10.03.06
14:44
След като разбрахме голата истина за Про Голд препоръчайте някакъв млечно-яйчен протеин в прибично съотношение цена-качество. Давайте предложения които могат да се намерят тук. Благодаря Ви.
Нема такова животно :roll: , аз както бях писал смесвам казеин+соев протеин= 16лв/кг и го смесвам с малко извара и мляко.
Къде не търсих и аз,няма :( Само на Оптимум,ама тои на каталог като го докоснеш и можеш да се опариш от цената.Аз също наблягам на изварата,млякото и белтъците вечер.Има някакви на Уидър и Мусаши,ама и те не се пипат.Остават някои аминокиселини на яйчна основа който иска.Видях че Генесис имат такива на не лоша цена,ама са слабички,трябва да се пият по повече.
10.03.06
16:00
[quote author=“Jay_C”]Има някакви на Уидър и Мусаши,ама и те не се пипат..
Аз пия на Уидър и е много добър!Защо да не се пипат?
10.03.06
16:22
Като давате предложения давайте и цени за да мога да се ориентирам горе-долу за какво става въпрос.
[quote author=“energymax”][quote author=“Jay_C”]Има някакви на Уидър и Мусаши,ама и те не се пипат..
Аз пия на Уидър и е много добър!Защо да не се пипат?
каква му е цената на Уидър?Аз вечер преди да си легна пия едно кисело мляко и по някой път черен хляб.Така съм от както спрях познайте кой протеин :evil: И сега търся някаква алтернатива.
[quote author=“head_hunter”]След като разбрахме голата истина за Про Голд препоръчайте някакъв млечно-яйчен протеин в прибично съотношение цена-качество. Давайте предложения които могат да се намерят тук. Благодаря Ви.
Aз сега в период на релеф мисля да си взема на юнивърсал.Що годе добре излиза.Не е много по-скъп от този на нутрим(двойно).
http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=18 - Цени
Интересно,но този последният е доста евтин.Пък този преди него е 100 лева на кило.
10.03.06
19:51
Като стана дума за млечно-яични протеини, бихте ли си казали мнението за този продукт: http://www.musashibg.com/products/images/proteini/high%25/8.htm
Цената ми се струва приемлива, все пак фирма Мусаши си е с доказано качество.