11.03.06
02:46
Здравейте,
както е видно съм нов и неук в “изграждане на форма и правилно хранене” :?
ТЪ! искам компетентно мнение за избраната от мен.......хммм...система и препоръки за нейното усъвършенстване :idea:
целта ми е да придобиа релеф и да намаля малко мазнините в паласките :wink:
ето какво съм решил:
3 дни в седмицата на плуване по 1час, вечер след работа...... :shock: също така ще се старая да избягвам калоричните храни вечер!
питането ми е дали ще е ефективно само с по 1час вечер няколко пъти в седмицата и дали бихте ми препоръчали някаквъв режим на хранене, но не диети, а просто “стил” на хранене към който да се ориентирам за постоянно
благодаря и дано не ви се стори елементарен въпроса ми и не го подцените
Дай някоя и друга информация-год.,кила,височина, силови тренировки правиш ли ?
11.03.06
09:01
много трудна задача ще е това - с плуване - релеф...
на 25 години, с 6-7 кила в повече.....нищо друго не тренирам, даже до кофата за боклук хода с колата :? та само с плуване ще стане ли работата според вас :?:
11.03.06
17:25
Какви са ти целите с това плуване. Ако искаш да сваляш кг е по-добре да тичаш
ми целите ми са да свала некое друго кило и да оформа малко релефа!
бих тичал с удоволствие, но нема къде .....
[quote author=“bai_hui”]на 25 години, с 6-7 кила в повече.....нищо друго не тренирам, даже до кофата за боклук хода с колата :? та само с плуване ще стане ли работата според вас :?:
ОТ опит ти казвам, че нищо няма да стане така 8)
11.03.06
23:12
Плувците имат добре развито тяло,но плуват с години.Не вярвам да ти се плува толкова много :roll:
[quote author=“Emilie”][quote author=“bai_hui”]на 25 години, с 6-7 кила в повече.....нищо друго не тренирам, даже до кофата за боклук хода с колата :? та само с плуване ще стане ли работата според вас :?:
ОТ опит ти казвам, че нищо няма да стане така 8)
е що :shock: малко по-внимателно с храната + плуване....
от понеделник почвам и лятото ще ви кажа кво е станало 8)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече