10.03.06
21:17
здравейте,
интересува ме следното нещо:
мисля да започна да взимам ел-карнитин ( за около 25 дена )—> 1000мг сутринта на гладно ( към 7 часа- от понеделник до петък ) и преди тренировка- пак 1000мг (тя е към 9 часа - четири пъти седмчно)
тъ искам да знам дали като го взимам през такъв малък интервал от два часа ще се застъпи и ще си дам парите на ” вятъра “. :)
освен това забравих да питам дали това може да ми навреди по някакъв начин
МеРсИ пРеДвАрИтеЛнО
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
10.03.06
22:20
защо не прочете малко преди да питаш??? Има 1000 теми за Л-карнитина!!!
Пии по 1000мг. 1 час преди тренировка и вечер преди лягане пак по толкова. Няма начин да предозираш с тоя суплемент. Диетата и кардиото са повече от препоръчителни!!!
А възможно ли е да се постигне някакъв резултат само с него? Нямам предвид дълбоко орелефяне, а просто да разкара мазнинки?
да само че се иска и диета и кардио
пиеш го преди тренировката и преди лягане по 1 грам и си 6
Ами то точно там е проблемът - няма как да спазвам диета...Та затова питам дали има нещо което мога да направя изобщо относно разкарване на мазнинки...
А преди лягане не е ли малко лоша идея - все пак доколкото знам той ускорява обмяната на в-вата, следователно ти дава енергия, както от разграждането на храна...А докато спиш не е много добре да си активен в тая насока - не ти трябва енергия а градивни вещества, доакто спиш ти трябват протеини и мазнини, не енергия...От таягледна точка не е ли по-добре сутрин след ставане, за да помага и при без това засилената обмяна през деня? Вечер ако съм изпълнен с енергия е невъзможно да заспя...Това също е проблем?
Кажете ми дали има нещо логично в това ми разсъждение.
НЕ нищо логично няма, не засилва никва обмяна просто като си на диета и тялото ти е изпаднало в катаболизъм и разгражда мазнини и мускули (зависи от диетата) а преди лягане е добре да се взима защото по време на сън се отделя т.н. растежен хормон който топи мазнините и възстановява мускулната тъкан, така че е добре да има карнитин - да ускори горенето и споко няма си прецакаш съня
24.03.06
15:23
Растежен хормон да топи мазнини ?!?
И какво общо има той с л-карнитина?
24.03.06
15:55
GH наистина топи мазнини освен другото, ама не карнитина предизвиква отделянето му. Пие си се преди трен и преди лягане. На сайта има статия, който иска да я чете.
как така разгражда мускули ?
п.с. простете глупавия въпрос ма това не го знаех
25.03.06
17:40
Той говори за организма, а не за карнитина.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече