10.03.06
20:16
искам да питам някой дали е пазарувал нещо от там защото цените ми изглеждат нереално ниски. Аз скоро ще имам кредитна карта (по друга причина си я правя) и мисля да се възползвам обаче също трябва да знам и колко ще излезе доставката на една 2-3 килограмова пратка примерно. Някой ако е купувал от там или ако има отговор на някой от другите въпроси моля да го сподели!
п.с. интересно ми е и защо са толкова евтини продуктите(в сайта на юнивърсал 500 табл. униливър са 21$ а в bulknutrition са 12$)
Фирмена политика е компаниите за добавки да обявяват по високи цени на добавките на собствените си сайтове отколкото на сайтовете на дистрибуторите.. просто по този начин се стимулира развитието на дистрибуторската мрежа. Фирми като оптимум и универсал печелят от продажби на едро и имат сметка да имат добре развита дистрибуторска мрежа.. не им пука за някви поръчки на дребно от сайта им... това е причината ;)
11.03.06
10:34
я ми кажете сайта на Юнивърсал
11.03.06
21:27
www.universalnutrition.com обаче както казахме там е по-скъпо
12.03.06
11:00
доставят ли до България ?!
bulknutrition за съжаление не доставят до БГ, или по-точно казано не приемат плащане с БГ кредитни карти, иначе са един от най-готините сайтове за добавки, обърнете внимание на описанието на продуктите, за много от тях има доста подробна и качествена информация. Друг плюс на сайта е че тук винаги има най-актуалните добавки на лидерите в ергогенните иновации в момента - Ергофарм, Авантлабс, Примафорс, Дизайнер Съплементс.
Навремето им бях писал с молба да направят изключение за мен и те принципно се бяха съгласили, но нещо ме отнесоха други неща и не поръчах тогава. Някой ако иска може да им пише да опита.
Сайта наистина е доста добът, много продукти, ниски цени обаче...
We live in Bulgaria…
14.03.06
12:27
еми кажете някой друг сайт пдодобен, който доставя до БГ
14.03.06
21:11
Е нали за тва има международни карти от БГ
19.03.06
20:34
От толкова време се говори в за поръчки от различни сайтове и за разходите по транспорта и в крайна сметка успя ли някой да поръча нещо?