Nutrim или Primary Nutrition?

10.03.06
13:45

значи двоумя се между тези две фирми Primary-то са по-ефтини(говорим за креатин и глутамин) на Nutrim съм използвал и съм доволен, но сега се чудя дали да не си взема на Primary главно заради цената, някои викат че ставали други - не, ако някои е използвал продуктите им да каже дали да си взема.

10.03.06
14:51

[quote author=“Iron_Man”]значи двоумя се между тези две фирми Primary-то са по-ефтини(говорим за креатин и глутамин) на Nutrim съм използвал и съм доволен, но сега се чудя дали да не си взема на Primary главно заради цената, някои викат че ставали други - не, ако някои е използвал продуктите им да каже дали да си взема.

Аз не бих си взел нищо от Нутрим но все пак мисля, че креатина и глутамина им  не би трябвало да е лош, а примарито е гаражна история.

10.03.06
15:09

Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае.  :lol:

10.03.06
15:44

[quote author=”Чукундур”]Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае.  :lol:

Те са ясни взимат същият продукт насипен , който можеш и ти да си го купиш на много по ниска цена слагат му лъскав етикет  и ето ти Primary nutrition :evil:  аз казеина го взимам за 22лв/кг насипен и наистина вкуса му е гаден става като лепило.В жълто не виждам в момента да продават казеин??

HE

10.03.06
16:19

[quote author=”Чукундур”]Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае.  :lol:

А къде в София се продават продуктите на Праймъри Нутришън?

16.03.06
10:32

е уж са новозеландска фирма :roll:

16.03.06
10:59

[quote author=“Jay_C”]е уж са новозеландска фирма :roll:

Новозенландска фирма :lol: , баш варненска си е  Николай от жълто го помня още навремето ( мисля 95-96г ) когато ходеше по залите със сакове пълни с протеини на Нутрим  и продаваше, аз от тогава съм им фен на Нутрим :wink: .

16.03.06
11:08

http://www.thepigsite.com/BusinessDirectory/Focus.asp?Display=2801

ето я истинската Primary. :lol: От къде са взели идеята.Иначе официалната им страница е ъндър конструкшън. :D

18.04.06
17:54

[quote author=“red”][quote author=”Чукундур”]Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае.  :lol:

Те са ясни взимат същият продукт насипен , който можеш и ти да си го купиш на много по ниска цена слагат му лъскав етикет  и ето ти Primary nutrition :evil:  аз казеина го взимам за 22лв/кг насипен и наистина вкуса му е гаден става като лепило.В жълто не виждам в момента да продават казеин??

че ако се продава суровина свободна идеално бе батка. някакви добавки директно като суровина къде моат да се намерят

18.04.06
18:03

Само във Варна ги има. Пристигат им от Нова Зеландия в чували, тука си ги смесват. Не бих ги ползвал, наслушал съм се за начина, по който въртят семейния си бизнес. Та на въпроса, според мен и едните и другите не стават.

19.04.06
10:32

[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”][quote author=“red”][quote author=”Чукундур”]Пил съм казеин на Праймъри нутришън и вкуса беше страшно отвратителен, точно като един който пиех в Щатите. Това ме навежда на мисълта, че може да не са метнте, но човек никога незнае.  :lol:

че ако се продава суровина свободна идеално бе батка. някакви добавки директно като суровина къде моат да се намерят

Натриев казеинат има в магазина точно срещу у-ще “Димчо Дебелянов”  11.50лв/0,5кг  и в магазина до 1 районно има калциев казеинат 24лв/кг. Но не ме питай за разликата между двете :roll: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1