малко повече ги качих тея 7 кила на корем и където не трябва.

13.03.06
11:52

[quote author=“688757”]

Еми ще ти кажа,преди да почна да тренирам бях 102 кг,след години тренировки и хранителен режим се установих на около 87 кг,но тази зима просто спрях за известно време да тренирам а след това продължих но по несериозно и междувременно почнах да се храня без да се ограничавам с въглехидратите и да не е било за месец ама за малко повече ги качих тея 7 кила на корем и където не трябва.

добре де,кажи в твоя случай фитнеса ли ти е крив или това че нямаш воля да поддържаш започнатото.и в тази тема повечето бъркате фитнеса с бодибилдинга но карай!всеки иска красиво тяло,но нищо на тоя сваят не идва даром,трябва да се потрудиш макар и малко.не искаш да се лишаваш от храната,ми  хубаво,мързи те да тренираш.ми хубаво ,но недей да хленчиш че не се харесваш заради това че неискаш да направиш нищо по въпроса

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1