Въпрос за изгаряне на мазнини и добавки ..?

VE

09.03.06
22:36

Значи решил съм да тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/training/000300.php—и искам да Ви питам да използвам ли някакви хранителни добавки (креатин, аминокис, протеини ) заедно с трен. прогр. , за да свалям само мазнини без мускулна маса - ще взимам и л-карнитин. Искам да сваля 5кг за да се урелефля ..

———————
Преместена тема! Моля, спазвайте правилата на форума! Пускайте темите си в правилните раздели!
vladimir.nikolov

09.03.06
22:52

Махни креатина вземи карнитин, BCAA, протеин, глутамин

Мда махни креатина задължително тои затруднява изгарянето на мазнини не е подходящ вземи си л-карнитин, фат бърнер и суроватъчен протеин по възможност и амино може да си земеш стига да имаш пари и много внимателно си направи диетата внимаваи много какво ядеш. Не сваляй прекалено рязко въглехидратите постепенно почни да преминаваш от въглехидрати кам мазнини на всеки 2 седмици намалявай въглехидратите и увелчавай мазнините.

10.03.06
10:38

[quote author=“RejiMillar”]Мда махни креатина задължително тои затруднява изгарянето на мазнини

И как точно затруднява изгарянето на мазнини?!

Така съм чел че не трябва да се приема креатин когато сваляш пак и в SNC ми го бяха казали тва!!!

VE

10.03.06
16:56

[quote author=“RejiMillar”]2 седмици намалявай въглехидратите и увелчавай мазнините.

как така ? Аз искам да свалям мазнини, а ти ми казваш да ги поемам ??

10.03.06
17:35

[quote author=“vesonet”][quote author=“RejiMillar”]2 седмици намалявай въглехидратите и увелчавай мазнините. как така ? Аз искам да свалям мазнини, а ти ми казваш да ги поемам ??

И какво като ги поемаш? Мазнините са полезни и абсолютно необходими за тялото, без тях то не може да функционира нормално. Всеки един разумен хранителен режим трябва да съдържа достатъчно количество здравословни мазнини. А на НВД ти трябват повече, понеже, след като си намалил въглехидратите, нещо трябва да ги замести. Това нещо е протеина и мазнините, които се увеличават до едно ниво. Като ядеш мазнини, гориш повече мазнини. Тялото ти не може да гори въглехидрати, с които си го хранил досега, затова почва да гори повече мазнини.  Важно е да си в отрицателен калориен баланс, за да сваляш.

[quote author=“RejiMillar”]Така съм чел че не трябва да се приема креатин когато сваляш пак и в SNC ми го бяха казали тва!!!

В SNC не бих казал, че са чак толкова в час ;)
Аз лично четох, че не пречи на горенето на мазнините, а напротив, помага да си запазиш силата и мускулите, докато си на ограничена диета.
Само ако гониш абсолютно сваляне на кила (за да влезеш примерно в дадена категория), трябва да го спреш, защото с него ще задържаш повече вода и съответно ще свалиш по - малко кила като цяло (но не и по - малко мазнини).

M_

11.03.06
20:54

[quote author=”Петко К”][quote author=“vesonet”][quote author=“RejiMillar”]2 седмици намалявай въглехидратите и увелчавай мазнините. как така ? Аз искам да свалям мазнини, а ти ми казваш да ги поемам ??

И какво като ги поемаш? Мазнините са полезни и абсолютно необходими за тялото, без тях то не може да функционира нормално. Всеки един разумен хранителен режим трябва да съдържа достатъчно количество здравословни мазнини. А на НВД ти трябват повече, понеже, след като си намалил въглехидратите, нещо трябва да ги замести. Това нещо е протеина и мазнините, които се увеличават до едно ниво. Като ядеш мазнини, гориш повече мазнини. Тялото ти не може да гори въглехидрати, с които си го хранил досега, затова почва да гори повече мазнини.  Важно е да си в отрицателен калориен баланс, за да сваляш.

[quote author=“RejiMillar”]Така съм чел че не трябва да се приема креатин когато сваляш пак и в SNC ми го бяха казали тва!!!

В SNC не бих казал, че са чак толкова в час ;)
Аз лично четох, че не пречи на горенето на мазнините, а напротив, помага да си запазиш силата и мускулите, докато си на ограничена диета.
Само ако гониш абсолютно сваляне на кила (за да влезеш примерно в дадена категория), трябва да го спреш, защото с него ще задържаш повече вода и съответно ще свалиш по - малко кила като цяло (но не и по - малко мазнини).

хмм...това малко ме заинтригува :) Тъй като и аз съм в положението на Vesonet… 182см 80кг и искам да сваля 5-6 кг и да се поорелефя малко и аз съм се спрял на суроватъчен протеин....Pure Whey Pro (Musashi 85% WPC…зависи от финансите) и аминокиселини..и като поразсъждавам малко стигам до извода че при НВД-то се губи действието на креатина , защото нали навсякъде съм чел че се приема с въглехидратите..то не че на НВД преди трен няма да приемам въглехидрати ама си мисля че като ги поотрежа в диетата и креатина ще стане излишен...а за другите 2 добавки също някой може да даде препоръка .... тъй като тренирам 4 пъти седмично в залата..а кардиото ми е след четвъртата тренировка и в останалите 3 почивни дни...тоест 3-4 пъти седмично да се пада и то и в такъв случай как да се разпредели най-добре приема...А за фет бърнър не съм съгласен да се пие при такава цел..аз имам да сваля 5-6кг за 2 месеца като съвсем не съм се омазнил....просто след зимния период в краката и талиийката се  е натрупало малко...
Друг е въпроса и с тренировката..дали да претърпи коренна промяна или само малко да я съкратя?

...и пак казвам ако си приемам креатин по време на НВД-то и успея  си запазя силата и ММ ще е перфектно ;)

12.03.06
08:00

Креатина за да си осъществи действието задъжа вода в клетките и така насища рецепторите.Мазнините трябва да са само от риба,студено пресован зехтин и сурови ядки като бадем ,кашу,лешник и орех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1