10.03.06
13:45
значи двоумя се между тези две фирми Primary-то са по-ефтини(говорим за креатин и глутамин) на Nutrim съм използвал и съм доволен, но сега се чудя дали да не си взема на Primary главно заради цената, някои викат че ставали други - не, ако някои е използвал продуктите им да каже дали да си взема.
Аз не бих си взел нищо от Нутрим но все пак мисля, че креатина и глутамина им не би трябвало да е лош, а примарито е гаражна история.
Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае. :lol:
Те са ясни взимат същият продукт насипен , който можеш и ти да си го купиш на много по ниска цена слагат му лъскав етикет и ето ти Primary nutrition :evil: аз казеина го взимам за 22лв/кг насипен и наистина вкуса му е гаден става като лепило.В жълто не виждам в момента да продават казеин??
10.03.06
16:19
А къде в София се продават продуктите на Праймъри Нутришън?
Новозенландска фирма :lol: , баш варненска си е Николай от жълто го помня още навремето ( мисля 95-96г ) когато ходеше по залите със сакове пълни с протеини на Нутрим и продаваше, аз от тогава съм им фен на Нутрим :wink: .
http://www.thepigsite.com/BusinessDirectory/Focus.asp?Display=2801
ето я истинската Primary. :lol: От къде са взели идеята.Иначе официалната им страница е ъндър конструкшън. :D
18.04.06
17:54
Те са ясни взимат същият продукт насипен , който можеш и ти да си го купиш на много по ниска цена слагат му лъскав етикет и ето ти Primary nutrition :evil: аз казеина го взимам за 22лв/кг насипен и наистина вкуса му е гаден става като лепило.В жълто не виждам в момента да продават казеин??
че ако се продава суровина свободна идеално бе батка. някакви добавки директно като суровина къде моат да се намерят
Само във Варна ги има. Пристигат им от Нова Зеландия в чували, тука си ги смесват. Не бих ги ползвал, наслушал съм се за начина, по който въртят семейния си бизнес. Та на въпроса, според мен и едните и другите не стават.
че ако се продава суровина свободна идеално бе батка. някакви добавки директно като суровина къде моат да се намерят
Натриев казеинат има в магазина точно срещу у-ще “Димчо Дебелянов” 11.50лв/0,5кг и в магазина до 1 районно има калциев казеинат 24лв/кг. Но не ме питай за разликата между двете :roll: .