креатин геинер и...

10.03.06
00:38

добра ли е тази комбинация- взех си 500гр креатин на P&B и геинер - super mass gain-3kg на nutrium та питам добре ли ще е да и купя и BCAA

10.03.06
09:06

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13386
разгледай това и си прецени.според всичко изчетено по въпроса, верижноразклонените аминокиселини са добра добавка.само внимавай като купуваш, за какво си даваш парите - чети какво и колко се съдържа в таблетка

10.03.06
10:38

мерси темата ме ориентира малко но все пак имам и друг въпрос.Пише че трябва да се приемат по минимум 5 грама но това нее ли индивидуално за всеки в смисъл  че ако един 65 и едни 100 килограмов билдър приемат по 5 грама нама ли да има разлика в резултатите..този 100 килограмовия трябва да пие по двоино пове4е за да има същия ефект като при 65 килограмовия.та аз сум 65 килограма по колко трябва да приемам?
темата беше доста изчерпателна но все пак ако някои има свое мнение нека да пише

10.03.06
14:16

аз пия по около 5гр на ден - 4 табл х 1,3гр в тренировъчни дни. около 80кг съм. но заедно с протеина, другите аминота и храната ми се събират повече.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1